Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax?

In jos 
+2
Serena C.C.
BlitzZMay
6 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? Right_bar_bleue

Puncte : 30045
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? Empty
MesajSubiect: Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax?   Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? Icon_minitimeSam Noi 15, 2008 1:09 pm

Vampire knight first....plus ca am auzit ca il va da....adica trebuia sa fie dat, a trecut de mult octombrie...
E un anime exceptional ce merita fizionat, plus ca are fani
Nana, are un aer de Parakiss, plus ca autorul este totodata si autorul de la Paradise....
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Serena C.C.
Anime fan
Anime fan
Serena C.C.

feminin
Numarul mesajelor : 137
Varsta : 31
Localizare : Blue City
Warn :
Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? Right_bar_bleue

Puncte : 29382
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/11/2008

MesajSubiect: Re: Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax?   Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? Icon_minitimeSam Noi 15, 2008 7:15 pm

Da si mie mi-ar plavcea sa se difuzeze Vampire Knight chiar daca l-am vazut.De asemenea ar fi Shugo Chara, care imi palce destul de mult si e interesanta poveste (adica ~I like it!~) si Itazua na Kiss, mi-a palcut la nebunie poveste dintre cei 2! Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? 425749
Sus In jos
http://fantasy-anime.forumer.ro
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax?   Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? Icon_minitimeSam Noi 15, 2008 7:40 pm

poi eu am mai multe animax dar animax din romania da cam putine animeuri
sa dea si ei altfel de animeuri de exemplu elifen lied
dar sa revin la subiect poi sa fie si pe animaz sa difuseze nana
Sus In jos
kamy
Beginner
Beginner
kamy

feminin
Numarul mesajelor : 6
Localizare : red world
Stare de spirit : schimbatoare
Warn :

Puncte : 29270
Data de inscriere : 15/11/2008

MesajSubiect: Re: Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax?   Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? Icon_minitimeSam Noi 15, 2008 8:02 pm

mie mier placea sa fie difuzate vampire knight,naruto shippuden,slayers (celelalte seriii) shi mai multe
Sus In jos
Chou
Beginner
Beginner
Chou

feminin
Numarul mesajelor : 39
Varsta : 31
Warn :

Puncte : 28575
Data de inscriere : 13/04/2009

MesajSubiect: Re: Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax?   Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? Icon_minitimeLun Apr 13, 2009 12:18 am

Deci mie mi-ar place vampire knight,shugo chara! :X i love it! ,loveless:D
Sunt toate niste animeuri exceptionale ce merita vizionate si i le recomand oricui!
Sper ca le va da candva Smile
Sus In jos
Topaz
Beginner
Beginner
Topaz

Numarul mesajelor : 35
Warn :

Puncte : 28600
Data de inscriere : 15/04/2009

MesajSubiect: Re: Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax?   Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 10:45 pm

Ar fi multe animeuri ce as dori sa le dea pe animax , dar in principal as vrea Wolf's rain , The melancoly of Suzumiya Haruhi si Vampire Knight . Desi am vazut animeurile , mi-ar dori sa le revad , de data aceasta in romana .
Sus In jos
SintaX_Dev
Discovering anime world
Discovering anime world
SintaX_Dev

feminin
Numarul mesajelor : 66
Localizare : Hell and Heaven
Stare de spirit : Indifferent
Warn :
Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? Right_bar_bleue

Puncte : 28568
Data de inscriere : 05/05/2009

MesajSubiect: Re: Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax?   Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? Icon_minitimeMar Mai 05, 2009 6:19 pm

Pai sunt o droaie pe care as vrea sa le vad si pe Animax:
-Claymore
-VK
-Code-Geass
-One Piece
-Lovely Complex
-The melancoly of Suzumiya Haruhi
-Wolf's Rain
-D-gray man
-Shugo chara
-The lost universe
etc...
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax?   Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax? Icon_minitime

Sus In jos

Ce anime'uri ati mai vrea sa fie difuzate pe animax?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» ce animeuri va plac?
» Pareri despre animax...
» Ati vrea sa existe site'ul?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: Anime time! :: Anime-
Mergi direct la: