Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Kiddy Grade-parere

In jos 
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Kiddy Grade-parere Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Kiddy Grade-parere Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Kiddy Grade-parere Empty
MesajSubiect: Kiddy Grade-parere   Kiddy Grade-parere Icon_minitimeJoi Noi 06, 2008 9:37 pm

Kiddy grade, este unul dintre anime'urile cele mai reusite, avand si o manga cat se poate de buna.Anime'ul, a fost creat in 2002 fiind o serie sience fiction, avand 24 de episode.
totul incepe intr'un viitor indepartat cand omenirea descopera lucruri noi si exploreaza alte planete.Atunci, pentru a mentine pacea s'a creat G.O.C.T, organizatia galactica de tarif.2 fete, Eclair si Lumiere, sunt unele dintre cei mai buni agenti ai acestia.Cele doua trec prin diferite situatii, fiind persoanejele principale.
E anime'ul meu favorit, ador tot ce tine de el si nu cred ca are mari lipsuri.Imi place ideea in sine..doua fete ce'si schimba mereu corpurile, aparent tinere dar de fapt cu o varsta inaintata ce'si infrunta trecutul *in cazul lui Eclair* si indeplinesc misiunile G.O.C.T'ului.De asemenea coloana sonora e foarte reusita..ador melodia de la sfarsit, 'future', beneficiaza de o voce exceptionala ^^...de asemenea, personajele sunt bine facute si imi plac personalitatile lor
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st

Kiddy Grade-parere
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» About Kiddy Grade
» Kiddy Grade 2
» Kiddy Grade FC
» Ce nota merita Kiddy Grade?
» Parere despre anime