Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

The Second Season of Haruhi Suzumiya

In jos 
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
The Second Season of Haruhi Suzumiya Left_bar_bleue0 / 1000 / 100The Second Season of Haruhi Suzumiya Right_bar_bleue

Puncte : 30040
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

The Second Season of Haruhi Suzumiya Empty
MesajSubiect: The Second Season of Haruhi Suzumiya   The Second Season of Haruhi Suzumiya Icon_minitimeMier Mai 20, 2009 8:58 pm

Din cate stim, se lucreaza al noul sezon din Haruhi.
Seria va avea 24 de episoade si ei cred ca va fi gata in toamna.
Eu personal abia astept sa apara fiind animeul meu favorit, sunt curioasa ce se va intampla si sunt ferm convinsa ca scenariile mele nu se potrivesc cu ceea ce vor face ei xD
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st

The Second Season of Haruhi Suzumiya
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» The melancholy of Haruhi Suzumiya
» About The Melancholy of Haruhi Suzumiya

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: Anime time! :: Anime Series :: The melancholy of Haruhi Suzumiya-
Mergi direct la: