| ce animeuri va plac? | |
|
+13SintaX_Dev anime-oficial Topaz Chou nTh Ichigo Eclair Candilay Serena C.C. Andreea Rika-chan BlitzZMay kamy 17 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
kamy Beginner
Numarul mesajelor : 6 Localizare : red world Stare de spirit : schimbatoare Warn : Puncte : 29250 Reputatie : 0 Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: ce animeuri va plac? Sam Noi 15, 2008 8:29 pm | |
| mie imi plac vampire knight,slayers,inuyasha,yu yu hakusho shi naruto shippuden | |
|
| |
BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30025 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Re: ce animeuri va plac? Sam Noi 15, 2008 8:37 pm | |
| Anime'urile mele favorite sunt Spiral, Kiddy grade, DEath note, Kaleido sta, Vampire knight, Paraidse Kiss and Gravitation.Se remarca toate printr'o grafica buna, personaje conturate bine si o poveste originala Offtopic:Kamy editeaza'ti postul, se considera spam si nu mai folosi limbajul de mess!Si....welcome | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ce animeuri va plac? Dum Noi 16, 2008 3:42 pm | |
| animeuri preferate: Bakuretsu Tenshi Black Cat Chobits Clannad D.N.Angel DearS Digimon Dragon Ball Elfen Lied Full Metal Panic Full Metal Panic TSR Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora Hellsing Higurashi no naku koro ni Hikaru no Go Howl`s Moving Castle Hunter X Hunter I My Me! Strawberry Eggs IZUMO - Takeki Ken no Senki - Jigoku Shoujo sunt mai multe^_^ |
|
| |
Rika-chan Beginner
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 28 Warn : Puncte : 29210 Reputatie : 0 Data de inscriere : 23/11/2008
| Subiect: Re: ce animeuri va plac? Lun Noi 24, 2008 9:15 am | |
| Etto...mie imiplac mult animeurile aventura,shoujo,si cele in care se vorbeste despre scoala. Ex: Kaleido Star,Blood +,Jigoku Shoujo,Clannad,FMA s.a | |
|
| |
Andreea Anime fan
Numarul mesajelor : 154 Varsta : 29 Localizare : Romania Stare de spirit : Happy! Warn : Puncte : 29300 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/11/2008
| Subiect: Re: ce animeuri va plac? Dum Dec 07, 2008 4:27 pm | |
| vampire knight, kyoshiro to towa no sora, bokura ga ita, preater, ef-a tale of melodies, ef a tale of memories, peach girl, inuyasha, kaleido star....cam atat | |
|
| |
Serena C.C. Anime fan
Numarul mesajelor : 137 Varsta : 31 Localizare : Blue City Warn : Puncte : 29362 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/11/2008
| Subiect: Re: ce animeuri va plac? Mar Dec 09, 2008 10:45 pm | |
| Well...am multe anime-uri preferate, dar cele mai importante sunt: S.A. Special A Class, Vampire Knight, Gravitation, Naruto, Itazura na Kiss, Death Note, Shugo Chara, Sailor Moon etc.
Ultima editare efectuata de catre Serenity in Mier Apr 15, 2009 7:45 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Candilay Beginner
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 30 Localizare : In my world,full of candies and love Stare de spirit : in love Warn : Puncte : 29100 Reputatie : 0 Data de inscriere : 15/12/2008
| Subiect: Re: ce animeuri va plac? Mar Dec 16, 2008 8:44 am | |
| Cred ca sunt 4ever D.Gray Man,Special A,Shugo Chara,Naruto,Vampire Knight,Blood+ si Higurashi no naku Koro ni.Astea raman tipic mie^^,desi in ultimul timp am vazut anime-uri din an in paste din cauza lenii si din cauza ca citesc foarte multa manga >_< | |
|
| |
Eclair Beginner
Numarul mesajelor : 20 Varsta : 29 Localizare : Japan Stare de spirit : Happy Warn : Puncte : 29259 Reputatie : 0 Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: ce animeuri va plac? Vin Ian 02, 2009 10:23 pm | |
| Anime-urile mele preferate sunt : Kiddy Grade Naruto Spirala Full Metal Panic Shaman King Gravitasion Vampire knight | |
|
| |
Ichigo Beginner
Numarul mesajelor : 16 Varsta : 30 Warn : Puncte : 28970 Reputatie : 0 Data de inscriere : 10/01/2009
| Subiect: Re: ce animeuri va plac? Sam Ian 10, 2009 9:38 pm | |
| 1. Bleach 2. Spiral 3. Slayers 4. Inyasha 5. Naruto 6. Hentai | |
|
| |
nTh Beginner
Numarul mesajelor : 28 Varsta : 30 Localizare : DaRk Stare de spirit : HaPpY.....DeOcAmDaTa Warn : Puncte : 28563 Reputatie : 0 Data de inscriere : 12/04/2009
| Subiect: Re: ce animeuri va plac? Dum Apr 12, 2009 6:16 pm | |
| 1.Naruto 2.Spiral 3.Yu Yu Hakusho 4.Yunuyasha 5.Slayers 6.Full Metal Panic | |
|
| |
Chou Beginner
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 31 Warn : Puncte : 28555 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/04/2009
| Subiect: Re: ce animeuri va plac? Lun Apr 13, 2009 12:17 am | |
| Vampire knight Rosario vampire Loveless Lovely complex Shugo chara! Naruto FMP Fumoffu FMA S.A Special A class etc
Ultima editare efectuata de catre Chou in Vin Apr 24, 2009 2:41 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Topaz Beginner
Numarul mesajelor : 35 Warn : Puncte : 28580 Reputatie : 0 Data de inscriere : 15/04/2009
| Subiect: Re: ce animeuri va plac? Mar Apr 21, 2009 10:34 pm | |
| Eu una am multe animeuri care-mi plac , insa voi spune doar cateva : Kaleido Star , Bleach , Naruto , FMA , I love my yonger sister , Vampire Knight , Wolf's rain , Death Note and Elfen Lied . Lista continua insa acestea ar fi animeurile care-mi plac cel mai mult . | |
|
| |
anime-oficial Beginner
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 32 Localizare : japonia tokyo Stare de spirit : nyappy Warn : Puncte : 28423 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/05/2009
| Subiect: Re: ce animeuri va plac? Mar Mai 05, 2009 4:56 pm | |
| Primul este :Naruto,elfen lied,mew mew power,ga-rei zero,mai-hime,maka-karin si multe altele | |
|
| |
SintaX_Dev Discovering anime world
Numarul mesajelor : 66 Localizare : Hell and Heaven Stare de spirit : Indifferent Warn : Puncte : 28548 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/05/2009
| Subiect: Re: ce animeuri va plac? Mar Mai 05, 2009 6:14 pm | |
| Well... :
Gravitation - Un anime superb si yaoi <3, ya, I'm sa yaoi fan girl :3... poveste este superba, de fiecare data cu complicatii. Coloana sonora este buna, iar grafica excelenta. Cel mai frumos desenat si conturat este Yuki Eiri, durul anime-ului. Anime-ul nu are multe episoade... ultimul episod a fost foarte obisnuit, chiar nu-mi dadusem seama ca se terminase anime-ul O.O. Anime-ul ma acaparat din primul episod. Eu ii ofer nota 10 cu felicitari, este cel mai bun anime yaoi pe care l-am vazut. Anime-ul nu are scene prea vulgare... tin minte cand m-am uitat prima data la el, acum 3 veri cu vara-mea, cand l-am vazut Shu si Yuki sarutandu-se in lift, am ramas O.O, eu care credeam ca Shu e fata ><'... anyway, is the best of the best!
Vampire Knight - Pai, anime-ul are ca baza vampirii, ceea ce mi-a placut cel mai mult <3. Sonora este excelenta, iubesc end-ul "Still Doll". Grafica imi place la nebunie, personajele au o forma buna. Povestea este interesanta, cel mai mult imi place drama din ea. Un anime superb, cred ca o sa ma apuc sa citesc manga O.O...
Inukami - Etto, un anime mai copilaros dupa parerea mea, dar imi place. Povestea nu am mai intalnit-o altundeva, deci originala, si interesanta. Grafica este chiar excelenta, coloana sonora... hmm... nu stiu, nu am fost atenta la op-urile si end-urile anime-ului O.O.
Death Note - Un anime plin de logica. Pot zice ca este primul anime politist care imi place. Povestea este originala, coloana sonora bestiala @__@, iubesc melodiile acelea nebune, grafica buna, cel mai frumos fiind desenata Misa^^. Principalul motiv pentru care ma atras anime-ul este ca are multa drama. In al doilea rand, un adolescent ii tine in frau pe toti politistii si pe L., mi se pare O.o... + ca are un curaj mare. Urasc sfarsitul T.T.
