| Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30045 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? Sam Noi 15, 2008 1:09 pm | |
| Vampire knight first....plus ca am auzit ca il va da....adica trebuia sa fie dat, a trecut de mult octombrie... E un anime exceptional ce merita fizionat, plus ca are fani Nana, are un aer de Parakiss, plus ca autorul este totodata si autorul de la Paradise.... | |
|
| |
Serena C.C. Anime fan
Numarul mesajelor : 137 Varsta : 31 Localizare : Blue City Warn : Puncte : 29382 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/11/2008
| Subiect: Re: Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? Sam Noi 15, 2008 7:15 pm | |
| Da si mie mi-ar plavcea sa se difuzeze Vampire Knight chiar daca l-am vazut.De asemenea ar fi Shugo Chara, care imi palce destul de mult si e interesanta poveste (adica ~I like it!~) si Itazua na Kiss, mi-a palcut la nebunie poveste dintre cei 2! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? Sam Noi 15, 2008 7:40 pm | |
| poi eu am mai multe animax dar animax din romania da cam putine animeuri sa dea si ei altfel de animeuri de exemplu elifen lied dar sa revin la subiect poi sa fie si pe animaz sa difuseze nana |
|
| |
kamy Beginner
Numarul mesajelor : 6 Localizare : red world Stare de spirit : schimbatoare Warn : Puncte : 29270 Reputatie : 0 Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Re: Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? Sam Noi 15, 2008 8:02 pm | |
| mie mier placea sa fie difuzate vampire knight,naruto shippuden,slayers (celelalte seriii) shi mai multe | |
|
| |
Chou Beginner
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 31 Warn : Puncte : 28575 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/04/2009
| Subiect: Re: Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? Lun Apr 13, 2009 12:18 am | |
| Deci mie mi-ar place vampire knight,shugo chara! :X i love it! ,loveless:D Sunt toate niste animeuri exceptionale ce merita vizionate si i le recomand oricui! Sper ca le va da candva | |
|
| |
Topaz Beginner
Numarul mesajelor : 35 Warn : Puncte : 28600 Reputatie : 0 Data de inscriere : 15/04/2009
| Subiect: Re: Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? Mar Apr 21, 2009 10:45 pm | |
| Ar fi multe animeuri ce as dori sa le dea pe animax , dar in principal as vrea Wolf's rain , The melancoly of Suzumiya Haruhi si Vampire Knight . Desi am vazut animeurile , mi-ar dori sa le revad , de data aceasta in romana . | |
|
| |
SintaX_Dev Discovering anime world
Numarul mesajelor : 66 Localizare : Hell and Heaven Stare de spirit : Indifferent Warn : Puncte : 28568 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/05/2009
| Subiect: Re: Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? Mar Mai 05, 2009 6:19 pm | |
| Pai sunt o droaie pe care as vrea sa le vad si pe Animax: -Claymore -VK -Code-Geass -One Piece -Lovely Complex -The melancoly of Suzumiya Haruhi -Wolf's Rain -D-gray man -Shugo chara -The lost universe etc... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? | |
| |
|
| |
| Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? | |
|