Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Lucruri de care te temi

In jos 
+2
BlitzZMay
Doppelganger
6 participanți
AutorMesaj
Doppelganger
Moderator
Moderator
Doppelganger

feminin
Numarul mesajelor : 212
Varsta : 31
Localizare : Japan...:P
Stare de spirit : Crazy
Warn :
Lucruri de care te temi Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Lucruri de care te temi Right_bar_bleue

Puncte : 29517
Reputatie : 7
Data de inscriere : 06/11/2008

Lucruri de care te temi Empty
MesajSubiect: Lucruri de care te temi   Lucruri de care te temi Icon_minitimeLun Mai 18, 2009 8:17 pm

Va temeti de ceva?
Eu nu stiu ce sa zic....imi e frica de locurile strani,infricosatoare si deloc luminoase....pentru ca nu stiu ce se ascunde acolo...si imi mai e frica de documentarele de pe discovery cu fantome =)) singura daca ma uit nu o sa pot dormi cateva nopti si chiar daca ma uit cu cineva nu am sa pot dormi
Sus In jos
http://ancafe.wikiforum.ro/
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Lucruri de care te temi Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Lucruri de care te temi Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri de care te temi   Lucruri de care te temi Icon_minitimeLun Mai 18, 2009 9:31 pm

Mi'e frica *sau mai zic scarba* de paianjeni si de gaze mici si urate.
Ah..si sunt timorata de ideea ca bunica'mea care e moarta ar putea sa vina la mine intr'o noapte cand eu sunt singura..si'am s'o vad pe hol O_O..si ea n'o sa miste..si'o sa fie naspa....
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Eclair
Beginner
Beginner
Eclair

feminin
Numarul mesajelor : 20
Varsta : 29
Localizare : Japan
Stare de spirit : Happy
Warn :

Puncte : 29259
Reputatie : 0
Data de inscriere : 16/11/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri de care te temi   Lucruri de care te temi Icon_minitimeVin Iul 03, 2009 1:25 pm

eu ma tem da paienjeni...defapt ii urasc...cand eram mica dupa ce mam operat pe apenticita,mam intalnit cu un paianjan mare cu cruce pe spate afara....de atunci nu ii mai suport si imi este frica si de cel mai micut paianjan
Sus In jos
http://printesssaanului.hi5.com
Dj Bunny
Beginner
Beginner
Dj Bunny

Numarul mesajelor : 5
Warn :

Puncte : 27983
Data de inscriere : 29/07/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri de care te temi   Lucruri de care te temi Icon_minitimeMier Iul 29, 2009 5:27 pm

Well,eu cred ca sunt cea mai fricoasa .. - Urasc intunericul,bine inteles nu si cand am o lanterna,insectele (exceptand fluturii),un maniac nebun cu un cutit in mana.
Sus In jos
Katherine
Beginner
Beginner
Katherine

feminin
Numarul mesajelor : 16
Localizare : - Poison Cage -
Stare de spirit : ~nya nya o(≧∀≦)o
Warn :

Puncte : 28004
Data de inscriere : 29/07/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri de care te temi   Lucruri de care te temi Icon_minitimeMier Iul 29, 2009 9:15 pm

~ paianjeni: imi e frica de ei de cand sumt foarte mica si nici acum nu ii pot suporta o'o sunt asa mici si urati >>''''
~ spitalele: nu ma simt bine in ele,imi dau o stare foarte proasta si am senzatia ca cineva ma priveste mereu ><' nu stiu de ce dar mereu le-am urat oo''
~ trenurile: da suna aiurea dar de cand am 5 ani le urasc, atunci s-a intmplat ceva de care mi-e frica si nu pot uita si nu mai suport trenurile,nu am mai fost de 11 ani cu unul oo'
Sus In jos
http://reminiscence-sorrow.blogspot.com
Teh
Beginner
Beginner
Teh

feminin
Numarul mesajelor : 32
Localizare : In Heaven
Warn :

Puncte : 27954
Reputatie : 1
Data de inscriere : 15/08/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri de care te temi   Lucruri de care te temi Icon_minitimeSam Aug 15, 2009 10:26 am

~ Deci, îmi este fooooooooooarte, extrem şi incredibil de frică de păianjeni. Sunt arahnofobă, sau aşa îmi place să zic că sunt. Atunci când văd un păiajnen încep să mă impacientez, să îmi bată inima mai tare, uneori chiar să tremur. Îmi este frică şi scârbă ce aceste insecte, mi se par... urâte, şi ... well, misterioase, periculoase, hidoase. Mă înfioară.

~ Văcuţe -- Îmi este frică de bovinici, ştiu că e ciudat, dar chiar îmi este frică. Coarne, coadă, privirea... Hââââh, nu pot să mă concentrez. Nu este o frică la fel de accentuată ca cea pentru păianjeni.

~ Scorpioni -- nu îmi era frică, sau poate că da, nu m-am gândit la asta. Am visat într-o seară un scorpion, mai mult a fost coşmar. De atunci de fiecare dată când îmi vine imaginea unui scorpion în minte mi se face frică.

~ Alte insecte. Nu îmi este frică de ţânţari =]] poate pentru că sunt mai mici şi nu îi pot vedea, dar în general îmi este frică de insecte. Pur şi simplu le consider hidoase, îngrozitoare... periculoase, şi aşa mai departe. Desigur sunt şi unele insecte, ca fluturii, care nu mă deranjează deloc.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri de care te temi   Lucruri de care te temi Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri de care te temi
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Melodii care va linistesc
» Care e personajul tau preferat?
» Daca ai putea sa uiti un anime si sa'l revezi nemaiamintindu'ti despre el, care ar fi?
» Slayers, Slayers Next sau Slayers Try - care e mai reusita?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: General :: About us-
Mergi direct la: