Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

The melancholy of Haruhi Suzumiya

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
The melancholy of Haruhi Suzumiya Left_bar_bleue0 / 1000 / 100The melancholy of Haruhi Suzumiya Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

The melancholy of Haruhi Suzumiya Empty
MesajSubiect: The melancholy of Haruhi Suzumiya   The melancholy of Haruhi Suzumiya Icon_minitimeMier Mai 20, 2009 8:12 pm

Un anime complex, ce combina multe stiluri interesante si te indemna sa traiesti.
M'a atras atat prin personaje cat si prin actiunea in sine, bine aleasa si adaptata.
Sondurile sunt absolut superbe iar mesajul transmis este profund si plin de...ceva!xD
Am cam avut probleme cu cronologia episoadelor.....dar in final le'am urmarit asa cum sunt puse, dandu'mi seama ca asa si trebuia, mesajele lor, sunt in stransa legatura daca'l urmaresti la gramada, iar misterul se dezvaluie treptat.
M'a uimit si mi'a schimbat oarecum parerea in ceea ce priveste lumea, viata, sensul ei. Una dintre cele mai originale idei. Imi place acest stil, placut, de a imbina filosofia cu misterul si comedia...
Consider ca toata culoarea a fost data Haruhi, desigur si personaj principal fiind, insa atragandu'te inclusiv prin personalitatea sa si intentiile sale.
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Doppelganger
Moderator
Moderator
Doppelganger

feminin
Numarul mesajelor : 212
Varsta : 31
Localizare : Japan...:P
Stare de spirit : Crazy
Warn :
The melancholy of Haruhi Suzumiya Left_bar_bleue0 / 1000 / 100The melancholy of Haruhi Suzumiya Right_bar_bleue

Puncte : 29517
Reputatie : 7
Data de inscriere : 06/11/2008

The melancholy of Haruhi Suzumiya Empty
MesajSubiect: Re: The melancholy of Haruhi Suzumiya   The melancholy of Haruhi Suzumiya Icon_minitimeMier Mai 20, 2009 8:47 pm

Citat :
Consider ca toata culoarea a fost data Haruhi, desigur si personaj principal fiind, insa atragandu'te inclusiv prin personalitatea sa si intentiile sale.
Ah,ea e cuul....imi place personalitatea ei,mereu sigura pe ea,hotarata,tare,tupeista si alte cele...
Animeul este intradevar unul calumea,pot spune ca are tot ce ii trebuie pentru un anime *ha ha dar pe lista mea nu e cel mai tare XD =))))*
oricum un anime grozav ce merita o nota mare ^^
Sus In jos
http://ancafe.wikiforum.ro/

The melancholy of Haruhi Suzumiya
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» The Second Season of Haruhi Suzumiya
» About The Melancholy of Haruhi Suzumiya

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: Anime time! :: Anime Series :: The melancholy of Haruhi Suzumiya-
Mergi direct la: