Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Parere despre anime

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Parere despre anime Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Parere despre anime Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Parere despre anime Empty
MesajSubiect: Parere despre anime   Parere despre anime Icon_minitimeDum Ian 11, 2009 10:47 pm

Nici nu stiu ce sa zic..e un anime bunicel insa nu e chiar pe gustul meu.Ador coloana sonora si grafica. *Kaname's so cool o(@.@)o* iar povestea nu mi se pare cine stie ce xD
Multe nu asi avea de comentat pentru ca nu l'am vazut in totalitate...mi'a placut mai mult inceputul, pe parcurs incepuse sa devina plictisitor..
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Kitty
Beginner
Beginner
Kitty

feminin
Numarul mesajelor : 16
Varsta : 29
Localizare : in front of my PC.....everytime...
Warn :
Parere despre anime Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Parere despre anime Right_bar_bleue

Puncte : 29005
Reputatie : 0
Data de inscriere : 03/01/2009

MesajSubiect: Re: Parere despre anime   Parere despre anime Icon_minitimeSam Ian 17, 2009 10:34 am

well....mie imi place ^^" .....are si parti amuzante.....Dar unele episoade nu imi plac pentru sunt numai cu lupte de roboti ><" ......si mie imi place coloana sonora ^^" ....si vocea pitigaiata a Tessei Laughing
Sus In jos
http://magic-land.6forum.info/forum.htm
Topaz
Beginner
Beginner
Topaz

Numarul mesajelor : 35
Warn :

Puncte : 28580
Reputatie : 0
Data de inscriere : 15/04/2009

MesajSubiect: Re: Parere despre anime   Parere despre anime Icon_minitimeMier Apr 22, 2009 8:06 pm

Ce pot zice despre acest anime?Mi se pare destul de reusit.Mi-a placut grafica care este excelenta, la fel si coloana sonora.Endingurile si openingurile mi se par excelente.Nu am vazut a doua serie, ei bine, nu pe toata, doar jumate, dar mi-a placut la nebunie.Are cam de toate, putin romance, comedie la greu si drama.. acctiune, mi se pare un anime bun.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Parere despre anime   Parere despre anime Icon_minitime

Sus In jos

Parere despre anime
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Parere despre anime
» Parere despre anime