Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Kagome-parere despre personaj

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Kagome-parere despre personaj Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Kagome-parere despre personaj Right_bar_bleue

Puncte : 30045
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Kagome-parere despre personaj Empty
MesajSubiect: Kagome-parere despre personaj   Kagome-parere despre personaj Icon_minitimeVin Noi 07, 2008 10:37 pm

Kagome este personajul principal feminin al anime-ului. In ziua in care implineste 15 ani, aceasta cade in fantana sacra a familiei sale, este urmarita de catre un demon centiped, iar cand iese din fantana se trezeste in Japonia medievala, unde afla ca in corpul ei se gaseste o bijuterie numita Giuvaierul Sacru sau Giuvaierul celor patru suflete. Kagome este reincarnarea lui Kikyo, insa la comportament este diferita, aceasta fiind foarte energica. Pe parcursul povestii se indragosteste de Inuyasha.

La inceput chiar am urat-o dar acum imi place, e draguta.Multi au zis ca e bagacioasa (se baga in relatia dintre Inuyasha si Kikio) dar ganditi-va, voi cum ati reactiona in sitatia ei?
Chiar imi place si cred ca-si merita rolul!
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
SintaX_Dev
Discovering anime world
Discovering anime world
SintaX_Dev

feminin
Numarul mesajelor : 66
Localizare : Hell and Heaven
Stare de spirit : Indifferent
Warn :
Kagome-parere despre personaj Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Kagome-parere despre personaj Right_bar_bleue

Puncte : 28568
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/05/2009

Kagome-parere despre personaj Empty
MesajSubiect: Re: Kagome-parere despre personaj   Kagome-parere despre personaj Icon_minitimeMar Mai 05, 2009 6:23 pm

Kagome este reincarnea lui Kykiou. Intr-un fel seama la aspect fizic, dar nu si la comportament. Kagome este copilaroasa, puternica pentru varsta ei, are sentimente puternice pentru prietenii ei , mai ales pentru Inu si i-ar apara in orice moment. Imi plac fazele cand ii spune "sezi!" lui Inu si il da' cu cracii in sus. La doar 15 ani trece prin multe aventuri, adica mi se pare O.O si are un curaj destul de mare.
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com

Kagome-parere despre personaj
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Inuyasha-parere despre personaj
» Lumiere-parere despre personaj
» Parere despre anime
» Parere despre anime
» Parere despre anime