Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ce faci cand esti suparata/suparat?

In jos 
+6
Serena C.C.
SintaX_Dev
BlitzZMay
Silver
Chou
Doppelganger
10 participanți
AutorMesaj
Doppelganger
Moderator
Moderator
Doppelganger

feminin
Numarul mesajelor : 212
Varsta : 31
Localizare : Japan...:P
Stare de spirit : Crazy
Warn :
Ce faci cand esti suparata/suparat? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ce faci cand esti suparata/suparat? Right_bar_bleue

Puncte : 29517
Reputatie : 7
Data de inscriere : 06/11/2008

Ce faci cand esti suparata/suparat? Empty
MesajSubiect: Ce faci cand esti suparata/suparat?   Ce faci cand esti suparata/suparat? Icon_minitimeMier Apr 29, 2009 3:57 pm

Pai in cazul meu nu se prea intampla...eu rar sunt suparata....si cand sunt incerc sa ma linistesc ascultand muzica sau vorbind cu prietenele mele ^^
Sus In jos
http://ancafe.wikiforum.ro/
Chou
Beginner
Beginner
Chou

feminin
Numarul mesajelor : 39
Warn :
Ce faci cand esti suparata/suparat? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ce faci cand esti suparata/suparat? Right_bar_bleue

Puncte : 28555
Reputatie : 0
Data de inscriere : 13/04/2009

MesajSubiect: Re: Ce faci cand esti suparata/suparat?   Ce faci cand esti suparata/suparat? Icon_minitimeMar Mai 05, 2009 6:49 pm

poi in ultimul timp nu prea am fost suparata chiar prea vesela:)) dar cand sunt super suparata mai ascult muzica linistitoare sau tot asa vorbesc la telefon sau pe mess ^^
Sus In jos
Silver
Beginner
Beginner
Silver

feminin
Numarul mesajelor : 14
Varsta : 29
Localizare : Pe Luna
Stare de spirit : -__-''''
Warn :

Puncte : 28420
Reputatie : 1
Data de inscriere : 07/05/2009

MesajSubiect: Re: Ce faci cand esti suparata/suparat?   Ce faci cand esti suparata/suparat? Icon_minitimeJoi Mai 07, 2009 11:08 pm

Heh...pai...sparg o vaza sau un pahar...sau ceva asemanator...desenez...O_o'''' sau incep sa citesc carti... vorbesc cu un prieten care se pricepe sa ma inveseleasca Ce faci cand esti suparata/suparat? 702187
Sus In jos
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

MesajSubiect: Re: Ce faci cand esti suparata/suparat?   Ce faci cand esti suparata/suparat? Icon_minitimeJoi Mai 07, 2009 11:26 pm

Stau tolanita'n pat, intinsa intr'o stare ciudata, izolata, iar, daca am draci, rup, stric tot ce prind...>.>
Sau uneori mai ascult melodii lente, sau ma plimb in prostie prin oras.
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
SintaX_Dev
Discovering anime world
Discovering anime world
SintaX_Dev

feminin
Numarul mesajelor : 66
Localizare : Hell and Heaven
Stare de spirit : Indifferent
Warn :
Ce faci cand esti suparata/suparat? Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Ce faci cand esti suparata/suparat? Right_bar_bleue

Puncte : 28548
Data de inscriere : 05/05/2009

MesajSubiect: Re: Ce faci cand esti suparata/suparat?   Ce faci cand esti suparata/suparat? Icon_minitimeSam Mai 09, 2009 8:59 am

Ascult rock intr-o nebunie, cu volumul la maxim, ma rastesc la toata lumea, fie ca e mama, fie ca e BF, *il bat pe frate-miu >D*, nu vorbesc cu nimeni, ma incrunt sau pur si simplu ma culc cu MP3-ul in urechi la maxim sa nu mai aud pe nimeni si nimic.
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Serena C.C.
Anime fan
Anime fan
Serena C.C.

feminin
Numarul mesajelor : 137
Localizare : Blue City
Warn :

Puncte : 29362
Data de inscriere : 05/11/2008

MesajSubiect: Re: Ce faci cand esti suparata/suparat?   Ce faci cand esti suparata/suparat? Icon_minitimeLun Mai 18, 2009 10:07 pm

Um..depinde motivul, dar de obicei vorbesc cu cineva anume Razz si ascult muzica, care-mi schimba starea sau ma calmeaza, sau vorbesc cu my BFFs Ce faci cand esti suparata/suparat? 994103
Sus In jos
http://fantasy-anime.forumer.ro
Eclair
Beginner
Beginner
Eclair

feminin
Numarul mesajelor : 20
Varsta : 29
Localizare : Japan
Stare de spirit : Happy
Warn :

Puncte : 29259
Data de inscriere : 16/11/2008

MesajSubiect: Re: Ce faci cand esti suparata/suparat?   Ce faci cand esti suparata/suparat? Icon_minitimeVin Iul 03, 2009 12:42 pm

eu cand sunt suparata incerc sa ma calmez ascultand muzica sau vorbesc cu prietenele pe mess sau la telefon
Sus In jos
http://printesssaanului.hi5.com
deepdear
Beginner
Beginner
deepdear

feminin
Numarul mesajelor : 41
Localizare : Bucuresti.
Stare de spirit : La rece.
Warn :

Puncte : 28150
Data de inscriere : 05/07/2009

MesajSubiect: Re: Ce faci cand esti suparata/suparat?   Ce faci cand esti suparata/suparat? Icon_minitimeLun Iul 06, 2009 12:17 pm

Depinde ce intelegi prin 'suparat/a'.
a. Lipsa de chef: imi bag castile in urechi si ignor pe toata lumea.
b. Nervi: ies cu cainele la plimbare pana ma calmez.
Sus In jos
Lady Eva
Moderator
Moderator
Lady Eva

feminin
Numarul mesajelor : 51
Localizare : HeLL
Stare de spirit : very happy
Warn :

Puncte : 28026
Data de inscriere : 30/07/2009

MesajSubiect: Re: Ce faci cand esti suparata/suparat?   Ce faci cand esti suparata/suparat? Icon_minitimeJoi Iul 30, 2009 9:22 pm

pey mda...
la fel..Lipsa de chef:Ascult muzica si nu ma intereseaza de nimeni.
Nervi:Ma plimb in natura,desenez,ascult death metal and hard rock.
Sus In jos
Blue Rose
Beginner
Beginner
Blue Rose

Numarul mesajelor : 29
Varsta : 30
Localizare : In univers
Stare de spirit : depinde de ziua pe care am avut-o
Warn :

Puncte : 26723
Data de inscriere : 07/04/2010

MesajSubiect: Re: Ce faci cand esti suparata/suparat?   Ce faci cand esti suparata/suparat? Icon_minitimeMier Apr 07, 2010 10:16 pm

Singurul lucru care il fac e sa ascult jrock, ma calmeaza extraordinar de mult!
Sus In jos
http://www.myspace.com/I-live4music/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce faci cand esti suparata/suparat?   Ce faci cand esti suparata/suparat? Icon_minitime

Sus In jos

Ce faci cand esti suparata/suparat?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Esti superstitios?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: General :: About us-
Mergi direct la: