Vizitato Vizitator
| Subiect: Slayers, Slayers Next sau Slayers Try - care e mai reusita? Sam Noi 15, 2008 5:45 am | |
| Slayers Try este pe departe cel mai reusit! sunt dusmani noi si mai puternici decat in Slayers Next! nu pot sa zic ca a fost nereusit dar totusi Slayers Try a fost super! mai ales pulta finala a fost prea tare si chear a fost foarte greu de imvins! pecand in Slayers Next Lina si-a distrus dusmanul din 1 sau 2 lovituri! In S. try a fost o munca de echipa fantastica, chear mi-a placut mult lupta! ^_^ deci asta e parerea mea cred ca e cea corecta si logica! dar fiecare cu parerea lui! |
|
SintaX_Dev Discovering anime world
Numarul mesajelor : 66 Localizare : Hell and Heaven Stare de spirit : Indifferent Warn : Puncte : 28563 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/05/2009
| Subiect: Re: Slayers, Slayers Next sau Slayers Try - care e mai reusita? Mar Mai 05, 2009 6:26 pm | |
| Mie imi place seria Try.
-Acolo apare personajul meu preferat Valgaav. -Grafica este cea mai buna. -Coloana sonora este cea mai buna^^. -Povestea e mai interesanta si acaparanta. -Are unele faze haioase rau de tot... -Si cam atat, seria asta a fost mereu preferata mea^^ | |
|