Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Top 5 Favorite Anime Boys

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Top 5 Favorite Anime Boys Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Top 5 Favorite Anime Boys Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Top 5 Favorite Anime Boys Empty
MesajSubiect: Top 5 Favorite Anime Boys   Top 5 Favorite Anime Boys Icon_minitimeVin Aug 07, 2009 11:10 pm

1. Mello din Death note- moartea mea, ajuns nu de mult timp pe primul loc. Ador tipii ce lucreaza cu mafia, pachetele de muschi cu sentimente si creier totusi, tipii extrem de sexy, obsedati dupa ciocolata si iubitori de motociclete. Uhm...ochii aia ma indeamna la o sinucidere de top de candelabrul din sufragerie, sau o masturbare completa. Uneori simt ca am ceva din el, chiar daca suntem cam paraleli in multe.

2.Light din Death note- o alta iubire mai veche...desi un obsedat la final ce m'a facut sa rad cand el isi dadea duhul, nu l'am putut uita pe razbunatorul, puternicul si inteligentul Kira. Unicizat prin puternicele conturari si printr'o evolutie treptat vizibila.

3.George din Paradise kiss -un tip foarte rasat, mai gigolo [mw-ha-ha =] ], interesant din multe puncte de vedere. E realist si a reusit sa o faca pe Yukari sa'si dea seama de anumite lucruri. Independent si talentat, da dovada totusi de faptul ca e fairplay.

4.L- dupa cum observati in general imi plac personajele din Death note :]...e un ciudat, un obsedat dupa dulciuri ce are niste faze de'a dreptul amuzante.

5. Near- piticania mi'e draga pentru faptul ca are ceva infantil in ea, desi uneori ma seaca datorita concurentei dintre el si Mello. Anyway, good boy :]
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Silver
Beginner
Beginner
Silver

feminin
Numarul mesajelor : 14
Varsta : 29
Localizare : Pe Luna
Stare de spirit : -__-''''
Warn :
Top 5 Favorite Anime Boys Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Top 5 Favorite Anime Boys Right_bar_bleue

Puncte : 28420
Reputatie : 1
Data de inscriere : 07/05/2009

MesajSubiect: Re: Top 5 Favorite Anime Boys   Top 5 Favorite Anime Boys Icon_minitimeSam Iul 10, 2010 12:52 pm

Well...
1.Kakashi Hatake din Naruto-Desi nu mai sunt fan Naruto asa de mare cum eram, Kakashi tot a ramas pe primul loc in topul personajelor mele preferate. Imi place freza lui, masca si atitudinea. E asa de ...indiferent ca nu se poate sa nu te enerveze Twisted Evil
2. Shuichi din Gravitation-Parca e o acadea Top 5 Favorite Anime Boys 440132 e asa de dragut
3. Black Star- ori e idiot ori se preface, da' e super >Smile
4. Death the Kid- obsesia lui pentru simetrie e cam enervanta, da' e amuzanta.
5.Akira Nikaido- sa fim seriosi, e super kawaii cand e transformat Top 5 Favorite Anime Boys 440132
Sus In jos
hikari-chan
Beginner
Beginner
hikari-chan

feminin
Numarul mesajelor : 4
Varsta : 27
Warn :

Puncte : 23892
Reputatie : 0
Data de inscriere : 23/10/2011

MesajSubiect: Re: Top 5 Favorite Anime Boys   Top 5 Favorite Anime Boys Icon_minitimeDum Oct 23, 2011 6:14 pm

Sa vedem:
1.Hijikata din Hakuouki...imi place mult de el deoarece este frumos,foarte puternic,destept si este mereu gata sa-si dea viata pentru prieteni si pentru persoana iubita .Pacat ca a murit in cele din urma Sad Sad Sad Sad Sad Sad
2.Itachi din Naruto:imi place modul cum arata ,modul cum gandeste si faptul ca este mereu calm in orice batalie
3.Sebastian Michaelis din Kuroshitsuj-mereu loial,frumos si imi place cum zice YES,MY LORD!!
4.Abel Nightroad din Trinity Blood-imi place ca mai mereu este glumet dar cand devine krusnic
este foarte serios si sooo hot
5.Kaname din Vampire Knight :imi place modul cum arata si faptul ca este un romanic si ar face orice pentru fata pe care o iubeste

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Top 5 Favorite Anime Boys   Top 5 Favorite Anime Boys Icon_minitime

Sus In jos

Top 5 Favorite Anime Boys
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Favorite Anime Genre
» Favorite Quotes
» Favorite Shinigami
» Cel mai bun anime
» Next anime

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum