Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ce nota merita Full Metal Panic?

In jos 
5 participanți

Ce nota dati acestui anime?
10
Ce nota merita Full Metal Panic? Vote_lcap71%Ce nota merita Full Metal Panic? Vote_rcap
 71% [ 5 ]
9
Ce nota merita Full Metal Panic? Vote_lcap29%Ce nota merita Full Metal Panic? Vote_rcap
 29% [ 2 ]
8
Ce nota merita Full Metal Panic? Vote_lcap0%Ce nota merita Full Metal Panic? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
7
Ce nota merita Full Metal Panic? Vote_lcap0%Ce nota merita Full Metal Panic? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
6
 0% [ 0 ]
5
 0% [ 0 ]
4
 0% [ 0 ]
3
 0% [ 0 ]
2
 0% [ 0 ]
1
 0% [ 0 ]
Total voturi : 7

AutorMesaj
Andreea
Anime fan
Anime fan
Andreea

feminin
Numarul mesajelor : 154
Varsta : 29
Localizare : Romania
Stare de spirit : Happy!
Warn :
Ce nota merita Full Metal Panic? Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Ce nota merita Full Metal Panic? Right_bar_bleue

Puncte : 29300
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/11/2008

Ce nota merita Full Metal Panic? Empty
MesajSubiect: Ce nota merita Full Metal Panic?   Ce nota merita Full Metal Panic? Icon_minitimeJoi Dec 18, 2008 3:20 pm

Ce nota ii dati acestui anime?Concursul e pe timp nelimitat ^^
Eu am votat, astept sa vad ce spuneti voi.
Sus In jos
Ichigo
Beginner
Beginner
Ichigo

masculin
Numarul mesajelor : 16
Varsta : 30
Warn :
Ce nota merita Full Metal Panic? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ce nota merita Full Metal Panic? Right_bar_bleue

Puncte : 28970
Data de inscriere : 10/01/2009

MesajSubiect: Re: Ce nota merita Full Metal Panic?   Ce nota merita Full Metal Panic? Icon_minitimeSam Ian 17, 2009 8:31 am

Full metal panic merita 8. Dar eu votez Full metal panic fumoffu acum deci 10. Ce nota merita Full Metal Panic? 974625 Ce nota merita Full Metal Panic? 974625
E mult mai bun decat prima serie.
Sus In jos
Topaz
Beginner
Beginner
Topaz

Numarul mesajelor : 35
Warn :
Ce nota merita Full Metal Panic? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ce nota merita Full Metal Panic? Right_bar_bleue

Puncte : 28580
Data de inscriere : 15/04/2009

MesajSubiect: Re: Ce nota merita Full Metal Panic?   Ce nota merita Full Metal Panic? Icon_minitimeMier Apr 22, 2009 8:06 pm

Pe mine personal m-a atras acest anime.E foarte reusit cum am mai spus, asa ca ii dau nota 10 cu felicitari !
Sus In jos
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

MesajSubiect: Re: Ce nota merita Full Metal Panic?   Ce nota merita Full Metal Panic? Icon_minitimeDum Mai 03, 2009 9:20 pm

Ii dau un 9...
Nu pot spune ca e printre preferatele mele..insa e destul de interesant si bine facut.
Personajele, actiunea, ideea, cred ca sunt ok desi pe parcurs se cam duce faza. -.-
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Doppelganger
Moderator
Moderator
Doppelganger

feminin
Numarul mesajelor : 212
Varsta : 31
Localizare : Japan...:P
Stare de spirit : Crazy
Warn :

Puncte : 29517
Reputatie : 7
Data de inscriere : 06/11/2008

MesajSubiect: Re: Ce nota merita Full Metal Panic?   Ce nota merita Full Metal Panic? Icon_minitimeDum Mai 03, 2009 10:02 pm

Sincer mie nu mi so parut cine stie ce acest anime...adica nah poate din cauza ca nu e genul mue >.> insa nu pot sa scad pentru asta...pe mine ma cam plictisea putin XD desi mi se parea amuzant uneori ^^ oricum eu i'as da cam 9....da,ramane 9 ^^'
Sus In jos
http://ancafe.wikiforum.ro/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce nota merita Full Metal Panic?   Ce nota merita Full Metal Panic? Icon_minitime

Sus In jos

Ce nota merita Full Metal Panic?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce nota merita Full Metal Alchemist?
» Full metal panic
» Ce nota merita R.O.D?
» Ce nota merita VK?
» Ce nota merita Yu Yu Hakusho?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum