Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Credeti ca muzica japoneza e de calitate minima?

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Credeti ca muzica japoneza e de calitate minima? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Credeti ca muzica japoneza e de calitate minima? Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Credeti ca muzica japoneza e de calitate minima? Empty
MesajSubiect: Credeti ca muzica japoneza e de calitate minima?   Credeti ca muzica japoneza e de calitate minima? Icon_minitimeMar Iul 14, 2009 2:25 pm

Sincer eu am ascultat destul de multe trupe japoneze si n'as putea spune ca e de proasta calitate, insa nici nu e ceva ce a avut impact profund. Sunt unii care canta pe engleza, nu intelegi absolut nimic, pronuntia e 0 in ceea ce priveste engleza. Spre exemplu abia dupa doua saptamani mi'am dat seama ca intr'o melodie de la The Gazette, tipulv rea sa spuna 'the other side' xD
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Katherine
Beginner
Beginner
Katherine

feminin
Numarul mesajelor : 16
Varsta : 31
Localizare : - Poison Cage -
Stare de spirit : ~nya nya o(≧∀≦)o
Warn :
Credeti ca muzica japoneza e de calitate minima? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Credeti ca muzica japoneza e de calitate minima? Right_bar_bleue

Puncte : 28004
Reputatie : 0
Data de inscriere : 29/07/2009

MesajSubiect: Re: Credeti ca muzica japoneza e de calitate minima?   Credeti ca muzica japoneza e de calitate minima? Icon_minitimeMier Iul 29, 2009 12:59 pm

Melodiile lor sunt foarte bune si nu sunt nici pe departe de calitate minima cum zic uni.
Eu am ascultat multe melodii atat in japoneza cat si in engleza (sunt unele cantate si in engleza sau care contin parti in engleza)
Ce pot sa zic, la unele pronuntia nu e asa grozava in engleza dar totusi este ok xD la altele suna foarte bine cum ar fi la unele melodii de la Dir en Grey (aici ma refer la Glass Skin) sau X-Japan xD
Sus In jos
http://reminiscence-sorrow.blogspot.com
Blue Rose
Beginner
Beginner
Blue Rose

Numarul mesajelor : 29
Varsta : 30
Localizare : In univers
Stare de spirit : depinde de ziua pe care am avut-o
Warn :

Puncte : 26723
Reputatie : 0
Data de inscriere : 07/04/2010

MesajSubiect: Re: Credeti ca muzica japoneza e de calitate minima?   Credeti ca muzica japoneza e de calitate minima? Icon_minitimeMier Apr 07, 2010 9:45 pm

In legatura cu pronunita lor in engleza:INCHIPUITI-VA CUM SUNA JAPONEZA NOASTRA SAU A AMERICANILOR!

muzica japoneza[eu ascult doar jrock] e extraordinara!as putea spune chiar superioara unor formatii sau artisti americani, versurile lor sunt pline de inteles ceea ce nu prea gasiti la toti americanii,sunt originali si stilul visual kei e socant, dar umitor!
Eu una ador jrockul!!!
Sus In jos
http://www.myspace.com/I-live4music/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Credeti ca muzica japoneza e de calitate minima?   Credeti ca muzica japoneza e de calitate minima? Icon_minitime

Sus In jos

Credeti ca muzica japoneza e de calitate minima?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Recomandari muzica japoneza
» Credeti ca Gackt era mai bun la Malice Mizer?
» Literatura japoneza
» Cata Japoneza stii tu?
» bucataria traditionala japoneza

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: General :: J-Music-
Mergi direct la: