Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ce nota merita Full Metal Alchemist?

In jos 
+2
Topaz
Andreea
6 participanți

Ce nota dati acestui anime?
10
Ce nota merita Full Metal Alchemist? Vote_lcap63%Ce nota merita Full Metal Alchemist? Vote_rcap
 63% [ 5 ]
9
Ce nota merita Full Metal Alchemist? Vote_lcap25%Ce nota merita Full Metal Alchemist? Vote_rcap
 25% [ 2 ]
8
Ce nota merita Full Metal Alchemist? Vote_lcap12%Ce nota merita Full Metal Alchemist? Vote_rcap
 12% [ 1 ]
7
Ce nota merita Full Metal Alchemist? Vote_lcap0%Ce nota merita Full Metal Alchemist? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
6
Ce nota merita Full Metal Alchemist? Vote_lcap0%Ce nota merita Full Metal Alchemist? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
5
 0% [ 0 ]
4
 0% [ 0 ]
3
 0% [ 0 ]
2
 0% [ 0 ]
1
 0% [ 0 ]
Total voturi : 8

AutorMesaj
Andreea
Anime fan
Anime fan
Andreea

feminin
Numarul mesajelor : 154
Varsta : 29
Localizare : Romania
Stare de spirit : Happy!
Warn :
Ce nota merita Full Metal Alchemist? Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Ce nota merita Full Metal Alchemist? Right_bar_bleue

Puncte : 29300
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/11/2008

Ce nota merita Full Metal Alchemist? Empty
MesajSubiect: Ce nota merita Full Metal Alchemist?   Ce nota merita Full Metal Alchemist? Icon_minitimeJoi Dec 18, 2008 3:19 pm

Ce nota ii dati acestui anime?Concursul e pe timp nelimitat ^^
Eu am votat, astept acum parerile voastre Wink
Sus In jos
Topaz
Beginner
Beginner
Topaz

Numarul mesajelor : 35
Warn :
Ce nota merita Full Metal Alchemist? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ce nota merita Full Metal Alchemist? Right_bar_bleue

Puncte : 28580
Data de inscriere : 15/04/2009

MesajSubiect: Re: Ce nota merita Full Metal Alchemist?   Ce nota merita Full Metal Alchemist? Icon_minitimeMier Apr 22, 2009 8:17 pm

Eu am votat ! Pai.. ce nota as fi putut sa-i dau cand animeul e atat de grozav? Grafica e foarte buna, personajele bine conturate, iar coloana sonora buna ! Povestea mi s-a parut originala si foarte interesanta, poate asta m-a si atras la acest anime !
Sus In jos
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Ce nota merita Full Metal Alchemist? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ce nota merita Full Metal Alchemist? Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

MesajSubiect: Re: Ce nota merita Full Metal Alchemist?   Ce nota merita Full Metal Alchemist? Icon_minitimeMier Mai 13, 2009 11:12 pm

Nota mea pentru el e 8.
E interesanta ideea animeului, ideea alchimiei si modul in care ea e folosita.
Insa nu'l pot numi genul meu, plus ca la un moment dat incepusem sa ma plictisesc usor de el.
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
SintaX_Dev
Discovering anime world
Discovering anime world
SintaX_Dev

feminin
Numarul mesajelor : 66
Localizare : Hell and Heaven
Stare de spirit : Indifferent
Warn :
Ce nota merita Full Metal Alchemist? Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Ce nota merita Full Metal Alchemist? Right_bar_bleue

Puncte : 28548
Data de inscriere : 05/05/2009

MesajSubiect: Re: Ce nota merita Full Metal Alchemist?   Ce nota merita Full Metal Alchemist? Icon_minitimeJoi Mai 14, 2009 6:41 pm

Merita un 9. Povestea este originala si impresionanta, nu te lasa sa te plictisesti. Aproape in fiecare episod moare/ se bate/ se cearta cineva, dar sunt si episoade frumoase. Anime-ul nu duce lipsa nici de dramatism, nici de comedie. Coloana sonora imi place, singurul lucru care m-a facut sa-i dau un 9 a fost grafica mai ciudata, dar acceptabila.
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Teh
Beginner
Beginner
Teh

feminin
Numarul mesajelor : 32
Varsta : 31
Localizare : In Heaven
Warn :

Puncte : 27954
Reputatie : 1
Data de inscriere : 15/08/2009

MesajSubiect: Re: Ce nota merita Full Metal Alchemist?   Ce nota merita Full Metal Alchemist? Icon_minitimeSam Aug 15, 2009 10:01 am

Full Metal Alchemist, Oh my God! Cât de mult îmi place acest animeu, nu am văzut toate episoadele, sau nu mi le amintesc pe toate , ori ceva asemănător, dar ideea este că... Este superb! Ideea mi se pare impersionantă, alchimia şi schimbul echivalent, trecutul tragic a celor doi fraţi şi căutarea lor ce pare să nu se mai termine, fără a-şi găsi punctul final. Sacrificiul imens pe care ar trebui să îl facă pentru a-şi recăpăta forma iniţială, şi refuzul pentru că nu ar putea aduce atât de multă răutate. Suflete nobile! Da, fraţii Elric = două personaje minunate. Am mai adorat şi alte personaje, toată povestea mi se pare minunată, dramă este din plin, dar nu lipseşte nici comedia, ceea ce îl face şi mai interesant. Coloana sonoră mi-a plăcut şi grafica a fost OK.
I-am dat un 10
Sus In jos
grafittix
Beginner
Beginner

Numarul mesajelor : 1
Warn :

Puncte : 29298
Data de inscriere : 07/11/2008

MesajSubiect: Re: Ce nota merita Full Metal Alchemist?   Ce nota merita Full Metal Alchemist? Icon_minitimeJoi Aug 20, 2009 10:04 am

Este evident ca merita 10. Cel putin >.>'. Pur si simplu, inainte sa-l vad, tot timpul ma gandam ca trebuie sa-l vad si sorbeam din priviri fiecare poza pe care o vedea si fiecare clip sau AMV.
Grafica e superba, povestea e superba, ador personajele, e foarte interesant si te tine tot timpul in suspans. In plu, se termina cu posibilitatea unei a doua serii, si sper ca Brotherhood va avea happy end.
Nu stiu ce sa zic, adica, e animeul meu preferat, i-as da 20, dar din pacate pot numai maxim 10...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce nota merita Full Metal Alchemist?   Ce nota merita Full Metal Alchemist? Icon_minitime

Sus In jos

Ce nota merita Full Metal Alchemist?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce nota merita Full Metal Panic?
» About Full metal alchemist
» Ce nota merita VK?
» Ce nota merita R.O.D?
» Ce nota merita Yu Yu Hakusho?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum