Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Gallery fake-parere

In jos 
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Gallery fake-parere Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Gallery fake-parere Right_bar_bleue

Puncte : 30030
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Gallery fake-parere Empty
MesajSubiect: Gallery fake-parere   Gallery fake-parere Icon_minitimeJoi Noi 06, 2008 12:00 am

Gallery Fake este o galerie de arta a carei specializare o reprezinta falsurile.Exista un zvon cum ca galeria are legaturi cu piata neagra si ca face tranzactii cu arta autentica.Reiji Fujita, patronul de la "Gallery Fake" rezolva eventualele probleme cu cunostintele lui vaste despre arta si cu ajutorul secretarei sale Sara Halifa.
Gallery Fake este un anime care mie personal mi-a lasat o impresie foarte buna.Asta in primul rand pentru ca am aflat multe lucruri interesante despre arta si in al doilea rand pentru ca are o grafica rezonabila, o actiune destul de buna si cateva faze comice.
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Vizitato
Vizitator

Gallery fake-parere Empty
MesajSubiect: Re: Gallery fake-parere   Gallery fake-parere Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 5:12 pm

Mie una imi place pentru ca imbina cunostintele despre pictura cu animeurile :)Eu sunt o fana a picturii si pentru ca povestea pe care se bazeaza e destul de buna (e ceva nou) si poate mai invat si eu ceva...
Sus In jos

Gallery fake-parere
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» About Gallery fake
» ce nota merita Gallery Fake?
» Parere despre anime
» Parere despre anime
» Kiddy Grade-parere

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum