BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30025 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Plecari de pe forum Dum Apr 12, 2009 12:16 am | |
| Aici veti posta cand va trebui sa plecati pentru o perioada mai lunga de timp... Este obligatoriu ca moderatorii si administratorii sa posteze aici cand vor fi astfel de situatii sau sa transmita prin cineva | |
|
kimi-chan Beginner
Numarul mesajelor : 29 Localizare : Bacau Stare de spirit : ^^truu^^ Warn : Puncte : 28533 Reputatie : -2 Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: Plecari de pe forum Lun Apr 20, 2009 6:32 pm | |
| ok nu stiu daca se considera plecare temporara dar oricum va spun ... in timpul saptamani nu pot safiu activa mereu pentru ca am ore pana la 6-7 seara si numai de calculator nu am chef deci va rog sa nu-mi stergeti contul din cauza inactivitatii....voi incerca sa fiu activa in week-end | |
|
BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30025 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Re: Plecari de pe forum Lun Apr 20, 2009 6:36 pm | |
| - kimi-chan a scris:
- ok nu stiu daca se considera plecare temporara dar oricum va spun ... in timpul saptamani nu pot safiu activa mereu pentru ca am ore pana la 6-7 seara si numai de calculator nu am chef deci va rog sa nu-mi stergeti contul din cauza inactivitatii....voi incerca sa fiu activa in week-end
Noi nu stergem conturi din cauza faptului ca nu esti activa.. Acest lucru nu se va intampla, mai ales ca forumul are nevoie de useri si de mesaje | |
|
kimi-chan Beginner
Numarul mesajelor : 29 Localizare : Bacau Stare de spirit : ^^truu^^ Warn : Puncte : 28533 Reputatie : -2 Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: Plecari de pe forum Lun Apr 20, 2009 6:37 pm | |
| ok multumesc de intelegere | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Plecari de pe forum | |
| |
|