Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Parere despre anime

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Parere despre anime Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Parere despre anime Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Parere despre anime Empty
MesajSubiect: Parere despre anime   Parere despre anime Icon_minitimeDum Ian 04, 2009 11:56 pm

Desi nu l'am vazut in intregime, pot spune ca e un anime bunicel.Imi place acest anime pentru faptul ca e plin de umor si te indeamna parca ceva sprea aventura....
Ma enerveaza totusi faptul ca are foarte foarte multe serii *fiecare cu cate vreo 200 de episoade x_X* deci cred ca s'a cam lungit cu el.
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Topaz
Beginner
Beginner
Topaz

Numarul mesajelor : 35
Warn :
Parere despre anime Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Parere despre anime Right_bar_bleue

Puncte : 28580
Reputatie : 0
Data de inscriere : 15/04/2009

MesajSubiect: Re: Parere despre anime   Parere despre anime Icon_minitimeMier Apr 22, 2009 8:43 pm

Slayers e un anime bunicel , parerea mea . Nu l-am vazut chiar pe tot , caci nu am avut rabdare Parere despre anime 636913 , dar din ce am vazut mi-a placut cat de cat.Grafica lasa de dorit , insa coloana sonora mi s-a parut buna . Personajele ... hm, imi plac, majoritatea sunt tare amuzante, mai ales Lina, desi preferatul meu este Zelgadis.
Sus In jos
SintaX_Dev
Discovering anime world
Discovering anime world
SintaX_Dev

feminin
Numarul mesajelor : 66
Localizare : Hell and Heaven
Stare de spirit : Indifferent
Warn :
Parere despre anime Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Parere despre anime Right_bar_bleue

Puncte : 28548
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/05/2009

MesajSubiect: Re: Parere despre anime   Parere despre anime Icon_minitimeMar Mai 05, 2009 6:24 pm

~ Grafica super. Seamana un pic cu grafica de la Sailor Moon O.O. Cel mai mult imi place cum este desenat Valgaav si Zel.
~ Poveste originala 100%, n-ai ce zice. Este o poveste impresionanta si draguta cu toate magiile si vrajile acelea XD.
~ Coloana sonora buna. Cel mai mult mi-a placut op de la Sayers Try [sau ceva de genu' ^^'] Am uitat cum o chema pe cea care interpreta si rolul Linei si care canta... ceva cu Megumi Habarashi parca ^^".
~ Comedia este in toi, drama si cateodata stupiditate si exagerari XP, dar asta face anime-ul mai haios.
~ Si ce sa mai zic, este un anime de nota 10+, nu mai am ce comenta, l-as revedea cu placere din nou^^.

MesajSubiect: Re: Parere despre anime   Parere despre anime Icon_minitime

Sus In jos

Parere despre anime
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Parere despre anime
» Parere despre anime
» Parere despre anime
» Parere despre anime