Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Blog vs Forum vs Chat vs Hi5

In jos 
+3
Kitty
Andreea
BlitzZMay
7 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Blog vs Forum vs Chat vs Hi5 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Blog vs Forum vs Chat vs Hi5 Right_bar_bleue

Puncte : 30040
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Blog vs Forum vs Chat vs Hi5 Empty
MesajSubiect: Blog vs Forum vs Chat vs Hi5   Blog vs Forum vs Chat vs Hi5 Icon_minitimeDum Dec 21, 2008 8:40 pm

Patru categorii, fiecare cu scopuri diferite, avand toate parte de 'omuleti'...
Am sa incep si eu cu cateva intrebari

1.In care categorie te incadrezi?
2.Care crezi ca este cea mai stupida?
3.Din care crezi ca poti invata cate ceva?
4.Exista asemanari intre blog si forum?Dar intre chat si hi5?
5.Spune'ti parerea despre fiecare in cateva randuri

Well...
1.In cea a forumistilor...imi place sa imi dau cu parerea si sa ascult si parerile celorlalti...plus ca datorita forumurilor pot spune ca mi'am formata un limbaj mai dezvoltat
2.Hi5.....mi se pare o tampenie totala (fara suparare fanilor acestui site)...pun niste poze cu mine, il incarc cu diferite porcarii si imi dau aia comuri de genu:'super :X:X:X:X:X', imi mai pun niste 'blincaieli' (imaginile glitter) si asta'i tot...
3.Forum...si eventual blog
Dupa cum am mai zis, pe forum iti formezi un limbaj, inveti sa te exprimi mai bine si poti si afla diferite lucruri ^^

4.Intre blog si forum da...pe ambele iti dai cu parerea...intre hi5 si chat...weell.....o asemanare mai mica poate.pe ambele scri cu limbaj de mess

5.Forum-unul dintre cele mai calumea chesti din istoria internetului
Blog-un site de udne scoti bani XD
Chat-oamenii care vorbesc in exces pe el imi dau impresia ca sunt oameni izolati...nu stiu de ce....plus ca mai sunt unii pe'acolo care se dau ei maaari smecheri..trebuie insa sa recunosc ca si pe mine ma mai apcua perioadele de 'chatuit'
Hi5-no comment
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Andreea
Anime fan
Anime fan
Andreea

feminin
Numarul mesajelor : 154
Varsta : 29
Localizare : Romania
Stare de spirit : Happy!
Warn :
Blog vs Forum vs Chat vs Hi5 Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Blog vs Forum vs Chat vs Hi5 Right_bar_bleue

Puncte : 29315
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/11/2008

MesajSubiect: Re: Blog vs Forum vs Chat vs Hi5   Blog vs Forum vs Chat vs Hi5 Icon_minitimeLun Dec 22, 2008 1:08 pm

Ei bine... mie imi place mult sa colind pe forumuri. Sunt o "forumista" inraita Blog vs Forum vs Chat vs Hi5 974625 De pe forumuri si bloguri mai inveti cate ceva, te informezi de anumite chestii...hi5-ul e un pic cam stupid intr-adevar, dar si eu am hi5 Blog vs Forum vs Chat vs Hi5 974625 pentru intrebarile 3,4 no comment ca mi-e lene sa scriu:D
Sus In jos
Kitty
Beginner
Beginner
Kitty

feminin
Numarul mesajelor : 16
Varsta : 29
Localizare : in front of my PC.....everytime...
Warn :
Blog vs Forum vs Chat vs Hi5 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Blog vs Forum vs Chat vs Hi5 Right_bar_bleue

Puncte : 29020
Data de inscriere : 03/01/2009

MesajSubiect: Re: Blog vs Forum vs Chat vs Hi5   Blog vs Forum vs Chat vs Hi5 Icon_minitimeSam Ian 17, 2009 10:26 am

Je e usheritza pe forumuri ^^" .....mi se par interesante , plus ca poti afla si lucruri noi ^^"

Hi5....nu am inteles niciodata de ce unora la place sa puna poze cu ei si ceilalti sa zica chestii de genu "WooooW Super! CE Mumoasa esti" Rolling Eyes

Forumuri.....cu toate ce pe forumuri iti spui parerea , sunt si subiecte din care poti invata care ceva....Sau in cazull in care esti admin poti invata cum sa umbli in PA , cum sa administrezi ceva........plus ca trebuie sa stii sa ai grija de forum...

intre forum si blog da......dar intre chat si hi5 cred ca duar limbajul de mess....

Pai....La chat si blog nu ma bag ca nu prea umblu pe acolo....am incercat o data dar nu prea mi'a pacut...
Hi5....parere generala despre Hi5: porcarie
Forumuri.....sincer....mie imi place ....si mi se par destul de interesante ^^"
Sus In jos
http://magic-land.6forum.info/forum.htm
nTh
Beginner
Beginner
nTh

masculin
Numarul mesajelor : 28
Varsta : 30
Localizare : DaRk
Stare de spirit : HaPpY.....DeOcAmDaTa
Warn :

Puncte : 28578
Data de inscriere : 12/04/2009

MesajSubiect: Re: Blog vs Forum vs Chat vs Hi5   Blog vs Forum vs Chat vs Hi5 Icon_minitimeDum Apr 12, 2009 5:57 pm

