Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Credeti ca Gackt era mai bun la Malice Mizer?

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Credeti ca Gackt era mai bun la Malice Mizer? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Credeti ca Gackt era mai bun la Malice Mizer? Right_bar_bleue

Puncte : 30035
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Credeti ca Gackt era mai bun la Malice Mizer? Empty
MesajSubiect: Credeti ca Gackt era mai bun la Malice Mizer?   Credeti ca Gackt era mai bun la Malice Mizer? Icon_minitimeVin Mai 22, 2009 8:57 am

Cu totii stim ca el a fost solist la Malice Mizer, o trupa ce din pacate nu mai e, fiecare membru imprastiindu'se prin alte trupe.
Succesul lui Gackt s'a datorat si acestui lucru, insa a parasit'o atunci cand atinsese un punct si erau destul de cunoscuti.
Credeti ca s'a folosit de ceilalti membrii?O.o
Eu consider ca nu, insa orice e posibil. Desi el chair tinea la ceilalti, lucru ce s'a vazut si la moartea lui Kami.
Daca va veti uita atent, inca veti observa tendinta stilului francez pe care inca nu s'a departat de el si a clasicismului.
Dupa ce a plecat, el a crescut treptat, ajungand sa fie cunoscut si apreciat mult mai mult decat era inainte.
Insa, consider ca niciodata nu va intrece Malice mizer, ceea ce'a fost inainte si niciodata nu va transmite un mesaj la fel de profund.
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Rayto
Beginner
Beginner
Rayto

masculin
Numarul mesajelor : 9
Varsta : 31
Localizare : in the shadows
Stare de spirit : variabila
Warn :
Credeti ca Gackt era mai bun la Malice Mizer? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Credeti ca Gackt era mai bun la Malice Mizer? Right_bar_bleue

Puncte : 28402
Reputatie : 0
Data de inscriere : 09/05/2009

MesajSubiect: Re: Credeti ca Gackt era mai bun la Malice Mizer?   Credeti ca Gackt era mai bun la Malice Mizer? Icon_minitimeVin Mai 22, 2009 8:36 pm

eu il consider pe gackt un artist mult mai bun solo^__^numai singur isi poate demonstra adevarata valoare si stiti e chiar kitchios sa-l vezi aparand cu tot felul de trupe care se fac si dispar peste noapte:|ma intreb cat va dura trupa pe care am inteles ca o va face cu miyavi:-?
Sus In jos
Katherine
Beginner
Beginner
Katherine

feminin
Numarul mesajelor : 16
Varsta : 31
Localizare : - Poison Cage -
Stare de spirit : ~nya nya o(≧∀≦)o
Warn :

Puncte : 28014
Reputatie : 0
Data de inscriere : 29/07/2009

MesajSubiect: Re: Credeti ca Gackt era mai bun la Malice Mizer?   Credeti ca Gackt era mai bun la Malice Mizer? Icon_minitimeMier Iul 29, 2009 1:00 pm

Mie nu mi-a placut de el nici cand era la Malice Mizer si nici acum insa pot zice ca e mai bine acum cat de cat.
Are un stil nou care se pare ca ii se potriveste mai bine de cat cel care il avea in Malice Mizer. Si melodiile de acum suna ceva mai bine decat celelalte, ca artist solo cred ca e mai bine (chiar daca nu prea imi pasa de asta oo''''')
Sus In jos
http://reminiscence-sorrow.blogspot.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Credeti ca Gackt era mai bun la Malice Mizer?   Credeti ca Gackt era mai bun la Malice Mizer? Icon_minitime

Sus In jos

Credeti ca Gackt era mai bun la Malice Mizer?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Credeti ca Light a procedat corect?
» Credeti ca muzica japoneza e de calitate minima?
» Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz?
» Cat % credeti ca mai tineti minte dintre personajele anime?!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: General :: J-Music-
Mergi direct la: