Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Hell girl:buna sau rea?

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Hell girl:buna sau rea? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Hell girl:buna sau rea? Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Hell girl:buna sau rea? Empty
MesajSubiect: Hell girl:buna sau rea?   Hell girl:buna sau rea? Icon_minitimeMier Noi 05, 2008 10:24 pm

Voi ce credeti?
Eu nu stiu ce sa zic...cred ca nu e nici buna dar nici rea, pare pe undeva la mijloc.Sunt multe chesti de discutat aici.La prima vedere pare foarte rea si cam ciudata dar pe parcurs iti dai seama ca nu e chiar asa.
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Doppelganger
Moderator
Moderator
Doppelganger

feminin
Numarul mesajelor : 212
Varsta : 31
Localizare : Japan...:P
Stare de spirit : Crazy
Warn :
Hell girl:buna sau rea? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Hell girl:buna sau rea? Right_bar_bleue

Puncte : 29517
Reputatie : 7
Data de inscriere : 06/11/2008

MesajSubiect: Re: Hell girl:buna sau rea?   Hell girl:buna sau rea? Icon_minitimeJoi Noi 06, 2008 2:47 pm

Nu stiu dar eu miam dat seama de la inceput ca nu e rea,adica uitete in privirea ei...pare calma si parca trista ca face asta....eu cred ca este buna si am vazut ca isi da ia "viata" (adica moare din nou) pentru un baiat ca sa il salveze de la moarte,deci este buna
Sus In jos
http://ancafe.wikiforum.ro/
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Hell girl:buna sau rea?   Hell girl:buna sau rea? Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 4:14 pm

Eu cred ca este buna desi in sulfetul ei e numai ura....nu e vina ei....deci eu cred ca este buna....voi?
Sus In jos
SintaX_Dev
Discovering anime world
Discovering anime world
SintaX_Dev

feminin
Numarul mesajelor : 66
Localizare : Hell and Heaven
Stare de spirit : Indifferent
Warn :
Hell girl:buna sau rea? Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Hell girl:buna sau rea? Right_bar_bleue

Puncte : 28548
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/05/2009

MesajSubiect: Re: Hell girl:buna sau rea?   Hell girl:buna sau rea? Icon_minitimeMar Mai 05, 2009 6:37 pm

Pai fata isi face doar treaba. Nu stiu daca e buna sau rea, depinde din ce privinte e luata. Dupa parerea mea ceea ce face Ai este doar o "slujba", ca sa zic asa. Deci nu cred ca este rea... poate ca persoana care a pus-o sa faca asta e rea, but ea nu mi se pare ca e. Si nici prea infricosatoare nu arata...^^
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Hell girl:buna sau rea?   Hell girl:buna sau rea? Icon_minitime

Sus In jos

Hell girl:buna sau rea?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ati suporta sa fiti hell girl?
» Buna tuturor
» Buna fani anime! ^_^
» Geez --' Hell ya~
» Hell Sing(Herushingu)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum