Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Spiral:Parere despre anime

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Spiral:Parere despre anime Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Spiral:Parere despre anime Right_bar_bleue

Puncte : 30040
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Spiral:Parere despre anime Empty
MesajSubiect: Spiral:Parere despre anime   Spiral:Parere despre anime Icon_minitimeMier Noi 05, 2008 11:25 pm

Spiral, e animeul meu favorit, bazat pe logica si mister.Totul incepe cand fratele personajului principal, fiind Ayumu Narumi, dispara fara sa dea nici un semn.Acesta suna acasa, in timpul cand e disparut si raspunde Ayumu.Ii zice sa aiba grija de cumnata si ii mai spune sa rezolve cazul copiilor spintecatori, fiind si vinovazti de disparitia lui Kyotaka.De aici pleaca totul mai mult nu va zic pentru stiu ca sunt unii care nu au vazut acest anime.
Grafica e buna, personajele sunt super, un anime de nota 10!
Totusi, nu pot spune si asa despre sfarsit, ma cam lasat in ceata, plus ca s-a terminat prea brusc.Eu inteleg ca totul e misterios pe acolo dar la sfarsit ar fi trebuit sa se mai limpezeasca apele, catusi de putin.
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Spiral:Parere despre anime   Spiral:Parere despre anime Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 4:33 pm

Spiral se numara printre animeurile mele preferate .....
Grafica e buna .......imi plac personajele............si povestea in sine....
Sus In jos
Zoey
Beginner
Beginner
Zoey

feminin
Numarul mesajelor : 20
Varsta : 29
Localizare : here...
Warn :
Spiral:Parere despre anime Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Spiral:Parere despre anime Right_bar_bleue

Puncte : 29270
Reputatie : 0
Data de inscriere : 14/11/2008

MesajSubiect: Re: Spiral:Parere despre anime   Spiral:Parere despre anime Icon_minitimeMar Noi 18, 2008 8:11 pm

Imi place foarte mult animeul.E printre preferatele mele imi place mult coloana sonora,episoadele si personajele!! Smile
Sus In jos
http://mew-mew-power.forumgratuit.ro
Ichigo
Beginner
Beginner
Ichigo

masculin
Numarul mesajelor : 16
Varsta : 30
Warn :

Puncte : 28985
Reputatie : 0
Data de inscriere : 10/01/2009

MesajSubiect: Re: Spiral:Parere despre anime   Spiral:Parere despre anime Icon_minitimeDum Ian 11, 2009 10:42 am

Nr 1 after bleach. o poveste captivanta, cu personaje super bine facute, un strop de umor. Nu este pe locul 1 la mine, desi nu este mare diferenta intre el si bleach, pentru ca nu au continuat povestea. nu am aflat mai multe despre kyotkata, nici despre dragostea dintre hyono si ayumu.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Spiral:Parere despre anime   Spiral:Parere despre anime Icon_minitime

Sus In jos

Spiral:Parere despre anime
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Parere despre anime
» Parere despre anime
» Parere despre anime
» Parere despre anime
» Parere despre anime

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum