Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Defectele lui Kurama

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Defectele lui Kurama Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Defectele lui Kurama Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Defectele lui Kurama Empty
MesajSubiect: Defectele lui Kurama   Defectele lui Kurama Icon_minitimeVin Noi 07, 2008 10:33 pm

In primul rand vreau sa spun ca nu am creat acest topic pentru ca sunt anti Kurama, ci pentru vreau sa aflu si parerea voastra.
Am observat ca tuturor de pe forum ne place mult Kurama iar ca orice personaj are si defecte.
Intrebare e ce va deranjeaza la Kurama?
Mie imi place totul la el, nu ma enervat cu nimc doar ca uneori e cam fraier, e prea bun, ar trebui sa fie mai echilibrat din punctul asta de vedere ^_^''
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Topaz
Beginner
Beginner
Topaz

Numarul mesajelor : 35
Warn :
Defectele lui Kurama Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Defectele lui Kurama Right_bar_bleue

Puncte : 28580
Reputatie : 0
Data de inscriere : 15/04/2009

Defectele lui Kurama Empty
MesajSubiect: Re: Defectele lui Kurama   Defectele lui Kurama Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 10:51 pm

Eu sunt de acord in mare parte cu May !
Defectul lui cred ca este faptul ca e un perfectionist ! Nu ca asta nu mi-ar placea la el... dar , prea e prefect si nu exista asa om !
Sus In jos

Defectele lui Kurama
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Kurama vs Yusuke
» Kurama vs Hiei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: Anime time! :: Anime Series :: Yu Yu Hakusho-
Mergi direct la: