Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Episodul preferat

In jos 
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Episodul preferat Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Episodul preferat Right_bar_bleue

Puncte : 30040
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Episodul preferat Empty
MesajSubiect: Episodul preferat   Episodul preferat Icon_minitimeMier Mai 20, 2009 8:33 pm

Episodul meu preferat, sau mai bine zis episoadele mele favorite sunt:
-primul episod -mi'a placut cum a inceput, cand s'a ridicat Haruhi, prezentarea sa, parerile lui Kyon la inceput.
-episoadele cu insula- era atat de misterios si cool, eram curioasa sa vad cine era faptasul xD
mai sunt si altele care'mi plac, de fapt toate mi'au placut, insa cele trei sunt in top la mine ^^
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st

Episodul preferat
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Personaj preferat
» Personaj preferat
» Personaj preferat
» Personaj preferat
» Care e personajul tau preferat?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: Anime time! :: Anime Series :: The melancholy of Haruhi Suzumiya-
Mergi direct la: