Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Parere despre anime

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Zoey
Beginner
Beginner
Zoey

feminin
Numarul mesajelor : 20
Varsta : 29
Localizare : here...
Warn :
Parere despre anime Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Parere despre anime Right_bar_bleue

Puncte : 29260
Reputatie : 0
Data de inscriere : 14/11/2008

Parere despre anime Empty
MesajSubiect: Parere despre anime   Parere despre anime Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 6:34 pm

Mie mi se pare cel mai reusit anime.Este preferatul meu imi plac episoadele ,personajele ,coloane sonora..totul la acest Anime.
Dupa mine ar merita nota 10++!
Sus In jos
http://mew-mew-power.forumgratuit.ro
Andreea
Anime fan
Anime fan
Andreea

feminin
Numarul mesajelor : 154
Varsta : 29
Localizare : Romania
Stare de spirit : Happy!
Warn :
Parere despre anime Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Parere despre anime Right_bar_bleue

Puncte : 29305
Data de inscriere : 05/11/2008

MesajSubiect: Re: Parere despre anime   Parere despre anime Icon_minitimeSam Dec 13, 2008 5:47 pm

Animeul e foarte bun. Unul dintre preferatele mele. L-am vazut prima data pe Animax si am fost foarte impresionata. E magical girl/romance si il ador!
Sus In jos
Serena C.C.
Anime fan
Anime fan
Serena C.C.

feminin
Numarul mesajelor : 137
Varsta : 31
Localizare : Blue City
Warn :
Parere despre anime Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Parere despre anime Right_bar_bleue

Puncte : 29367
Data de inscriere : 05/11/2008

MesajSubiect: Re: Parere despre anime   Parere despre anime Icon_minitimeLun Dec 15, 2008 9:43 pm

Mie mi-a placut mult (imi plac anime-urile fanatsy-magic), dar probabil si voi ati observat (sau poate nu) ca seamana foarte mult cu Sailor Moon...adica am vazut faze aproape identice (deci mi se pare aiurea sa copiezi alt anime).In rest anime-ul mi se pare interesant, o grafica buna, personaje inedite si o poveste interesanta Smile
Sus In jos
http://fantasy-anime.forumer.ro
Candilay
Beginner
Beginner
Candilay

feminin
Numarul mesajelor : 18
Varsta : 30
Localizare : In my world,full of candies and love
Stare de spirit : in love
Warn :

Puncte : 29105
Data de inscriere : 15/12/2008

MesajSubiect: Re: Parere despre anime   Parere despre anime Icon_minitimeMar Dec 16, 2008 8:57 am

Heh...nu ma omorati pentru ce voi spune aici,dar asta e parerea mea,nu vreau sa ma ascund dupa o masca falsa si sa spun: da,e un anime superb etc etc etc pentru ca nu-mi place.
Well...eu una consider ca l-am vazut degeaba pe tot.Am crezut ca varianta in japoneza e mai buna decat cea in engleza,dar m-am inselat.Sincer mi s-a parut foarte banal pentru ca faceau cam aceleasi lucruri zilnic,plus ca...multe chestii de pe acolo semanau cu niste chestii din Sailor Moon.Pana si transformarile erau aproape identice.Tineti minte faza cand se transforma Zoey si ridica piciorul in timpul transformarii?Ei bine..aia face si Usagi cand se transforma in Sailor Moon.Acum nu vreau sa zic ca Tokyo Mew Mew/Mew Mew Power e copia fidela a lu' Sailor Moon pentru ca nu exista comparatie intre cele doua anime-uri.Sailor Moon fiind unul dintre cele mai bune anime-uri romantice clasice dupa parerea mea,iar TMM/MMP o varianta a aceluiasi anime,dar sub alta forma,forma de anii 2000.
Poate ca singurul lucru care a facut posibila diferenta dintre cele doua a fost coloana sonora,care...sa zicem ca a avut originalitate,desi pe mine m-a lasat foarte rece >_<
Sus In jos
http://aboutanime.info
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :

Puncte : 30030
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

MesajSubiect: Re: Parere despre anime   Parere despre anime Icon_minitimeJoi Dec 18, 2008 10:21 pm

Un anime slabut dupa parerea mea...
Sunt de acord cu Candy-Chuu in tot ce a zis...
In primul rand e copie Sailor Moon, una chiar nereusita asi putea spune.Personajele sunt simple, fac aceleasi lucruri in sute de episoade plus ca e destul de pueril...
Daca ar fi sa'i dau o nota ar fi 5...e bun pentru copii de 8-10 ani
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Parere despre anime   Parere despre anime Icon_minitime

Sus In jos

Parere despre anime
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-