InuYasha - Ei bine, mi-a placut mult si acesta. Coloana sonora imi place nespus de mult, mai ales end-urile, grafica excelenta O.O... iar povestea incalcita si complexa. Imi plac fazele haioase dintre Kagome/ InuYasha si Miroku/ Sango/ celelalte femei :]]. Merita toate laudele mele^^. | |
|
| |
Rayto Beginner
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 31 Localizare : in the shadows Stare de spirit : variabila Warn : Puncte : 28392 Reputatie : 0 Data de inscriere : 09/05/2009
| Subiect: Re: ce animeuri va plac? Sam Mai 09, 2009 7:27 pm | |
| hmm multe de zis....in primul rand iubesc animeul jigoku shoujo..pentru enma ai am chiar o dragoste platonica:)) in rest vampire knight(imi place de hiou shizuka),hellsing(o plac pe integra),paradise kiss,nana si cele yaoi:okane ga nai,sukisyo,kire papa etc | |
|
| |
Phoenix Beginner
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 30 Localizare : Annandale-on-Hudson, New York Stare de spirit : Mysterious Warn : Puncte : 29330 Reputatie : 0 Data de inscriere : 07/11/2008
| Subiect: Re: ce animeuri va plac? Dum Iul 05, 2009 5:53 pm | |
| Nana - Cred ca este ultimul anime pe care l-am vizionat.Cu toate ca nu mi-au placut niciodata personajele principale (Nana Komatsu este prea dulce,fraiera si uneori infantila,iar Nana Osaki este mult prea diferita de mine),m-a atras foarte mult personajul Laylei,precum si relatia ei cu Takumi,Ren si Shin.
Rose of Versailles - Singurul,unicul,favoritul meu ... ROV (pe scurt).De ce ?Pentru ca este primul anime de acest gen pe care l-am vazut si pentru ca sunt o mare fana a clasicelor.Ideea pe baza careia este construit personajul lui Oscar mi se pare foarte interesanta,plus ca atmosfera istorica prezenta pe tot parcursul anime-ului ii da un farmec aparte.
Strawberry Panic - Primul anime yuri pe care l-am vazut.Placut,relaxant,usor.Are o grafica buna,o poveste interesanta si captivanta si o idee destul de reusita.Nu spun ca este un anime incredibil,insa m-a impresionat mult personajul Shizumei.
Blood+ - Nu sunt deloc fana a vampirilor (dovada,nu-mi place Twilight),insa la acest anime m-a atras mai mult povestea personajelor secundare.Prefer mai mult sa observ relatiile dintre oameni,asa ca ... am urmarit 50 de episoade de 4 ori numai ca sa vad(si sa revad) povestea dintre Julia Silverstein si David. | |
|
| |
Blue Rose Beginner
Numarul mesajelor : 29 Varsta : 30 Localizare : In univers Stare de spirit : depinde de ziua pe care am avut-o Warn : Puncte : 26723 Reputatie : 0 Data de inscriere : 07/04/2010
| Subiect: Re: ce animeuri va plac? Mier Apr 07, 2010 6:29 pm | |
| Nana pur si simplu ador Nana! chiar daca e doar un personaj fictiv, Nana Osaki e un model,e ceea ce vreau eu sa fiu si pot spune ca intr-adevar seman cu ea foarte mult.Dupa ce am vazut animeul m-am gandit sa urmez o cariera muzicala si de atunci nu am renuntat deloc la acest vis care sper sa devina realitate!
Blood plus:pur si simplu ador vampirii[ nu doar "Twilight"] sunt favoritii mei.Am inceput sa ma uit dupa ce am deschis televizorul pe animax si am vazut cum o fata bruneta ii arunca unei alte fete un trandafir albastru, m-a surpins acel trandafir[de aici a inceput toata nebunia si pasiunea mea pentru trandafirii albastrii] si turnul de piatra apoi am decis sa ma uit.
Death note din pacate nu am vazut decat filmul dar mi-a placut enorm de mult! ma voi uita curand si la anime | |
|
| |
Silver Beginner
Numarul mesajelor : 14 Varsta : 29 Localizare : Pe Luna Stare de spirit : -__-'''' Warn : Puncte : 28420 Reputatie : 1 Data de inscriere : 07/05/2009
| Subiect: Re: ce animeuri va plac? Sam Iul 10, 2010 12:43 pm | |
| well...e o lista lunga, da' sa incerc 1. Soul Eater-ce pot sa spun, un anime grozav si personaje la fel, poveste interesanta, amuzant...foarte amuzant, Black Star e super ^_^ 2.Bleach-la fel ca la SE, imi place mult povestea, personajele si actiunea. 3.Gravitation-cred ca e primul shounen ai pe care l-am vazut. Nu mai spun ca e super amuzant. 4.Inuyasha 5.Blood + 6.D.N. Angel 7. Loveless 8. Nana 9. Special A 10. Naruto
si multe altele
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ce animeuri va plac? | |
| |
|
| |
| ce animeuri va plac? | |
|