Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Prima manga citita

In jos 
+5
Candilay
Serena C.C.
Andreea
iRaven
Phoenix
9 participanți
AutorMesaj
Phoenix
Beginner
Beginner
Phoenix

feminin
Numarul mesajelor : 30
Varsta : 30
Localizare : Annandale-on-Hudson, New York
Stare de spirit : Mysterious
Warn :
Prima manga citita Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Prima manga citita Right_bar_bleue

Puncte : 29330
Reputatie : 0
Data de inscriere : 07/11/2008

Prima manga citita Empty
MesajSubiect: Prima manga citita   Prima manga citita Icon_minitimeVin Noi 07, 2008 9:40 pm

Deci , este o intrebare des intalnita pe forumurile anime , insa este si o intrebare la care astept cu nerabdare raspunsuri.
Care a fost prima manga citita de voi ?

Primul manga citit de mine a fost "My 1/3 Boyfriend".Adica , pur si simplu cautam ceva de citit si mi-am adus aminte de un site pe care mi-l recomandase o prietena cu ceva timp in urma.Am ales o manga la intamplare (nu chiar la intamplare , cautam una cat mai scurta) si am nimerit-o tocmai pe aceasta.
Pot spune ca m-a impresionat profund.Adica , fiind si prima manga citita nu ma asteptam sa imi lase cine stie ce impresie , insa ... m-am cam inselat.Mi s-a parut foarte buna , adica povestea dintre Kogure Yuuya si Fukada Rei mi s-a parut una dintre cele mai frumoase si mai romantice.
Eu chiar recomand aceasta manga.

Titlu: 1/3 no Kareshi (My 1/3 Boyfriend)
Autor: Ako Shimaki
Gen: one shot, romance, school life, shoujo
Sus In jos
http://emergency-hospital.forumstory.org/forum.htm
iRaven
Beginner
Beginner
iRaven

feminin
Numarul mesajelor : 18
Localizare : Far away... in Bucharest
Stare de spirit : ... o_o
Warn :
Prima manga citita Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Prima manga citita Right_bar_bleue

Puncte : 29298
Data de inscriere : 06/11/2008

Prima manga citita Empty
MesajSubiect: Re: Prima manga citita   Prima manga citita Icon_minitimeVin Noi 07, 2008 10:50 pm

Poi, prima mea manga "citita" a fost prin aprilie/mai O_O" si... a fost Kanon xD "Citita" e mult spus, pentru ca am citit numai primul capitol, urmatorul parand mult prea mare xD *vreo 70 de pagini O_O si nici urmatoarele nu erau mai prejos... in jur de 100 de pagini >.<* Si... am renuntat la ea xD Adevaratul pas l`am facut in lumea manga`urilor cu ajutorul manga`ului "Pastel". Am luat primul volum de la Diverta, mi`a captat atentia si am dorit sa vad ce se intampla in continuare... asa a intr`o luna O_O" am reusit sa ajung la zi cu ea ^_^" *asta din cauza ca am mai plecat si pe la tara intre timp o.O* Oricum, dupa acasta manga, am inceput sa citesc constant, si acum citesc in fiecare zi cateva capitole dintr`o manga .
Acum, am la activ 194 de manga`uri complet terminate si 39 ongoing... ^^"
Sus In jos
http://www.goagal.ro
Andreea
Anime fan
Anime fan
Andreea

feminin
Numarul mesajelor : 154
Varsta : 29
Localizare : Romania
Stare de spirit : Happy!
Warn :
Prima manga citita Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Prima manga citita Right_bar_bleue

Puncte : 29300
Data de inscriere : 05/11/2008

Prima manga citita Empty
MesajSubiect: Re: Prima manga citita   Prima manga citita Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 10:08 pm

Prima mea manga citita... Inuyasha... Nu stiam finalul asa ca m-am apucat de citit, curioasa fiind Very Happy
Eram nerabdatoare si vroiam sa aflu ce va urma, cum se va termina..mi-a placut foarte mult I love you
Sus In jos
Serena C.C.
Anime fan
Anime fan
Serena C.C.

feminin
Numarul mesajelor : 137
Varsta : 31
Localizare : Blue City
Warn :

Puncte : 29362
Data de inscriere : 05/11/2008

Prima manga citita Empty
MesajSubiect: Re: Prima manga citita   Prima manga citita Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 11:35 pm

Well...prima mea manga, la fel ca si anime-ul a fost Sailor Moon.Desi anime-ul l-am vazut cand eram mica am hotarat sa-l revad...cand am descoperit cu adevarat anime-urile.Si cum mi-a placut la nebunie am zis sa citesc si manga, care m-a incantat la fel de mult ca anime-ul, imi place foarte mult povestea (eu in general ador genul SF & fantasy), Usagi lupta petru iubirea si prietenele ei, crede in Mamoru si in prietenele ei mai mult decat in orice si este in stare sa-si dea viata pentru ei! Smile
Sus In jos
http://fantasy-anime.forumer.ro
Candilay
Beginner
Beginner
Candilay

feminin
Numarul mesajelor : 18
Localizare : In my world,full of candies and love
Stare de spirit : in love
Warn :

Puncte : 29100
Data de inscriere : 15/12/2008

Prima manga citita Empty
MesajSubiect: Re: Prima manga citita   Prima manga citita Icon_minitimeMar Dec 16, 2008 8:38 am

My first manga was Vampire Knight.Cred ca pana m-am apucat de ea trecusera ceva ore.Ehh..intr-un sfarsit m=am apucat de citit si am fost cucerita complet de poveste,de grafica si de personaje.Am stat pana la 4 dimineata ca sa ajung cu ea la zi,desi apoi mi-am dat seama ca capitolele apar in fiecare luna and I was like wtf am I gonna' do without vampire knight TT^TT.
De aici a inceput obsesia mea pentru shoujo/romance si mi s-a accentuat vechia obsesie cu vampiri Smile).Ehh..oricum stiu ca multi prefera sa vada anime-ul de la V.K. ca il "inteleg" mai bine,dar eu una le recomand manga pentru ca e mult mai detaliata.
Sus In jos
http://aboutanime.info
Doppelganger
Moderator
Moderator
Doppelganger

feminin
Numarul mesajelor : 212
Localizare : Japan...:P
Stare de spirit : Crazy
Warn :

Puncte : 29517
Reputatie : 7
Data de inscriere : 06/11/2008

Prima manga citita Empty
MesajSubiect: Re: Prima manga citita   Prima manga citita Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 9:18 am

Pai,prima manga citita a fost Murder princess,am citit si inainte insa doar parti nu un intreg capitol sau mai mult ^^"
Sus In jos
http://ancafe.wikiforum.ro/
Topaz
Beginner
Beginner
Topaz

Numarul mesajelor : 35
Warn :

Puncte : 28580
Data de inscriere : 15/04/2009

Prima manga citita Empty
MesajSubiect: Re: Prima manga citita   Prima manga citita Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 10:39 pm

Prima mea manga citit... hm, daca imi aduc bine aminte a fost ,, Hug!’’ .
E o manga ce are doar un capitol , deci este one-shot . A fost cam scurta , desi m-as fi bucurat sa aiba mai multe capitole . Cand am citit titlul am crezut ca este o manga plictisitoare , insa pot zice ca mi-a placut intradevar ! Este vorba despre o fata ce avea un caine la care tinea foarte mult . Cand merge la noua ei scoala intalneste un baiat dragut ce ei i se pare ca seamana foarte mult cu catelusul ei . Foarte ciudat , stiu ! Pana la urma se indragostesc... deci va dati seama , aceasta managa este romance , dar si comedy si shoujo .
Mie una mi-a placut foarte mult ! Se gaseste si in romana pe mangazup[sper sa nu se considere reclama caci am zis de site] si o recomand tuturor celor care le plac mangaurile/animeurile romance .
Sus In jos
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Warn :

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Prima manga citita Empty
MesajSubiect: Re: Prima manga citita   Prima manga citita Icon_minitimeDum Mai 03, 2009 9:06 pm

Prima mea manga citita a fost Air Gear...insa nu in totalitate.
Am citit 7 capitole din 200, dupa am inceput sa ma plictisesc asa ca am lasat'o...xD
Auzisem de la multe persoane ca citesc manga si toate m'au facut din ce in ce mai curioasa.
In totalitate, prima a fost Bitter virgin...are 30 de capitole....o poveste captivanta din care ai ce invata
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Rayto
Beginner
Beginner
Rayto

masculin
Numarul mesajelor : 9
Localizare : in the shadows
Stare de spirit : variabila
Warn :

Puncte : 28392
Data de inscriere : 09/05/2009

Prima manga citita Empty
MesajSubiect: Re: Prima manga citita   Prima manga citita Icon_minitimeSam Mai 09, 2009 7:34 pm

etoo eu nu sunt cititor inrait de manga...chiar deloc:| dar mi-a placut manga okane ga nai...este mai comica decat animeul:))
Sus In jos
Continut sponsorizat

Prima manga citita Empty
MesajSubiect: Re: Prima manga citita   Prima manga citita Icon_minitime

Sus In jos

Prima manga citita
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Fullmetal Alchemist manga
» Top 5 manga