Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ce parere aveti despre Cosplay?

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Ce parere aveti despre Cosplay? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ce parere aveti despre Cosplay? Right_bar_bleue

Puncte : 30040
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Ce parere aveti despre Cosplay? Empty
MesajSubiect: Ce parere aveti despre Cosplay?   Ce parere aveti despre Cosplay? Icon_minitimeDum Mai 03, 2009 11:54 pm

Cosplayul in mare mi se pare a fi ok insa nu si ideea de a te imbraca ca personajul tau favorit ce are haine oribile =]]
Cred de asemenea ca are si o limita..i mean, daca ai fi copia fidela a respectivului pers parca ar duce spre o oarecare obsesie xD
Desigur, vorbesc in cazurile extra.
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
SintaX_Dev
Discovering anime world
Discovering anime world
SintaX_Dev

feminin
Numarul mesajelor : 66
Localizare : Hell and Heaven
Stare de spirit : Indifferent
Warn :
Ce parere aveti despre Cosplay? Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Ce parere aveti despre Cosplay? Right_bar_bleue

Puncte : 28563
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/05/2009

MesajSubiect: Re: Ce parere aveti despre Cosplay?   Ce parere aveti despre Cosplay? Icon_minitimeMar Mai 05, 2009 6:21 pm

Cosplay-ul, eu zic ca este superb. Sa te imbraci ca personajul favorit, sa arati ca el, sa ai frezura ca a lui, pana si ochii, is awesome**. Plus ca pe langa asta, cosplay-urile sunt foarte folosite la carnavaluri si in Otaku.
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Rayto
Beginner
Beginner
Rayto

masculin
Numarul mesajelor : 9
Varsta : 31
Localizare : in the shadows
Stare de spirit : variabila
Warn :
Ce parere aveti despre Cosplay? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ce parere aveti despre Cosplay? Right_bar_bleue

Puncte : 28407
Data de inscriere : 09/05/2009

MesajSubiect: Re: Ce parere aveti despre Cosplay?   Ce parere aveti despre Cosplay? Icon_minitimeSam Mai 09, 2009 7:37 pm

mi se pare ok dar cei din jur ajung sa te priveasca intrun mod mai ciudat....asa ca eu sunt de parere ca ar fi bine sa nu se abuzeze prea mult...adica sa faci cosplay doar la ocazii ''speciale'' cum ar fi un festival de specialitate sau la un bal mascat...in niciun caz sa faci cosplay zi de zi:))
Sus In jos
SayaChan
Beginner
Beginner
SayaChan

feminin
Numarul mesajelor : 1
Varsta : 25
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : happy \:D/
Warn :

Puncte : 28283
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Ce parere aveti despre Cosplay?   Ce parere aveti despre Cosplay? Icon_minitimeDum Mai 31, 2009 8:09 pm

poi..yo fac cosplay de 5-6 luni XD si...mi se pare ca este super XD adica..am deja vreo 7-8 costume din diferite anime-uri...am fost si la otaku..si acum astept Sakuracon care va fi pt prima data in Romania...si Niji il astept..^_^
Sus In jos
http://www.sakurashippuuden.hi5.com
Shuichi.the_evil
Beginner
Beginner
Shuichi.the_evil

feminin
Numarul mesajelor : 9
Stare de spirit : happy
Warn :

Puncte : 28072
Data de inscriere : 18/07/2009

MesajSubiect: Re: Ce parere aveti despre Cosplay?   Ce parere aveti despre Cosplay? Icon_minitimeSam Iul 18, 2009 4:02 pm

Ie cool:X:X:X:X:X:Xeu fac cosplay:Pam vro 7 costume:P ie tare sa faci cosplay:X:X:X:X:Xin primu rand ie distractiv ca imiti personaju al 2 mergi la festivale:D
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce parere aveti despre Cosplay?   Ce parere aveti despre Cosplay? Icon_minitime

Sus In jos

Ce parere aveti despre Cosplay?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce parere aveti despre final?
» Parere despre anime
» Parere despre anime
» Parere despre anime
» Parere despre anime

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum