Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Personaj preferat

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Personaj preferat Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Personaj preferat Right_bar_bleue

Puncte : 30040
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Personaj preferat Empty
MesajSubiect: Personaj preferat   Personaj preferat Icon_minitimeMier Mai 20, 2009 8:52 pm

Personajul meu preferat este Haruhi, desigur. Ador faptul ca mereu e pusa pe ceva, nebunatica, energica si de'a dreptul plictisita uneori.
Sincer nu vad nimic rau in parerea sa vizavi de lume, cum ca ar trebui sa se schimbe radical, sa dispara. Sunt de acord cu parerile ei clare, ce si le zice fara nicio jena si le sustine pana'n panzele albe ^^
Ah, sa nu uitam ca ii plac extraterestrii!
E destul de ciudatica la unele faze, lucru ce'o face din ce in ce mai interesanta insa.
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Doppelganger
Moderator
Moderator
Doppelganger

feminin
Numarul mesajelor : 212
Varsta : 31
Localizare : Japan...:P
Stare de spirit : Crazy
Warn :
Personaj preferat Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Personaj preferat Right_bar_bleue

Puncte : 29532
Reputatie : 7
Data de inscriere : 06/11/2008

Personaj preferat Empty
MesajSubiect: Re: Personaj preferat   Personaj preferat Icon_minitimeDum Iun 07, 2009 11:23 pm

Mda,tot ce ai zis tu si la mine
Imi place mult Haruhi si nu am ce sa o lungesc..daca imi place e clar totul xD
Sus In jos
http://ancafe.wikiforum.ro/

Personaj preferat
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Personaj preferat
» Personaj preferat
» Personaj preferat
» Episodul preferat
» Care e personajul tau preferat?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: Anime time! :: Anime Series :: The melancholy of Haruhi Suzumiya-
Mergi direct la: