Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Inuyasha-parere despre personaj

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Inuyasha-parere despre personaj Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Inuyasha-parere despre personaj Right_bar_bleue

Puncte : 30030
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Inuyasha-parere despre personaj Empty
MesajSubiect: Inuyasha-parere despre personaj   Inuyasha-parere despre personaj Icon_minitimeVin Noi 07, 2008 10:38 pm

InuYasha (犬夜叉, InuYasha?) este un hanyō (semi-demon), născut din dragostea unui inu-yōkai (犬妖怪, demon-câine) şi o muritoare. El stăpâneşte Tessaiga, o sabie supranaturală făcută din unul din colţii tatălui său decedat. Când este mânuită convenabil, sabia poate distruge o sută de demoni dintr-o singură lovitură. InuYasha se poate recupera rapid din rănirile care ar fi fatale unui om, datorită moştenirii sale demonice. În timpul primei nopţi din fiecare lună(lună nouă), se schimbă într-un om normal cu păr negru, ochi căprui şi îşi pierde puterile demonice. InuYasha a fost ţintuit de Goshinboku de către săgeata lui Kikyo pentru 50 de ani, până când Kagome îl eliberează. freed him.

Eu cred ca e un presonaj bine ales pentru acest anime!
Imi place caracterul uli doar ca ar trebui sa fie putin mai tolerant uneori si sa lasa invidia la o parte.
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Charme
Beginner
Beginner
Charme

Numarul mesajelor : 21
Varsta : 30
Warn :
Inuyasha-parere despre personaj Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Inuyasha-parere despre personaj Right_bar_bleue

Puncte : 29251
Reputatie : 0
Data de inscriere : 16/11/2008

MesajSubiect: Re: Inuyasha-parere despre personaj   Inuyasha-parere despre personaj Icon_minitimeLun Ian 05, 2009 2:42 pm

Etto pai ce sa zic nu prea sunt cu Inuyasha eu mai mullt cu frate'su (adica Sesshoumaru Inuyasha-parere despre personaj 425749 ) este uneori cam increzut si vede "destul de des" partea plina a paharului, imi place ca e amuzant si incapatanat si mereu se lupta cu Koga (pentru Kagome Inuyasha-parere despre personaj 636913 )
Sus In jos
SintaX_Dev
Discovering anime world
Discovering anime world
SintaX_Dev

feminin
Numarul mesajelor : 66
Localizare : Hell and Heaven
Stare de spirit : Indifferent
Warn :
Inuyasha-parere despre personaj Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Inuyasha-parere despre personaj Right_bar_bleue

Puncte : 28553
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/05/2009

MesajSubiect: Re: Inuyasha-parere despre personaj   Inuyasha-parere despre personaj Icon_minitimeMar Mai 05, 2009 6:23 pm

InuYasha mi se pare cel mai amuzant personaj. Imi place cum este desenat, iubesc urechiusile lui <3, imbracamintea lui prima data mi s-a parut ciudata, nu stiu de ce, dar deabea la al patrulea am inteles ca ala era un kimono Smile):... are o inima buna si isi iubeste si apara prietenii mereu, tine la Kagome ca si iubita, are o inima mare si lupta super-bine. Inu a suferit mult... in primul rand tradarea si pierderea lui Kykiou, prima lui iubita, iar in al doilea rand probleme cauzate de Naraku [<3].
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Inuyasha-parere despre personaj   Inuyasha-parere despre personaj Icon_minitime

Sus In jos

Inuyasha-parere despre personaj
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Kagome-parere despre personaj
» Lumiere-parere despre personaj
» Parere despre anime
» Parere despre anime
» Parere despre anime

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum