HeLLoW~
Uhuu~ poate uni din noi din voi ma cunosc cu nik-uri precum Kamishiro, Poison Cage, Etheldarled etc. Deci totusi cred ca trebuie sa incep cu ce e mai important.
Ma cheama Laura dar nu imi place numele meu asa ca as prefera sa imi ziceti Katherine sau Saiyuki dupa cum va place voua. Am abia 16 ani (eu una as vrea sa fiu mai mare oo') si sunt din Targu Mures. Urasc ca stau in Romania pentru ca traind aici nu am nici o posibilitate de a face tot cea ce vreau in viata si ma enerveaza asta. Eu as vrea la 18 ani sa plec in Japonia insa nu pot pentru ca la 18 ani sunt inca in cls a XII-a abia cand am 19 ani termin asa ca mai mult ca sigur voi pleca atunci (mama mea vrea sa plecam anul viitor dar mai bine stau aici si termin cu scoala si ma duc numai la facultate acolo)
Asa acum sunt fana anime si manga dupa cum cred ca multi isi fau seama. Urasc anime-urile fantasy. magie, sport, SF pentru ca nu au putina originalitate.. Urasc persoinajele feminine roz si chestii de genul asta , in schimb iubesc personajele masculine (doar sunt fata ce naiba xDD). Imi place sa ma uit la yaoi, nu conteaza daca unele sunt cam scarboase >>''''
Imi place sa bantui blog-uri xDD si asta fac mai toata ziua, imi place sa fac poze, sa citesc (parca m-as hrani cu carti oo') sa mananc tone de ciocolata (cu toate astea sunt o persoana slaba oo') sa ascult muzica si nu in ultimul rand sa imi "distrug" parul cu creatiile mele oo'
Urasc Twililight pentru ca e de-a dreptul jalnic --'''' apoi urasc persoanele false, culoarea roz,mincinosi oo'''', copii mici, anime girls, matematica si fizica.
Iubesc J-Rock'ul ca gen de muzica dar si ca un mod de viata.
Sunt obsedata de o larga lista de j-rock'eri dar in primul rand cel si cel mai mult imi place de Aoi from Ayabie si de Yume form Ayabie xD
Melodiile care imi plac devin imediat o obsesie.
Sunt o persoana care se hraneste cu j-rock oo'
Mai am acasa un iepuras kawaii~ care imi place foarte mult si un caine pufos si alb oo'''' de care de asemenea imi place foarte mult. Am o mare familie virtuala (cred ca acum am peste 50 de copii in ea xDD).
Anyway sunt obsedata de aceste semne: ^^, --''', o.o', x.x, T_T etc. si o sa ma vedeti de multe ori folosindu-le.
Am uitat sa va zic ca sunt o persoana foarte perversa si imi place asta, sunt mandra de mine in aceasta privinta oo'' apoi sunt uneori foarte deepresiva dar asta este alta poveste xD. Apropo ador capsunii si ciresele oo'
Pot zice ca ii urasc cei care folosesc prescurtari de messenger pe forum, adica ce naiba oameni buni suntem in Romania si limba nostra este romana deci ar trebui sa o folosim asa cum este ea nu sa o umplem de tot felul de prescurtari >>'''
Cam atat xD
Intrebari sper sa aveti ^^
Bye