Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Slayers, Slayers Next sau Slayers Try - care e mai reusita?

In jos 
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Slayers, Slayers Next sau Slayers Try - care e mai reusita? Empty
MesajSubiect: Slayers, Slayers Next sau Slayers Try - care e mai reusita?   Slayers, Slayers Next sau Slayers Try - care e mai reusita? Icon_minitimeSam Noi 15, 2008 5:45 am

Slayers Try este pe departe cel mai reusit! sunt dusmani noi si mai puternici decat in Slayers Next! nu pot sa zic ca a fost nereusit dar totusi Slayers Try a fost super! mai ales pulta finala a fost prea tare si chear a fost foarte greu de imvins! pecand in Slayers Next Lina si-a distrus dusmanul din 1 sau 2 lovituri! In S. try a fost o munca de echipa fantastica, chear mi-a placut mult lupta! ^_^ deci asta e parerea mea cred ca e cea corecta si logica! dar fiecare cu parerea lui!
Sus In jos
SintaX_Dev
Discovering anime world
Discovering anime world
SintaX_Dev

feminin
Numarul mesajelor : 66
Localizare : Hell and Heaven
Stare de spirit : Indifferent
Warn :
Slayers, Slayers Next sau Slayers Try - care e mai reusita? Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Slayers, Slayers Next sau Slayers Try - care e mai reusita? Right_bar_bleue

Puncte : 28563
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/05/2009

Slayers, Slayers Next sau Slayers Try - care e mai reusita? Empty
MesajSubiect: Re: Slayers, Slayers Next sau Slayers Try - care e mai reusita?   Slayers, Slayers Next sau Slayers Try - care e mai reusita? Icon_minitimeMar Mai 05, 2009 6:26 pm

Mie imi place seria Try.

-Acolo apare personajul meu preferat Valgaav.
-Grafica este cea mai buna.
-Coloana sonora este cea mai buna^^.
-Povestea e mai interesanta si acaparanta.
-Are unele faze haioase rau de tot...
-Si cam atat, seria asta a fost mereu preferata mea^^
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com

Slayers, Slayers Next sau Slayers Try - care e mai reusita?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» About Slayers
» Ce nota merita Slayers?
» Lucruri de care te temi
» Melodii care va linistesc
» Care e personajul tau preferat?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: Anime time! :: Anime Series :: Slayers-
Mergi direct la: