BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30025 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Parere despre anime Dum Ian 04, 2009 11:56 pm | |
| Desi nu l'am vazut in intregime, pot spune ca e un anime bunicel.Imi place acest anime pentru faptul ca e plin de umor si te indeamna parca ceva sprea aventura.... Ma enerveaza totusi faptul ca are foarte foarte multe serii *fiecare cu cate vreo 200 de episoade x_X* deci cred ca s'a cam lungit cu el. | |
|
Topaz Beginner
Numarul mesajelor : 35 Warn : Puncte : 28580 Reputatie : 0 Data de inscriere : 15/04/2009
| Subiect: Re: Parere despre anime Mier Apr 22, 2009 8:43 pm | |
| Slayers e un anime bunicel , parerea mea . Nu l-am vazut chiar pe tot , caci nu am avut rabdare , dar din ce am vazut mi-a placut cat de cat.Grafica lasa de dorit , insa coloana sonora mi s-a parut buna . Personajele ... hm, imi plac, majoritatea sunt tare amuzante, mai ales Lina, desi preferatul meu este Zelgadis. | |
|
SintaX_Dev Discovering anime world
Numarul mesajelor : 66 Localizare : Hell and Heaven Stare de spirit : Indifferent Warn : Puncte : 28548 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/05/2009
| Subiect: Re: Parere despre anime Mar Mai 05, 2009 6:24 pm | |
| ~ Grafica super. Seamana un pic cu grafica de la Sailor Moon O.O. Cel mai mult imi place cum este desenat Valgaav si Zel. ~ Poveste originala 100%, n-ai ce zice. Este o poveste impresionanta si draguta cu toate magiile si vrajile acelea XD. ~ Coloana sonora buna. Cel mai mult mi-a placut op de la Sayers Try [sau ceva de genu' ^^'] Am uitat cum o chema pe cea care interpreta si rolul Linei si care canta... ceva cu Megumi Habarashi parca ^^". ~ Comedia este in toi, drama si cateodata stupiditate si exagerari XP, dar asta face anime-ul mai haios. ~ Si ce sa mai zic, este un anime de nota 10+, nu mai am ce comenta, l-as revedea cu placere din nou^^. _________________ | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Parere despre anime | |
| |
|