Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Esti superstitios?

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Doppelganger
Moderator
Moderator
Doppelganger

feminin
Numarul mesajelor : 212
Varsta : 31
Localizare : Japan...:P
Stare de spirit : Crazy
Warn :
Esti superstitios? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Esti superstitios? Right_bar_bleue

Puncte : 29517
Reputatie : 7
Data de inscriere : 06/11/2008

Esti superstitios? Empty
MesajSubiect: Esti superstitios?   Esti superstitios? Icon_minitimeMier Apr 29, 2009 3:57 pm

Eu sincer nu cred in superstitii....adica na poate unele se adeveresc din coincidenta dar atat,nu cred ca daca treci pe sub o scara ai ghinion sau daca spargi oglinda ai 7 ani de ghinion sau daca te uiti noaptea in oglinda vin mortii la tine X__X sau daca trece o mata prin fata ta sa faci trei pasi inapoi
Cand eram mica credeam XD acum nu >.>
Sus In jos
http://ancafe.wikiforum.ro/
deepdear
Beginner
Beginner
deepdear

feminin
Numarul mesajelor : 41
Localizare : Bucuresti.
Stare de spirit : La rece.
Warn :
Esti superstitios? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Esti superstitios? Right_bar_bleue

Puncte : 28150
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/07/2009

Esti superstitios? Empty
MesajSubiect: Re: Esti superstitios?   Esti superstitios? Icon_minitimeDum Iul 05, 2009 6:38 pm

Dintr-un anumit punct de vedere, si anume cel simbolistic, da. Cred cu tarie in forta simbolurilor. Dar porcariile cu pisica neagra, oglinda sparta sau altele, nu. Nu iti aduc ghinion.
Sus In jos

Esti superstitios?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce faci cand esti suparata/suparat?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: General :: About us-
Mergi direct la: