BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30040 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Kurama vs Hiei Vin Noi 07, 2008 10:34 pm | |
| Kurama Imi place acest tip de personaj clasic, intelegator, ce mereu da dovada de clementa, calculat, istet si la locul lui. Hiei e usor cam zbuciumat xD...
Ultima editare efectuata de catre Caroline in Dum Apr 12, 2009 5:26 pm, editata de 1 ori | |
|
kaname Beginner
Numarul mesajelor : 1 Warn : Puncte : 29270 Reputatie : 0 Data de inscriere : 14/11/2008
| Subiect: Re: Kurama vs Hiei Vin Noi 14, 2008 2:57 pm | |
| si dupa parerea mea kurama ar fi cel mai dragut.......dar si hiei are farmecu lui chiar daca e cam prostut si se arunca tot timpu cu capul inainte.....il aleg pe kurama pentru ca e mult mai deatep dragut dar nu si puternic ca hiei.....ar fi cam la fel de puternici | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Kurama vs Hiei Vin Noi 14, 2008 6:31 pm | |
| Eu il aleg pe Kurama E foarte dragut, frumos, calm, in timp ce Hiei este foarte agitat si nerabtator, imi place mai mult personalitatea lui Kurama. |
|
nTh Beginner
Numarul mesajelor : 28 Varsta : 30 Localizare : DaRk Stare de spirit : HaPpY.....DeOcAmDaTa Warn : Puncte : 28578 Reputatie : 0 Data de inscriere : 12/04/2009
| Subiect: Re: Kurama vs Hiei Dum Apr 12, 2009 5:17 pm | |
| Hiei este dragut dar totusi votez Kurama de ce ? Nu stiu nici eu. Probabil pentru ca e mai bland, mai bun cu cei din jur. Hiei e destul de rautacios. | |
|
Topaz Beginner
Numarul mesajelor : 35 Warn : Puncte : 28595 Reputatie : 0 Data de inscriere : 15/04/2009
| Subiect: Re: Kurama vs Hiei Mar Apr 21, 2009 10:49 pm | |
| Eu il prefer pe Kurama ! Desi amandoi imi plac pentru ca sunt puternici , Kurama mi se pare mult mai interesant ! Are o outere ciudata si in acelasi timp grozava si in plus ador comportamentul lui ! Defapt, ador tot ce tine de Kurama.Arata bine sincer , ador ochii lui . E un personaj mai misterios si probabil ca asta ma atrage la el , mie imi place la nebunie ! | |
|
SintaX_Dev Discovering anime world
Numarul mesajelor : 66 Localizare : Hell and Heaven Stare de spirit : Indifferent Warn : Puncte : 28563 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/05/2009
| Subiect: Re: Kurama vs Hiei Sam Mai 09, 2009 12:50 pm | |
| O.O'... umm... hard T.T... but ... I think... Kurama XD. De ce? Pentru ca: HieiUn tip dark, dur, rece, cu o putere mare, o inima care a suferit [de aceea e si asa de rece], tine la sora sa. Este destul de frumos si rapid, mai ales in lupte. Gandeste bine dar... | \/ KuramaAre 2 personalitati, dar aceeiasi minte. Imi place mai mult de Youko decat Kurama insusi, ca si corp. Imi place trecutul lui, trandafiri, dar cel mai mult ca gandeste logic si clar. Este puternic, poate nu la fel de mult ca Hiei, but mult mai dulce. Desi eu prefer baietii mai dark XD, aici fac o exceptie. Kurama este foarte hot ca si baiat. Cam atat^^. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Kurama vs Hiei | |
| |
|