Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Kurama vs Yusuke

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Kurama vs Yusuke Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Kurama vs Yusuke Right_bar_bleue

Puncte : 30030
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Kurama vs Yusuke Empty
MesajSubiect: Kurama vs Yusuke   Kurama vs Yusuke Icon_minitimeVin Noi 07, 2008 10:32 pm

Desi imi plac foarte mult amandoi, mi'e destul de usor sa aleg, raspunsul in opinia mea fiind Yusuke. In primul rand ii ador caracterul mai de gasca, firea destul de happy, care te indeamna sa faci ceva. M'am cams aturat d eKurama, de personajele de genul lui, istete si intacte -.-

Ultima editare efectuata de catre Haruhi Suzumiya in Lun Apr 27, 2009 10:16 am, editata de 1 ori
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Vizitato
Vizitator

Kurama vs Yusuke Empty
MesajSubiect: Re: Kurama vs Yusuke   Kurama vs Yusuke Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 6:37 pm

Yusuke se baga cu capul inainte si intra intot felul de belele, iar dupaiceea se chinue sa iasa afara. In schimb Kurama isi calculeaza fiecare miscare. Din asta rezulta: Kurama is for me!
Sus In jos
nTh
Beginner
Beginner
nTh

masculin
Numarul mesajelor : 28
Varsta : 30
Localizare : DaRk
Stare de spirit : HaPpY.....DeOcAmDaTa
Warn :

Puncte : 28568
Reputatie : 0
Data de inscriere : 12/04/2009

Kurama vs Yusuke Empty
MesajSubiect: Re: Kurama vs Yusuke   Kurama vs Yusuke Icon_minitimeDum Apr 12, 2009 5:12 pm

Kurama deoarece e mai calculat si inainte sa faca o miscare se gandeste yusuke e bun si el dar este repezit sare direct la lupta fara sa se gandeasca la consecinte....deci kurama
Sus In jos
Topaz
Beginner
Beginner
Topaz

Numarul mesajelor : 35
Warn :

Puncte : 28585
Reputatie : 0
Data de inscriere : 15/04/2009

Kurama vs Yusuke Empty
MesajSubiect: Re: Kurama vs Yusuke   Kurama vs Yusuke Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 10:52 pm

Tot pe Kurama il aleg !
Cum am mai zis... il ador pur si simplu ! E un personaj grozav , pe cand Yusuke ma cam enerveaza .
Sus In jos
Continut sponsorizat

Kurama vs Yusuke Empty
MesajSubiect: Re: Kurama vs Yusuke   Kurama vs Yusuke Icon_minitime

Sus In jos

Kurama vs Yusuke
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Defectele lui Kurama
» Kurama vs Hiei