Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Fullmetal Alchemist manga

In jos 
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Fullmetal Alchemist manga Empty
MesajSubiect: Fullmetal Alchemist manga   Fullmetal Alchemist manga Icon_minitimeSam Noi 15, 2008 5:49 am

Recent am inceput sa citesc Fullmetal Alchemist manga. Iar dupa parerea mea este cu mult superior anime-ului. Povestea este mult mai complicata si sunt nenumarate personaje, care nu apar in anime, din diverse motive.
Iar cei 7 Homunculus sunt mult mai interesanti in manga decat in anime.

Besides who dosn't love Envys true form

Am ajuns pana la capitolul 67, iar sora mai mare a lui Armstrong, un personaj recent introdus, este bestial.
http://img70.imageshack.us/my.php?image=oliviamilaarmstrongns2.jpg
Deci cei care urmaresc manga-ul, let's talk. Manga-ul este ongoing, a ajuns la capitolul 70 acum o saptamana. Un capitol apare fiecare luna iar povestea este complet diferita. Cam primele 20 de capitole, sau asa, sunt la fel ca si anime-ul, adica au aceiasi poveste. Dar apoi apar personaje noi, iar ultimii trei humunculus sunt complet diferite de cele din anime.
Plus povestea este mult mai interesanta si inca nu se intelege pe deplin ce doreste unui anumit "Father", care se pare ca vrea, din cate am inteleste, sa afla adevarul absolut sau asa ceva.

Hegemon
Pai sa fiu sincer, eu cred ca manga-ul este superior anime-ului. Dar acest lucru este doar parerea mea personala. De ce consider manga-ul superior? pentru ca cred ca este mai complex si inca ca povestea este mai complicata cu Father, cu tara Xin si etc.

Ohh si anime-ul din start a fost facut sa aiba o poveste diferita, au si colaborat cu mangaka-ul, care face Fullmetal Alchemist, ca anime-ul sa aiba o poveste logica si sa fie pe asteptarile celor care citesc manga-ul.
Sus In jos
iRaven
Beginner
Beginner
iRaven

feminin
Numarul mesajelor : 18
Varsta : 30
Localizare : Far away... in Bucharest
Stare de spirit : ... o_o
Warn :
Fullmetal Alchemist manga Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Fullmetal Alchemist manga Right_bar_bleue

Puncte : 29298
Reputatie : 0
Data de inscriere : 06/11/2008

Fullmetal Alchemist manga Empty
MesajSubiect: Re: Fullmetal Alchemist manga   Fullmetal Alchemist manga Icon_minitimeDum Noi 16, 2008 9:04 pm

Sincer, ai dat copy/paste de la cineva cu muuult in urma timpului nostru >.< I mean:

1. Nu mai da copy/paste cand iti arde si de la cine`ti arde... deja am vazut ca ai dat copy/paste unui post de`al meu de pe un alt forum in alt topic de aici si am mai vazut tot un copy/paste unui post al unei prietene foarte bune ale mele de pe un alt forum intr`un alt topic de aici >.< Asa ca inceteaza cu acest obicei si expuneti parerea proprie sau... nu ti`o mai expune deloc -_-"

2.
Citat :
Manga-ul este ongoing, a ajuns la capitolul 70 acum o saptamana

Manga`ul a ajuns acum la capitolul 89 martea trecuta so... o.o" >.>" Inceteaza cu acest copy/paste...

Ontopic: am citit manga`ul... intr`adevar, destul de dragut insa nu mi`a captat atentia la fel cum au facut`o alte manga`uri ^^" Ultimele capitole m`au lasat in ceata totala o.o" si sper sa ajung candva sa inteleg ^^"
Sus In jos
http://www.goagal.ro

Fullmetal Alchemist manga
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce manga cititi acum?
» Prima manga citita
» Top 5 manga
» Recomandari manga
» Cea mai draguta fata din manga