BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30040 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Ce parere aveti despre Cosplay? Dum Mai 03, 2009 11:54 pm | |
| Cosplayul in mare mi se pare a fi ok insa nu si ideea de a te imbraca ca personajul tau favorit ce are haine oribile =]] Cred de asemenea ca are si o limita..i mean, daca ai fi copia fidela a respectivului pers parca ar duce spre o oarecare obsesie xD Desigur, vorbesc in cazurile extra. | |
|
SintaX_Dev Discovering anime world
Numarul mesajelor : 66 Localizare : Hell and Heaven Stare de spirit : Indifferent Warn : Puncte : 28563 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/05/2009
| Subiect: Re: Ce parere aveti despre Cosplay? Mar Mai 05, 2009 6:21 pm | |
| Cosplay-ul, eu zic ca este superb. Sa te imbraci ca personajul favorit, sa arati ca el, sa ai frezura ca a lui, pana si ochii, is awesome**. Plus ca pe langa asta, cosplay-urile sunt foarte folosite la carnavaluri si in Otaku. | |
|
Rayto Beginner
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 31 Localizare : in the shadows Stare de spirit : variabila Warn : Puncte : 28407 Reputatie : 0 Data de inscriere : 09/05/2009
| Subiect: Re: Ce parere aveti despre Cosplay? Sam Mai 09, 2009 7:37 pm | |
| mi se pare ok dar cei din jur ajung sa te priveasca intrun mod mai ciudat....asa ca eu sunt de parere ca ar fi bine sa nu se abuzeze prea mult...adica sa faci cosplay doar la ocazii ''speciale'' cum ar fi un festival de specialitate sau la un bal mascat...in niciun caz sa faci cosplay zi de zi:)) | |
|
SayaChan Beginner
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : happy \:D/ Warn : Puncte : 28283 Reputatie : 0 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Ce parere aveti despre Cosplay? Dum Mai 31, 2009 8:09 pm | |
| poi..yo fac cosplay de 5-6 luni XD si...mi se pare ca este super XD adica..am deja vreo 7-8 costume din diferite anime-uri...am fost si la otaku..si acum astept Sakuracon care va fi pt prima data in Romania...si Niji il astept..^_^ | |
|
Shuichi.the_evil Beginner
Numarul mesajelor : 9 Stare de spirit : happy Warn : Puncte : 28072 Reputatie : 0 Data de inscriere : 18/07/2009
| Subiect: Re: Ce parere aveti despre Cosplay? Sam Iul 18, 2009 4:02 pm | |
| Ie cool:X:X:X:X:X:Xeu fac cosplay:Pam vro 7 costume:P ie tare sa faci cosplay:X:X:X:X:Xin primu rand ie distractiv ca imiti personaju al 2 mergi la festivale:D | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce parere aveti despre Cosplay? | |
| |
|