| Ce nota merita Full Metal Alchemist? | |
|
|
Ce nota dati acestui anime? | 10 | | 63% | [ 5 ] | 9 | | 25% | [ 2 ] | 8 | | 12% | [ 1 ] | 7 | | 0% | [ 0 ] | 6 | | 0% | [ 0 ] | 5 | | 0% | [ 0 ] | 4 | | 0% | [ 0 ] | 3 | | 0% | [ 0 ] | 2 | | 0% | [ 0 ] | 1 | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 8 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Andreea Anime fan
Numarul mesajelor : 154 Varsta : 29 Localizare : Romania Stare de spirit : Happy! Warn : Puncte : 29300 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/11/2008
| Subiect: Ce nota merita Full Metal Alchemist? Joi Dec 18, 2008 3:19 pm | |
| Ce nota ii dati acestui anime?Concursul e pe timp nelimitat ^^ Eu am votat, astept acum parerile voastre | |
|
| |
Topaz Beginner
Numarul mesajelor : 35 Warn : Puncte : 28580 Reputatie : 0 Data de inscriere : 15/04/2009
| Subiect: Re: Ce nota merita Full Metal Alchemist? Mier Apr 22, 2009 8:17 pm | |
| Eu am votat ! Pai.. ce nota as fi putut sa-i dau cand animeul e atat de grozav? Grafica e foarte buna, personajele bine conturate, iar coloana sonora buna ! Povestea mi s-a parut originala si foarte interesanta, poate asta m-a si atras la acest anime ! | |
|
| |
BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30025 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Re: Ce nota merita Full Metal Alchemist? Mier Mai 13, 2009 11:12 pm | |
| Nota mea pentru el e 8. E interesanta ideea animeului, ideea alchimiei si modul in care ea e folosita. Insa nu'l pot numi genul meu, plus ca la un moment dat incepusem sa ma plictisesc usor de el. | |
|
| |
SintaX_Dev Discovering anime world
Numarul mesajelor : 66 Localizare : Hell and Heaven Stare de spirit : Indifferent Warn : Puncte : 28548 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/05/2009
| Subiect: Re: Ce nota merita Full Metal Alchemist? Joi Mai 14, 2009 6:41 pm | |
| Merita un 9. Povestea este originala si impresionanta, nu te lasa sa te plictisesti. Aproape in fiecare episod moare/ se bate/ se cearta cineva, dar sunt si episoade frumoase. Anime-ul nu duce lipsa nici de dramatism, nici de comedie. Coloana sonora imi place, singurul lucru care m-a facut sa-i dau un 9 a fost grafica mai ciudata, dar acceptabila. | |
|
| |
Teh Beginner
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 31 Localizare : In Heaven Warn : Puncte : 27954 Reputatie : 1 Data de inscriere : 15/08/2009
| Subiect: Re: Ce nota merita Full Metal Alchemist? Sam Aug 15, 2009 10:01 am | |
| Full Metal Alchemist, Oh my God! Cât de mult îmi place acest animeu, nu am văzut toate episoadele, sau nu mi le amintesc pe toate , ori ceva asemănător, dar ideea este că... Este superb! Ideea mi se pare impersionantă, alchimia şi schimbul echivalent, trecutul tragic a celor doi fraţi şi căutarea lor ce pare să nu se mai termine, fără a-şi găsi punctul final. Sacrificiul imens pe care ar trebui să îl facă pentru a-şi recăpăta forma iniţială, şi refuzul pentru că nu ar putea aduce atât de multă răutate. Suflete nobile! Da, fraţii Elric = două personaje minunate. Am mai adorat şi alte personaje, toată povestea mi se pare minunată, dramă este din plin, dar nu lipseşte nici comedia, ceea ce îl face şi mai interesant. Coloana sonoră mi-a plăcut şi grafica a fost OK. I-am dat un 10 | |
|
| |
grafittix Beginner
Numarul mesajelor : 1 Warn : Puncte : 29298 Reputatie : 0 Data de inscriere : 07/11/2008
| Subiect: Re: Ce nota merita Full Metal Alchemist? Joi Aug 20, 2009 10:04 am | |
| Este evident ca merita 10. Cel putin >.>'. Pur si simplu, inainte sa-l vad, tot timpul ma gandam ca trebuie sa-l vad si sorbeam din priviri fiecare poza pe care o vedea si fiecare clip sau AMV. Grafica e superba, povestea e superba, ador personajele, e foarte interesant si te tine tot timpul in suspans. In plu, se termina cu posibilitatea unei a doua serii, si sper ca Brotherhood va avea happy end. Nu stiu ce sa zic, adica, e animeul meu preferat, i-as da 20, dar din pacate pot numai maxim 10... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce nota merita Full Metal Alchemist? | |
| |
|
| |
| Ce nota merita Full Metal Alchemist? | |
|