Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ce parere aveti despre final?

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Ce parere aveti despre final? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ce parere aveti despre final? Right_bar_bleue

Puncte : 30040
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Ce parere aveti despre final? Empty
MesajSubiect: Ce parere aveti despre final?   Ce parere aveti despre final? Icon_minitimeMier Iul 08, 2009 7:15 pm

Death Note, what the fuck, ma asteptam la ceva bun avand in vedere animeul, facand abstract X__X
Mi s'a parut a fi patetic modul cum l'a infrant Near pe Kira..I mean, faza aia cu caietele ce era cam sub nivelul marii in comparatie cu ce'a fost.
Am ras de n'aveam aer cand am vazut cum se tavalea pe jos si cum urla Light ca un dement pe'acolo.
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Doppelganger
Moderator
Moderator
Doppelganger

feminin
Numarul mesajelor : 212
Varsta : 31
Localizare : Japan...:P
Stare de spirit : Crazy
Warn :
Ce parere aveti despre final? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ce parere aveti despre final? Right_bar_bleue

Puncte : 29532
Reputatie : 7
Data de inscriere : 06/11/2008

Ce parere aveti despre final? Empty
MesajSubiect: Re: Ce parere aveti despre final?   Ce parere aveti despre final? Icon_minitimeMier Iul 08, 2009 7:47 pm

La sfarsit light a fost nebun zici ca a scapat de la spitalul de nebuni si nici nu e de mirare la ce planuri marete avea Rolling Eyes nebunia i'a ajuns la cap.Mie mi'a placut cum sa terminat,un sfarsit demn pentru un criminal desi a fost cam balnda moartea lui.....
Sus In jos
http://ancafe.wikiforum.ro/

Ce parere aveti despre final?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Parere despre anime
» Parere despre anime
» Parere despre anime
» Parere despre anime
» Parere despre anime