Cred ca ma incadrez pe chat ....nustiu de ce dar imi place pe chat...
2.Care crezi ca e cea mai stupida?
Blogul deoarece ma enerveaza nustiu de ce...
Pai din forum acolo inveti poate si blog putin
Da cred ca se aseamana blogul cu formul dar chatu si hi5 nu
5.Spuneti Parerea despre fiecare in cateva randuri...
1.La bog nustiu mai nimic
2.Mie imi place chatul deoarece acolo poti vorbi ,juca,traduce,vedea videori,asculta mzica
3.Hi5 Nush am hi5 dar mi lam facut asa pentru date ii dau hi5 lu unu sa studieze despre mine daca nam timp sai zic cine sunt....
4.Forumul...Acesta este cam al 3-lea forum pe care sunt inregistrat si ma interesat deci e supperr
Sus In jos
Doppelganger
Moderator
Moderator
Doppelganger

feminin
Numarul mesajelor : 212
Varsta : 31
Localizare : Japan...:P
Stare de spirit : Crazy
Warn :

Puncte : 29532
Reputatie : 7
Data de inscriere : 06/11/2008

MesajSubiect: Re: Blog vs Forum vs Chat vs Hi5   Blog vs Forum vs Chat vs Hi5 Icon_minitimeDum Apr 12, 2009 6:24 pm

Pai cel mai mult pe forum,pe urma hi5,chat si aproape deloc blog ~~"
Fiecare are "farmecul" lui.....deci nu stiu
Pai categoric forum
Pai da exista,cum ai spus si tu ^^
Forum - ca o familie :X:X:X
Blog - dupa cum am zis nu il prea cercetez sau poate chiar deloc XD
Chat - o distractie pe moment
Hi5 - cunosc persoane noi ^^
Sus In jos
http://ancafe.wikiforum.ro/
SintaX_Dev
Discovering anime world
Discovering anime world
SintaX_Dev

feminin
Numarul mesajelor : 66
Localizare : Hell and Heaven
Stare de spirit : Indifferent
Warn :
Blog vs Forum vs Chat vs Hi5 Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Blog vs Forum vs Chat vs Hi5 Right_bar_bleue

Puncte : 28563
Data de inscriere : 05/05/2009

MesajSubiect: Re: Blog vs Forum vs Chat vs Hi5   Blog vs Forum vs Chat vs Hi5 Icon_minitimeSam Mai 09, 2009 9:45 pm

Cea a forumurilor. Frecventez mai multe forumuri si imi dedic mai mult timp categoriei acesteia decat celorlalte. Postez pe nenumarate forumuri, anime, music, Japan, art, etc... si inafara de asta, imi plac la nebunie!

Chat-ul. Mie mi se pare o treaba de copii. Mai intram si eu cand eram clasa a 5-a, intr-un timp, dar acum chiar nu le mai inteleg rostul. Urasc chat-ul sau live-chat-ul.

Din cea a forumurilor. Pe forumuri am invatat multe lucruri si mi-am dat seama de multe + ca am reusit sa-mi creez un cerc de prieteni.

Exista si asemanari si deosebiri. Pe blog ai o pagina a ta personala, iar pe forum iti expui parerile alaturi de ceilalti. Chat-ul este o "diaree verbala pe mass* [scuza-ti expresia, doar nu o sa mai i-au ban si pentru asta, nu?], iar pe hi5 iti expui pozele, muzica favorita si iti intalnesti rudele/ prietenii.

Forum ~> Ceva nou, interesant, idei impartite, invataturi (pentru mine e dependenta O.O').
Blog ~> Chestii personale, ceva de suflet, creatii.
Hi5 ~> Ceva haios, tot un fel de pagina personala, cu poze si muzica, cu prieteni noi si recenti, ceva asemanator cu blog-ul.
Chat ~> Ceva nefolositor pentru mine, nu imi exprima nimic. Cand mai vad pe unii ca intra pe chat doar ca sa injure si sa faca caterinca ma scarbesc, de aceea urasc chat-ul in profunzime.
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
deepdear
Beginner
Beginner
deepdear

feminin
Numarul mesajelor : 41
Localizare : Bucuresti.
Stare de spirit : La rece.
Warn :

Puncte : 28165
Data de inscriere : 05/07/2009

MesajSubiect: Re: Blog vs Forum vs Chat vs Hi5   Blog vs Forum vs Chat vs Hi5 Icon_minitimeDum Iul 05, 2009 6:36 pm

Forum si uneori blog.

Jur cu mana pe inima ca hi5-ul este cea mai stupida si lipsita de valoare metoda de comunicare online. Cei care frecventeaza pitzipoanca.org stiu foarte bine despre ce vorbesc!

Forumurile iti dezvolta capacitatea de comunicare si limbajul, atata timp cat sunt unele de calitate. De asemenea agtata timp cat tintesti subiectele inainte poti sa iti edzvolti lexicul, cunostintele de cultura generala si chiar sa capeti informatii despre informatica sau diverse licee/facultati pentru a stii cum sa te edscurci singur in orice problema.
De asemenea, blogurile au articole interesante, atata timp cat stii cum sa cauti. Daca citesti bloguri stupide si lipsite de esenta e tot aia. Doar te imbecilizezi mai tare.

Primele doua au ca scop comunicarea informativa si expunerea informatiilor si parerilor, in timp ce ultimele doua au ca scop exclusiv socializarea.

5.Spune'ti parerea despre fiecare in cateva randuri.
forum - bun atata timp cat stii cum sa il folosesti.
blog - bun atata timp cat nu esti un prost lipsit de creier si postezi prostii care atrag alti prosti. Deci cam cam la primul.
hi5 - porcarie.
chat - porcarie.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Blog vs Forum vs Chat vs Hi5   Blog vs Forum vs Chat vs Hi5 Icon_minitime

Sus In jos

Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Plecari de pe forum
» Top 3 useri de pe forum

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: General :: Others-
Mergi direct la: