~ Deci, îmi este fooooooooooarte, extrem şi incredibil de frică de păianjeni. Sunt arahnofobă, sau aşa îmi place să zic că sunt. Atunci când văd un păiajnen încep să mă impacientez, să îmi bată inima mai tare, uneori chiar să tremur. Îmi este frică şi scârbă ce aceste insecte, mi se par... urâte, şi ... well, misterioase, periculoase, hidoase. Mă înfioară.
~ Văcuţe -- Îmi este frică de bovinici, ştiu că e ciudat, dar chiar îmi este frică. Coarne, coadă, privirea... Hââââh, nu pot să mă concentrez. Nu este o frică la fel de accentuată ca cea pentru păianjeni.
~ Scorpioni -- nu îmi era frică, sau poate că da, nu m-am gândit la asta. Am visat într-o seară un scorpion, mai mult a fost coşmar. De atunci de fiecare dată când îmi vine imaginea unui scorpion în minte mi se face frică.
~ Alte insecte. Nu îmi este frică de ţânţari =]] poate pentru că sunt mai mici şi nu îi pot vedea, dar în general îmi este frică de insecte. Pur şi simplu le consider hidoase, îngrozitoare... periculoase, şi aşa mai departe. Desigur sunt şi unele insecte, ca fluturii, care nu mă deranjează deloc.