| Prima manga citita | |
|
+5Candilay Serena C.C. Andreea iRaven Phoenix 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Phoenix Beginner
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 30 Localizare : Annandale-on-Hudson, New York Stare de spirit : Mysterious Warn : Puncte : 29330 Reputatie : 0 Data de inscriere : 07/11/2008
| Subiect: Prima manga citita Vin Noi 07, 2008 9:40 pm | |
| Deci , este o intrebare des intalnita pe forumurile anime , insa este si o intrebare la care astept cu nerabdare raspunsuri. Care a fost prima manga citita de voi ?
Primul manga citit de mine a fost "My 1/3 Boyfriend".Adica , pur si simplu cautam ceva de citit si mi-am adus aminte de un site pe care mi-l recomandase o prietena cu ceva timp in urma.Am ales o manga la intamplare (nu chiar la intamplare , cautam una cat mai scurta) si am nimerit-o tocmai pe aceasta. Pot spune ca m-a impresionat profund.Adica , fiind si prima manga citita nu ma asteptam sa imi lase cine stie ce impresie , insa ... m-am cam inselat.Mi s-a parut foarte buna , adica povestea dintre Kogure Yuuya si Fukada Rei mi s-a parut una dintre cele mai frumoase si mai romantice. Eu chiar recomand aceasta manga.
Titlu: 1/3 no Kareshi (My 1/3 Boyfriend) Autor: Ako Shimaki Gen: one shot, romance, school life, shoujo | |
|
| |
iRaven Beginner
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 30 Localizare : Far away... in Bucharest Stare de spirit : ... o_o Warn : Puncte : 29298 Reputatie : 0 Data de inscriere : 06/11/2008
| Subiect: Re: Prima manga citita Vin Noi 07, 2008 10:50 pm | |
| Poi, prima mea manga "citita" a fost prin aprilie/mai O_O" si... a fost Kanon xD "Citita" e mult spus, pentru ca am citit numai primul capitol, urmatorul parand mult prea mare xD *vreo 70 de pagini O_O si nici urmatoarele nu erau mai prejos... in jur de 100 de pagini >.<* Si... am renuntat la ea xD Adevaratul pas l`am facut in lumea manga`urilor cu ajutorul manga`ului "Pastel". Am luat primul volum de la Diverta, mi`a captat atentia si am dorit sa vad ce se intampla in continuare... asa a intr`o luna O_O" am reusit sa ajung la zi cu ea ^_^" *asta din cauza ca am mai plecat si pe la tara intre timp o.O* Oricum, dupa acasta manga, am inceput sa citesc constant, si acum citesc in fiecare zi cateva capitole dintr`o manga . Acum, am la activ 194 de manga`uri complet terminate si 39 ongoing... ^^" | |
|
| |
Andreea Anime fan
Numarul mesajelor : 154 Varsta : 29 Localizare : Romania Stare de spirit : Happy! Warn : Puncte : 29300 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/11/2008
| Subiect: Re: Prima manga citita Vin Noi 14, 2008 10:08 pm | |
| Prima mea manga citita... Inuyasha... Nu stiam finalul asa ca m-am apucat de citit, curioasa fiind Eram nerabdatoare si vroiam sa aflu ce va urma, cum se va termina..mi-a placut foarte mult | |
|
| |
Serena C.C. Anime fan
Numarul mesajelor : 137 Varsta : 31 Localizare : Blue City Warn : Puncte : 29362 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/11/2008
| Subiect: Re: Prima manga citita Vin Noi 14, 2008 11:35 pm | |
| Well...prima mea manga, la fel ca si anime-ul a fost Sailor Moon.Desi anime-ul l-am vazut cand eram mica am hotarat sa-l revad...cand am descoperit cu adevarat anime-urile.Si cum mi-a placut la nebunie am zis sa citesc si manga, care m-a incantat la fel de mult ca anime-ul, imi place foarte mult povestea (eu in general ador genul SF & fantasy), Usagi lupta petru iubirea si prietenele ei, crede in Mamoru si in prietenele ei mai mult decat in orice si este in stare sa-si dea viata pentru ei! | |
|
| |
Candilay Beginner
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 30 Localizare : In my world,full of candies and love Stare de spirit : in love Warn : Puncte : 29100 Reputatie : 0 Data de inscriere : 15/12/2008
| Subiect: Re: Prima manga citita Mar Dec 16, 2008 8:38 am | |
| My first manga was Vampire Knight.Cred ca pana m-am apucat de ea trecusera ceva ore.Ehh..intr-un sfarsit m=am apucat de citit si am fost cucerita complet de poveste,de grafica si de personaje.Am stat pana la 4 dimineata ca sa ajung cu ea la zi,desi apoi mi-am dat seama ca capitolele apar in fiecare luna and I was like wtf am I gonna' do without vampire knight TT^TT. De aici a inceput obsesia mea pentru shoujo/romance si mi s-a accentuat vechia obsesie cu vampiri ).Ehh..oricum stiu ca multi prefera sa vada anime-ul de la V.K. ca il "inteleg" mai bine,dar eu una le recomand manga pentru ca e mult mai detaliata. | |
|
| |
Doppelganger Moderator
Numarul mesajelor : 212 Varsta : 31 Localizare : Japan...:P Stare de spirit : Crazy Warn : Puncte : 29517 Reputatie : 7 Data de inscriere : 06/11/2008
| Subiect: Re: Prima manga citita Mar Apr 21, 2009 9:18 am | |
| Pai,prima manga citita a fost Murder princess,am citit si inainte insa doar parti nu un intreg capitol sau mai mult ^^" | |
|
| |
Topaz Beginner
Numarul mesajelor : 35 Warn : Puncte : 28580 Reputatie : 0 Data de inscriere : 15/04/2009
| Subiect: Re: Prima manga citita Mar Apr 21, 2009 10:39 pm | |
| Prima mea manga citit... hm, daca imi aduc bine aminte a fost ,, Hug!’’ . E o manga ce are doar un capitol , deci este one-shot . A fost cam scurta , desi m-as fi bucurat sa aiba mai multe capitole . Cand am citit titlul am crezut ca este o manga plictisitoare , insa pot zice ca mi-a placut intradevar ! Este vorba despre o fata ce avea un caine la care tinea foarte mult . Cand merge la noua ei scoala intalneste un baiat dragut ce ei i se pare ca seamana foarte mult cu catelusul ei . Foarte ciudat , stiu ! Pana la urma se indragostesc... deci va dati seama , aceasta managa este romance , dar si comedy si shoujo . Mie una mi-a placut foarte mult ! Se gaseste si in romana pe mangazup[sper sa nu se considere reclama caci am zis de site] si o recomand tuturor celor care le plac mangaurile/animeurile romance . | |
|
| |
BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30025 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Re: Prima manga citita Dum Mai 03, 2009 9:06 pm | |
| Prima mea manga citita a fost Air Gear...insa nu in totalitate. Am citit 7 capitole din 200, dupa am inceput sa ma plictisesc asa ca am lasat'o...xD Auzisem de la multe persoane ca citesc manga si toate m'au facut din ce in ce mai curioasa. In totalitate, prima a fost Bitter virgin...are 30 de capitole....o poveste captivanta din care ai ce invata | |
|
| |
Rayto Beginner
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 31 Localizare : in the shadows Stare de spirit : variabila Warn : Puncte : 28392 Reputatie : 0 Data de inscriere : 09/05/2009
| Subiect: Re: Prima manga citita Sam Mai 09, 2009 7:34 pm | |
| etoo eu nu sunt cititor inrait de manga...chiar deloc:| dar mi-a placut manga okane ga nai...este mai comica decat animeul:)) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Prima manga citita | |
| |
|
| |
| Prima manga citita | |
|