Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Parere despre anime

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Parere despre anime Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Parere despre anime Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Parere despre anime Empty
MesajSubiect: Parere despre anime   Parere despre anime Icon_minitimeMier Noi 05, 2008 10:12 pm

Death note e un anime ce m-a lasat masca.E plin de logica, imi plac personajele, coloana sonora, absolut totul.Ceea ce cred ca adat culoare anime-ului a fost faptul ca desi personajele arata bine, gandesc excelent ele sunt si un pic cam crazy mai ales ca la unele ies in evidenta unele defecte mai tarziu.Spre exemplu L:cred ca ar fi o plictiseala totala daca el ar fi fost un baiat care sa se comporta normal.La Misa cred ca toata culoarea a fost faptul ca desi era naiva si prostuta, ea tinea intr-adevar la Light.Kira avea acea imagine de om perfect, care vrea sa faca dreptate.Insa, uiandu-te mai bine iti vei da seama ca el avea niste vise oarecum stupide si ca orice criminal gandeste la fel.
Sfarsitul mi s-a parut prost dar in acelasi timp foarte bun..de ce?..era Death note totusi..xD...trebuie sa recunosc ca ma asteptam la ceva mai spectaculos din partea sfarsitului..am ramas O.o cand am vazut cum urla Light ca disperatul, la un moment dat am inceput sa rad ca fraiera..
Povestea in general a fost buna..insa cand a murit L s-a cam dus xD
Nu i-asi vedea pe Light si L prieteni nici in a zecea lor viata...i mean....aveau tine diferite amandoi si erau fixati pe ele.
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Katherine
Beginner
Beginner
Katherine

feminin
Numarul mesajelor : 16
Varsta : 31
Localizare : - Poison Cage -
Stare de spirit : ~nya nya o(≧∀≦)o
Warn :
Parere despre anime Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Parere despre anime Right_bar_bleue

Puncte : 28004
Reputatie : 0
Data de inscriere : 29/07/2009

Parere despre anime Empty
MesajSubiect: Re: Parere despre anime   Parere despre anime Icon_minitimeMier Iul 29, 2009 12:40 pm

* originalitatea acestui anime il face sa fie bine pozitionat in topul meu de anime-uri preferate. Cel mai mult am admirat grafica si nu povestea cum spun alti, grafica e pur si simplu geniala, uitativa putin la Lawliet (L) observati cat de original este acest personaj si oricat ati cauta nu mai gasiti unul la fel sau asemanator (desigur daca nu e facut de acelasi artist si are o mica asemanare). De multe ori m-am regasit in felul de a fi a lui Light si am inteles de ce se comporta asa, puterea caietului a fost prea mare pentru el si a inceput sa il domine ^^ oricum e un anime genial personajele sunt foarte bune si cum spuneam mai sus te regasesti bine in felul lor de a fi parca ar fi luate din viata de zi cu zi (cel putin la mine asa e *.*)
Sus In jos
http://reminiscence-sorrow.blogspot.com

Parere despre anime
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Parere despre anime
» Parere despre anime
» Parere despre anime
» Parere despre anime
» Parere despre anime