Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Favorite Anime Genre

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Favorite Anime Genre Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Favorite Anime Genre Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Favorite Anime Genre Empty
MesajSubiect: Favorite Anime Genre   Favorite Anime Genre Icon_minitimeVin Aug 07, 2009 11:32 pm

Oh well....
yuri/yaoi -lene in a repeta aceleasi lucruri....adorate prin faptul ca ofera ceva interesant
politist cu mistery- sunt atrasa de jocurile mintii, de tot ce ma tine in suspans si imi place sa am incredere in logica mea.
Nu'mi plac comediile si cele cu magie gen Tokyo mew mew.
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
asami
Beginner
Beginner
asami

feminin
Numarul mesajelor : 21
Varsta : 30
Localizare : Nush
Stare de spirit : NEbuna
Warn :
Favorite Anime Genre Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Favorite Anime Genre Right_bar_bleue

Puncte : 29040
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/01/2009

Favorite Anime Genre Empty
MesajSubiect: Re: Favorite Anime Genre   Favorite Anime Genre Icon_minitimeVin Aug 14, 2009 6:06 pm

Horror Thriler cum e Kuroshituji sau Hellsing,Hell Girl prin misteriul si cum vor reprezenta prin desen ,animatie doata groaza asta

Romace/Drama mereu mi-au placut pentru sfirsitul lor tragic sau cum o iau razna evenimentele

Magie nici mie nu-mi place dar daca au schimbat efectele Favorite Anime Genre 382808
Sus In jos
http://anzel.ogamewar.com/

Favorite Anime Genre
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Top 5 Favorite Anime Boys
» Favorite Shinigami
» Animal anime
» Next anime
» Cel mai bun anime