Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Top 5 manga

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Doppelganger
Moderator
Moderator
Doppelganger

feminin
Numarul mesajelor : 212
Varsta : 31
Localizare : Japan...:P
Stare de spirit : Crazy
Warn :
Top 5 manga Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Top 5 manga Right_bar_bleue

Puncte : 29517
Reputatie : 7
Data de inscriere : 06/11/2008

Top 5 manga Empty
MesajSubiect: Top 5 manga   Top 5 manga Icon_minitimeLun Mai 18, 2009 8:20 pm

Eu inca nu pot sa pun un top 5 de manga pentru ca nu am citit atatea pana acum XDDDD nu ma prea omor eu dupa ele dar astept sa le vad pe al vostru ^^
Sus In jos
http://ancafe.wikiforum.ro/
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Top 5 manga Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Top 5 manga Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Top 5 manga Empty
MesajSubiect: Re: Top 5 manga   Top 5 manga Icon_minitimeMar Iul 07, 2009 8:27 pm

1. Doubt -mi'a placut din cand a vazut'o..m'a atras acel joc si firul povestii...finalul consider ca e fost usor poate cam slabut desi nici nu stiu cum ar fi putut continua.
2.Boku ni natta watashi-mereu am fost o maniaca a shojourilor...datorita lui Itou a urcat brusc in topuri.
3.Desire climax- nici nu stiu ce'as mai putea spune...faza cu personajele si povestea e deja expirata Smile)...sa zicem ca nu prea am citit manga la viata mea, decat cand m'a mai luat mania Desire climax nu m'a dat peste cap de nebunie insa consider a fi una ok.
4.Bitter virgin -my first so...xD
5.7th period is a secret-cam scurticica..insa imi palce ideea relatie profesor-eleva.
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st

Top 5 manga
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Recomandari manga
» Prima manga citita
» Fullmetal Alchemist manga
» Cea mai draguta fata din manga
» Ce manga cititi acum?