1. Mello din Death note- moartea mea, ajuns nu de mult timp pe primul loc. Ador tipii ce lucreaza cu mafia, pachetele de muschi cu sentimente si creier totusi, tipii extrem de sexy, obsedati dupa ciocolata si iubitori de motociclete. Uhm...ochii aia ma indeamna la o sinucidere de top de candelabrul din sufragerie, sau o masturbare completa. Uneori simt ca am ceva din el, chiar daca suntem cam paraleli in multe.
2.Light din Death note- o alta iubire mai veche...desi un obsedat la final ce m'a facut sa rad cand el isi dadea duhul, nu l'am putut uita pe razbunatorul, puternicul si inteligentul Kira. Unicizat prin puternicele conturari si printr'o evolutie treptat vizibila.
3.George din Paradise kiss -un tip foarte rasat, mai gigolo [mw-ha-ha =] ], interesant din multe puncte de vedere. E realist si a reusit sa o faca pe Yukari sa'si dea seama de anumite lucruri. Independent si talentat, da dovada totusi de faptul ca e fairplay.
4.L- dupa cum observati in general imi plac personajele din Death note :]...e un ciudat, un obsedat dupa dulciuri ce are niste faze de'a dreptul amuzante.
5. Near- piticania mi'e draga pentru faptul ca are ceva infantil in ea, desi uneori ma seaca datorita concurentei dintre el si Mello. Anyway, good boy :]