Zoey Beginner
Numarul mesajelor : 20 Varsta : 29 Localizare : here... Warn : Puncte : 29260 Reputatie : 0 Data de inscriere : 14/11/2008
| Subiect: Parere despre anime Vin Noi 14, 2008 6:34 pm | |
| Mie mi se pare cel mai reusit anime.Este preferatul meu imi plac episoadele ,personajele ,coloane sonora..totul la acest Anime. Dupa mine ar merita nota 10++! | |
|
Andreea Anime fan
Numarul mesajelor : 154 Varsta : 29 Localizare : Romania Stare de spirit : Happy! Warn : Puncte : 29305 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/11/2008
| Subiect: Re: Parere despre anime Sam Dec 13, 2008 5:47 pm | |
| Animeul e foarte bun. Unul dintre preferatele mele. L-am vazut prima data pe Animax si am fost foarte impresionata. E magical girl/romance si il ador! | |
|
Serena C.C. Anime fan
Numarul mesajelor : 137 Varsta : 31 Localizare : Blue City Warn : Puncte : 29367 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/11/2008
| Subiect: Re: Parere despre anime Lun Dec 15, 2008 9:43 pm | |
| Mie mi-a placut mult (imi plac anime-urile fanatsy-magic), dar probabil si voi ati observat (sau poate nu) ca seamana foarte mult cu Sailor Moon...adica am vazut faze aproape identice (deci mi se pare aiurea sa copiezi alt anime).In rest anime-ul mi se pare interesant, o grafica buna, personaje inedite si o poveste interesanta | |
|
Candilay Beginner
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 30 Localizare : In my world,full of candies and love Stare de spirit : in love Warn : Puncte : 29105 Reputatie : 0 Data de inscriere : 15/12/2008
| Subiect: Re: Parere despre anime Mar Dec 16, 2008 8:57 am | |
| Heh...nu ma omorati pentru ce voi spune aici,dar asta e parerea mea,nu vreau sa ma ascund dupa o masca falsa si sa spun: da,e un anime superb etc etc etc pentru ca nu-mi place. Well...eu una consider ca l-am vazut degeaba pe tot.Am crezut ca varianta in japoneza e mai buna decat cea in engleza,dar m-am inselat.Sincer mi s-a parut foarte banal pentru ca faceau cam aceleasi lucruri zilnic,plus ca...multe chestii de pe acolo semanau cu niste chestii din Sailor Moon.Pana si transformarile erau aproape identice.Tineti minte faza cand se transforma Zoey si ridica piciorul in timpul transformarii?Ei bine..aia face si Usagi cand se transforma in Sailor Moon.Acum nu vreau sa zic ca Tokyo Mew Mew/Mew Mew Power e copia fidela a lu' Sailor Moon pentru ca nu exista comparatie intre cele doua anime-uri.Sailor Moon fiind unul dintre cele mai bune anime-uri romantice clasice dupa parerea mea,iar TMM/MMP o varianta a aceluiasi anime,dar sub alta forma,forma de anii 2000. Poate ca singurul lucru care a facut posibila diferenta dintre cele doua a fost coloana sonora,care...sa zicem ca a avut originalitate,desi pe mine m-a lasat foarte rece >_< | |
|
BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30030 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Re: Parere despre anime Joi Dec 18, 2008 10:21 pm | |
| Un anime slabut dupa parerea mea... Sunt de acord cu Candy-Chuu in tot ce a zis... In primul rand e copie Sailor Moon, una chiar nereusita asi putea spune.Personajele sunt simple, fac aceleasi lucruri in sute de episoade plus ca e destul de pueril... Daca ar fi sa'i dau o nota ar fi 5...e bun pentru copii de 8-10 ani | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Parere despre anime | |
| |
|