Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Top 3 personaje preferate

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Top 3 personaje preferate Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Top 3 personaje preferate Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Top 3 personaje preferate Empty
MesajSubiect: Top 3 personaje preferate   Top 3 personaje preferate Icon_minitimeMier Noi 05, 2008 11:27 pm

1.Yukari-ma regasesc de multe ori in ea, imi place ca arata cut si seamana cu mine

2.Miwako-o fire optimista, exact ca un copil si imi place stilul ei putin maiciudat de a se imbraca

3.George-tine la Yukari, gandeste liber si e realist.
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Top 3 personaje preferate   Top 3 personaje preferate Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 5:02 pm

1.Yukari (Caroline)-e o fata asa frumoasa
2.Miwako-e frumoasa copilaroasa
3.George-e un baiat frumos Arrow
Sus In jos
Zoey
Beginner
Beginner
Zoey

feminin
Numarul mesajelor : 20
Varsta : 29
Localizare : here...
Warn :
Top 3 personaje preferate Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Top 3 personaje preferate Right_bar_bleue

Puncte : 29255
Reputatie : 0
Data de inscriere : 14/11/2008

MesajSubiect: Re: Top 3 personaje preferate   Top 3 personaje preferate Icon_minitimeMar Noi 18, 2008 8:13 pm

1.Yukari[Caroline]imi place ca e frumoasa
2.George.e de treaba
3.Miwako-e o fata foarte draguta si imi place parul ei Very Happy
Sus In jos
http://mew-mew-power.forumgratuit.ro
SintaX_Dev
Discovering anime world
Discovering anime world
SintaX_Dev

feminin
Numarul mesajelor : 66
Localizare : Hell and Heaven
Stare de spirit : Indifferent
Warn :
Top 3 personaje preferate Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Top 3 personaje preferate Right_bar_bleue

Puncte : 28548
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/05/2009

MesajSubiect: Re: Top 3 personaje preferate   Top 3 personaje preferate Icon_minitimeMar Mai 05, 2009 6:32 pm

1. Arashi - Un tip traznit cu 1000 de pirceyng-uri [sper ca am scris bine xD]. Tine la Miwako si este gelos. Canta bine la chitara si am ras sa ma prapadesc cand avea vocea ragusita :]]. Si ce sa mai zic, is hawt :X: !

2. Miwako - Perechea feminina a lui Arashi, o copilita cu parul roz care ma fascinat de prima data. Stie sa faca haine si are multe idei, deci o imaginatie buna. este o scumpica de fata si imi place mult personalitatea ei <3.

3. George - Un barbat bine, hot, bogat si gagicar xD. Este descurcaret si istet, ceea ce mi-a placut cel mai mult la el este ca a facut-o pe Yukari sa il iubeasca.
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Top 3 personaje preferate   Top 3 personaje preferate Icon_minitime

Sus In jos

Top 3 personaje preferate
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Top 5 personaje preferate
» Top 5 personaje preferate
» Top 3 personaje preferate
» Personaj/Personaje preferate

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: Anime time! :: Anime Series :: Paradise kiss-