Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Top 5 personaje preferate

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Top 5 personaje preferate Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Top 5 personaje preferate Right_bar_bleue

Puncte : 30040
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Top 5 personaje preferate Empty
MesajSubiect: Top 5 personaje preferate   Top 5 personaje preferate Icon_minitimeMier Noi 05, 2008 10:05 pm

1.L- e un ciudat, obsedat de dulciuri si e amuzant prin felul lui de'a fii
2.Light-e smart, arata bine, imi place mult cum gandeste si are o personalitate complexa
3.Ryuk-ii plac merele, e amuzant, ii ador still in general!
4.Misa- e foarte copilaroasasi tine sincer la Light ..desi e naiva si prostuta, e chiar simpatica!
5.Mello -arata mortal si imi place cum gandeste!
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Katherine
Beginner
Beginner
Katherine

feminin
Numarul mesajelor : 16
Varsta : 31
Localizare : - Poison Cage -
Stare de spirit : ~nya nya o(≧∀≦)o
Warn :
Top 5 personaje preferate Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Top 5 personaje preferate Right_bar_bleue

Puncte : 28019
Reputatie : 0
Data de inscriere : 29/07/2009

MesajSubiect: Re: Top 5 personaje preferate   Top 5 personaje preferate Icon_minitimeMier Iul 29, 2009 12:52 pm

1. Light - cum am mai zis este o fiinta prezentata prin perfectiune in adevaratul sens al cuvantului, totul este creat cu mare atentie, atat prin grafica unde este prezentat ca fiind un adevarat geniu folosindu-se de multe elemente care arata prefectiunea sa. pentru prima data prezentat ca un copil genial lispit de orice interes pentru ce este in jurul lui si dezgustat de crimele si infractiunile care se produc in lume in fiecare zi chiar sub ochii nostri. este visator gandindu-se mereu la o lume mai buna din care sa dispara toti criminali, la o lume guvernata doar de pace si liniste fara criminali dorind sa ii elimine pe acestia fiind el insusi un adevarat criminal. Pe parcursul actiuni lui face foarte multe greseli care trezesc tot mai mult suspiciunile asupra lui cum ca ar fi Kira, trezesc suspiciunile nu numai a lui Lawlietci si a celor din jurul lui. Devine uneori o persoana lipsita de personalitat capabila de a face orice pentru asi atinge scopurile absurde, peofitand pur si simplu de persoanele care sunt in jurul lui (aici ma refer la Misa in primu rand de care a profitat pana in ultima clipa stiind ca aceasta va face oroce pentru el, apoi putem vorbi de Takada cu care s-a intamplat acelasi lucru , apoi Mikami care il considera pe Light un zeu si nu in cele din urma profitand urat de prietenia pe care Lawliet i-a oferit-o) in final observand inainte de a muri ca ii pare rau de aceste persoane chiar rostind numele fiecaruia, se vedea pe fata lui ca regreta ce a facut si se gandeste la ce bine era cand ra un simpu elev un simplu copil fara aceste griji si fara aceste complicatii care i-au fost aduse de carnet.
2. Lawliet- ei bine este caracterizat ca un adevarat geniu, este prezentat sub aspect grafica ca fiind o persoana obisnuita lipsita de orice element care ar arata ca este un geniu. Pentru inceput nici nu poti spune ca este un geniu. In activitatea sa prezentata in anime afce unele mici greseli si are elemente in care exagereaza foarte mult (aici ma refer la partea cand a prins-o pe Misa si a interogat-o intr-un mod cam brutal cea ce ma face sa cred ca a cam exagerat aici). Personalitatea luie ste complexa fiind capabil sa treaca repede de la o stare la alta reusind de fiecare data sa isi formeze o personalitate corespunzatoare.
3. Misa- niciodata nu mi-a placut in mod special doar ca mi-a placut stilul ei si faptul ca se imbraca diferit dupa locul si starea de spririt in care se afla asta mi se parea amuzant. Mi-a fost mila de ea pentru ca Light numai o folosea ca pe un obiect si Misa chiar tinea la el. Este un personaj foarte dragut. Misa a fost ca o victima prezentata in acesta anime,facuta foarte naiva asculta tot ce zice Light si face intocmai dorintei lui chiar daca acesta nu tine mai deloc la ea [in schimb ea este indragostita de el si il admira pentru ca l-a ucis pe cel care i-a omorat parinti cu ani in urma ].
Misa este din nou o victima asta din cauza lui Lawliet care o interogheaza foarte brutal cea ce biata Misa nu merita,ea mereu a fost o fiinta inocenta dar foarte interesanta si o admiram pentru ca tinea multla Light. Relatia dintre cei 2 este cat se poate de intalnita si in lumea de astazi in lumea reala multi stau cu fetele doar pentru a-si atinge scopul si autorul ne porezinta aceasta situatie intr-un mod foarte interesant. Misa are o grafica foarte draguta.
4. Near- adevarul e ca am o oarecare slabiciune pentru persoanele care sunt mai copilaroase si pentru lucrurile copilaroase insasi. Near este un persoanj foarte interesant chiar daca la varsta lui se mai joaca inca cu jucarii cred ca este cel mai bun detectiv din lume reusind sa rezolve cazul cu ajutorul lui Mello si a lui Lawliet chiar daca acest ajutor a fost in mod indirect. Pur si simplu personajul asta este adorabil, este facut in asa fel incat sa iti placa de el de la inceput. Atat el cat si Lawliet nu au un aspect de detectivi fiind prezentati cu o grafica simpla poate prea simpla uneori. Asta insa le face si mai interesante pentru mine cel putin.
5. Mello- acest personaj poate ca este unul din cele mai ambitioase persoanje pe care le-am vazut vreodata. Chiar daca nu e celmai originalpersonaj pe care l-am vazut nu prea imi pasa, asa cum e el e foarte bun si creatorul a reusit sa ii acorde o aura de mister cea ce il face foarte interesant. Este prezentat ca tipul omului care nu renunta sub nici o forma la visurile lui si merege pana la infinit pentru a face asa cum vrea el nu conteaza pericolele la care se expune si alte chestii de acest gen. Pentru ambitia lui il admir numai ca uneori cred ca exagereaza (macar el are ambitie, eu nu am mai deloc oo'). Imi place si grafica lui oo' el a avut un rol foarte important in anime, daca nu era el atunci Near nu ar fi reusit sa dezlege misterul lui Kira si sa il prinda pe acesta, insa din pacate aceasta reusita a dus si la un "esec" daca pot zice asa, esec pentru ca cu toate astea Mello a murit si nu s-a putut bucura de ce a reusit sa faca.
Sus In jos
http://reminiscence-sorrow.blogspot.com
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :

Puncte : 30040
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

MesajSubiect: Re: Top 5 personaje preferate   Top 5 personaje preferate Icon_minitimeMier Iul 29, 2009 1:07 pm

Ok, uhm, mi s'a cam schimbat topul...so--->

Light- desi dezamagita de ultima sa iesire de la finalul animeului, a ramas totusi un personaj ce si'a lasat amprenta, si peste care n'am putut sa trec atat de usor. Mereu am fost atrasa de caracterele puternice, evil si istete x3

1&2 (nu ma itnrebati care-care pentru c ainca nu m'am decis xD)

Mello- obsesia sa fata de ciocolata la inceput mi s'a parut a fi atat de bizara, insa treptat gesturile lui mi'au placut din ce in ce mai mult. Mi'a captata atentia prin fizicul zau, expresia fetei, faptul ca e un personaj independent si puternic.

3. L- privirea aia ma omora xD...pozitia, cum priveste, ochii incercanati, e interesant in primul rand prin caracterul sau.

4.Ryuk- shinigamiul amuzant, cel care a fost cel mai bine dispus si mai iesit din toata afacerea. A urmarit mereu situatiile incitante, el neavand nici cea mai mica retinere.

5.Takada- trebuia sa aleg si un personaj feminin, nu?xD
Desi disimulata de Kira, era constienta de ceea ce face. Un personaj matur, istet, singura care consider inafara de Light, ca ar fi meritat tiltul de Kira.
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Top 5 personaje preferate   Top 5 personaje preferate Icon_minitime

Sus In jos

Top 5 personaje preferate
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Top 3 personaje preferate
» Top 5 personaje preferate
» Top 3 personaje preferate
» Personaj/Personaje preferate

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: Anime time! :: Anime Series :: Death note-