Death note e un anime ce m-a lasat masca.E plin de logica, imi plac personajele, coloana sonora, absolut totul.Ceea ce cred ca adat culoare anime-ului a fost faptul ca desi personajele arata bine, gandesc excelent ele sunt si un pic cam crazy mai ales ca la unele ies in evidenta unele defecte mai tarziu.Spre exemplu L:cred ca ar fi o plictiseala totala daca el ar fi fost un baiat care sa se comporta normal.La Misa cred ca toata culoarea a fost faptul ca desi era naiva si prostuta, ea tinea intr-adevar la Light.Kira avea acea imagine de om perfect, care vrea sa faca dreptate.Insa, uiandu-te mai bine iti vei da seama ca el avea niste vise oarecum stupide si ca orice criminal gandeste la fel.
Sfarsitul mi s-a parut prost dar in acelasi timp foarte bun..de ce?..era Death note totusi..xD...trebuie sa recunosc ca ma asteptam la ceva mai spectaculos din partea sfarsitului..am ramas O.o cand am vazut cum urla Light ca disperatul, la un moment dat am inceput sa rad ca fraiera..
Povestea in general a fost buna..insa cand a murit L s-a cam dus xD
Nu i-asi vedea pe Light si L prieteni nici in a zecea lor viata...i mean....aveau tine diferite amandoi si erau fixati pe ele.