Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ce nota merita Yu Yu Hakusho?

In jos 
+2
nTh
Andreea
6 participanți

Ce nota dati acestui anime?
10
Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Vote_lcap14%Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Vote_rcap
 14% [ 1 ]
9
Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Vote_lcap57%Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Vote_rcap
 57% [ 4 ]
8
Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Vote_lcap29%Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Vote_rcap
 29% [ 2 ]
7
Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Vote_lcap0%Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
6
Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Vote_lcap0%Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
5
 0% [ 0 ]
4
 0% [ 0 ]
3
 0% [ 0 ]
2
 0% [ 0 ]
1
 0% [ 0 ]
Total voturi : 7

AutorMesaj
Andreea
Anime fan
Anime fan
Andreea

feminin
Numarul mesajelor : 154
Varsta : 29
Localizare : Romania
Stare de spirit : Happy!
Warn :
Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Right_bar_bleue

Puncte : 29300
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/11/2008

Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Empty
MesajSubiect: Ce nota merita Yu Yu Hakusho?   Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Icon_minitimeJoi Dec 18, 2008 3:21 pm

Ce nota ii dati acestui anime?Concursul e pe timp nelimitat ^^
Eu i'am acordat o nota pe care nu vreau s'o divulg.
Sus In jos
nTh
Beginner
Beginner
nTh

masculin
Numarul mesajelor : 28
Varsta : 30
Localizare : DaRk
Stare de spirit : HaPpY.....DeOcAmDaTa
Warn :
Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Right_bar_bleue

Puncte : 28563
Data de inscriere : 12/04/2009

MesajSubiect: Re: Ce nota merita Yu Yu Hakusho?   Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Icon_minitimeDum Apr 12, 2009 5:14 pm

Super anime!
E tare, imi place, dar nu are o grafica prea buna deci va dati voi seama ce am votat. Pacat, ar fi fost de nota 10...
Sus In jos
Topaz
Beginner
Beginner
Topaz

Numarul mesajelor : 35
Warn :
Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Right_bar_bleue

Puncte : 28580
Data de inscriere : 15/04/2009

MesajSubiect: Re: Ce nota merita Yu Yu Hakusho?   Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 10:50 pm

Dupa parerea mea ar merita un 8.
Nu ma atrage prea mult animeul , iar grafica lasa de dorit ! Insa , povestea e destul de originala si-mi place !
Sus In jos
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

MesajSubiect: Re: Ce nota merita Yu Yu Hakusho?   Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Icon_minitimeMier Mai 13, 2009 11:09 pm

Iii dau un 9, povestea mi'a placut foarte mult. Pentru prima oara m'a atras un anime cu o astfel de actiune, ador luptele din cadrul serii!
Am scazut un punct din cauza graficii ce lasa de dorit ce'i drept.
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
SintaX_Dev
Discovering anime world
Discovering anime world
SintaX_Dev

feminin
Numarul mesajelor : 66
Localizare : Hell and Heaven
Stare de spirit : Indifferent
Warn :
Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Right_bar_bleue

Puncte : 28548
Data de inscriere : 05/05/2009

MesajSubiect: Re: Ce nota merita Yu Yu Hakusho?   Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Icon_minitimeJoi Mai 14, 2009 6:39 pm

-Grafica lasa de dorit -1
-Luptele tin mult si sunt si plictisitoare -2
-Coloana sonora nu ma pasioneaza, dar e potrivita -0,5
-Imi place caracterul personajelor +1
-Unele imprejurimi sunt ciudate -0,5
-Botan e asa de draguta, zburand pe batul ala <3 +1

Total: 8
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Teh
Beginner
Beginner
Teh

feminin
Numarul mesajelor : 32
Varsta : 31
Localizare : In Heaven
Warn :

Puncte : 27954
Reputatie : 1
Data de inscriere : 15/08/2009

MesajSubiect: Re: Ce nota merita Yu Yu Hakusho?   Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Icon_minitimeSam Aug 15, 2009 9:44 am

Animeul mi s-a părut fascinant, a fost printre primele animeuri pe care le-am adorat, pur şi simplu. Să zicem că este unul din acele anime pe care nu le poţi uita. Doar că, nu pot spune că este un animeu de nota 10.
Grafica... a cam lăsat de dorit, nu a fost cine ştie ce . Adică , presupusun că se putea cu mult mai bine.
Pentru faptul că mai avea nevoie de unele retuşuri, de o grafică mai bună şi aşa mai departe, animeul pierde un punct. Însă... în rest, pot spune că mi-a plăcut. Personajele au fost foarte tari, luptele nu mi s-au părut odioase, ci pline de semnficaţii. Hiei ... este pur şi simplu minunat, un personaj extra, la fel şi Kurama. Tot ceea ce i s-a întâmplat lui Yusuke mi se pare super. Nu îmi prea place de Keyko. dar în fine, animeul, ca şi poveste, a fost destul de bun şi este încă unul din acele anime pe care nu le pot uita, so îi voi da nota ]b]9[/b]
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce nota merita Yu Yu Hakusho?   Ce nota merita Yu Yu Hakusho? Icon_minitime

Sus In jos

Ce nota merita Yu Yu Hakusho?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce nota merita R.O.D?
» Ce nota merita VK?
» Ce nota merita Spiral?
» Ce nota merita Gravitation?
» Ce nota merita Bleach?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum