Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

ce animeuri va plac?

In jos 
+13
SintaX_Dev
anime-oficial
Topaz
Chou
nTh
Ichigo
Eclair
Candilay
Serena C.C.
Andreea
Rika-chan
BlitzZMay
kamy
17 participanți
AutorMesaj
kamy
Beginner
Beginner
kamy

feminin
Numarul mesajelor : 6
Localizare : red world
Stare de spirit : schimbatoare
Warn :
ce animeuri va plac? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100ce animeuri va plac? Right_bar_bleue

Puncte : 29250
Reputatie : 0
Data de inscriere : 15/11/2008

ce animeuri va plac? Empty
MesajSubiect: ce animeuri va plac?   ce animeuri va plac? Icon_minitimeSam Noi 15, 2008 8:29 pm

mie imi plac vampire knight,slayers,inuyasha,yu yu hakusho shi naruto shippuden
Sus In jos
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
ce animeuri va plac? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100ce animeuri va plac? Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

MesajSubiect: Re: ce animeuri va plac?   ce animeuri va plac? Icon_minitimeSam Noi 15, 2008 8:37 pm

Anime'urile mele favorite sunt Spiral, Kiddy grade, DEath note, Kaleido sta, Vampire knight, Paraidse Kiss and Gravitation.Se remarca toate printr'o grafica buna, personaje conturate bine si o poveste originala

Offtopic:Kamy editeaza'ti postul, se considera spam si nu mai folosi limbajul de mess!Si....welcome Wink
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: ce animeuri va plac?   ce animeuri va plac? Icon_minitimeDum Noi 16, 2008 3:42 pm

animeuri preferate:
Bakuretsu Tenshi
Black Cat
Chobits
Clannad
D.N.Angel
DearS
Digimon
Dragon Ball
Elfen Lied
Full Metal Panic
Full Metal Panic TSR
Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
Hellsing
Higurashi no naku koro ni
Hikaru no Go
Howl`s Moving Castle
Hunter X Hunter
I My Me! Strawberry Eggs
IZUMO - Takeki Ken no Senki -
Jigoku Shoujo
sunt mai multe^_^
Sus In jos
Rika-chan
Beginner
Beginner
Rika-chan

feminin
Numarul mesajelor : 8
Varsta : 28
Warn :

Puncte : 29210
Data de inscriere : 23/11/2008

MesajSubiect: Re: ce animeuri va plac?   ce animeuri va plac? Icon_minitimeLun Noi 24, 2008 9:15 am

Etto...mie imiplac mult animeurile aventura,shoujo,si cele in care se vorbeste despre scoala.
Ex: Kaleido Star,Blood +,Jigoku Shoujo,Clannad,FMA s.a
Sus In jos
http://tenshii-yume.rpg-dynasty.com
Andreea
Anime fan
Anime fan
Andreea

feminin
Numarul mesajelor : 154
Varsta : 29
Localizare : Romania
Stare de spirit : Happy!
Warn :
ce animeuri va plac? Left_bar_bleue80 / 10080 / 100ce animeuri va plac? Right_bar_bleue

Puncte : 29300
Data de inscriere : 05/11/2008

MesajSubiect: Re: ce animeuri va plac?   ce animeuri va plac? Icon_minitimeDum Dec 07, 2008 4:27 pm

vampire knight, kyoshiro to towa no sora, bokura ga ita, preater, ef-a tale of melodies, ef a tale of memories, peach girl, inuyasha, kaleido star....cam atat Very Happy
Sus In jos
Serena C.C.
Anime fan
Anime fan
Serena C.C.

feminin
Numarul mesajelor : 137
Varsta : 31
Localizare : Blue City
Warn :

Puncte : 29362
Data de inscriere : 05/11/2008

MesajSubiect: Re: ce animeuri va plac?   ce animeuri va plac? Icon_minitimeMar Dec 09, 2008 10:45 pm

Well...am multe anime-uri preferate, dar cele mai importante sunt: S.A. Special A Class, Vampire Knight, Gravitation, Naruto, Itazura na Kiss, Death Note, Shugo Chara, Sailor Moon etc.

Ultima editare efectuata de catre Serenity in Mier Apr 15, 2009 7:45 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
http://fantasy-anime.forumer.ro
Candilay
Beginner
Beginner
Candilay

feminin
Numarul mesajelor : 18
Localizare : In my world,full of candies and love
Stare de spirit : in love
Warn :

Puncte : 29100
Data de inscriere : 15/12/2008

MesajSubiect: Re: ce animeuri va plac?   ce animeuri va plac? Icon_minitimeMar Dec 16, 2008 8:44 am

Cred ca sunt 4ever D.Gray Man,Special A,Shugo Chara,Naruto,Vampire Knight,Blood+ si Higurashi no naku Koro ni.Astea raman tipic mie^^,desi in ultimul timp am vazut anime-uri din an in paste din cauza lenii si din cauza ca citesc foarte multa manga >_<
Sus In jos
http://aboutanime.info
Eclair
Beginner
Beginner
Eclair

feminin
Numarul mesajelor : 20
Localizare : Japan
Stare de spirit : Happy
Warn :

Puncte : 29259
Data de inscriere : 16/11/2008

MesajSubiect: Re: ce animeuri va plac?   ce animeuri va plac? Icon_minitimeVin Ian 02, 2009 10:23 pm

Anime-urile mele preferate sunt :
Kiddy Grade
Naruto
Spirala
Full Metal Panic
Shaman King
Gravitasion
Vampire knight
Sus In jos
http://printesssaanului.hi5.com
Ichigo
Beginner
Beginner
Ichigo

masculin
Numarul mesajelor : 16
Warn :

Puncte : 28970
Data de inscriere : 10/01/2009

MesajSubiect: Re: ce animeuri va plac?   ce animeuri va plac? Icon_minitimeSam Ian 10, 2009 9:38 pm

1. Bleach
2. Spiral
3. Slayers
4. Inyasha
5. Naruto
6. Hentai ce animeuri va plac? 352589 ce animeuri va plac? 636913
Sus In jos
nTh
Beginner
Beginner
nTh

masculin
Numarul mesajelor : 28
Localizare : DaRk
Stare de spirit : HaPpY.....DeOcAmDaTa
Warn :

Puncte : 28563
Data de inscriere : 12/04/2009

MesajSubiect: Re: ce animeuri va plac?   ce animeuri va plac? Icon_minitimeDum Apr 12, 2009 6:16 pm

1.Naruto
2.Spiral
3.Yu Yu Hakusho
4.Yunuyasha
5.Slayers
6.Full Metal Panic
Sus In jos
Chou
Beginner
Beginner
Chou

feminin
Numarul mesajelor : 39
Warn :

Puncte : 28555
Data de inscriere : 13/04/2009

MesajSubiect: Re: ce animeuri va plac?   ce animeuri va plac? Icon_minitimeLun Apr 13, 2009 12:17 am

Vampire knight
Rosario vampire
Loveless
Lovely complex
Shugo chara!
Naruto
FMP Fumoffu
FMA
S.A Special A class etc

Ultima editare efectuata de catre Chou in Vin Apr 24, 2009 2:41 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Topaz
Beginner
Beginner
Topaz

Numarul mesajelor : 35
Warn :

Puncte : 28580
Data de inscriere : 15/04/2009

MesajSubiect: Re: ce animeuri va plac?   ce animeuri va plac? Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 10:34 pm

Eu una am multe animeuri care-mi plac , insa voi spune doar cateva :
Kaleido Star , Bleach , Naruto , FMA , I love my yonger sister , Vampire Knight , Wolf's rain , Death Note and Elfen Lied . Lista continua insa acestea ar fi animeurile care-mi plac cel mai mult .
Sus In jos
anime-oficial
Beginner
Beginner
anime-oficial

Numarul mesajelor : 8
Varsta : 32
Localizare : japonia tokyo
Stare de spirit : nyappy
Warn :

Puncte : 28423
Data de inscriere : 05/05/2009

MesajSubiect: Re: ce animeuri va plac?   ce animeuri va plac? Icon_minitimeMar Mai 05, 2009 4:56 pm

Primul este :Naruto,elfen lied,mew mew power,ga-rei zero,mai-hime,maka-karin si multe altele ce animeuri va plac? Hinata
Sus In jos
http://yo-hinata-originala.hi5.com
SintaX_Dev
Discovering anime world
Discovering anime world
SintaX_Dev

feminin
Numarul mesajelor : 66
Localizare : Hell and Heaven
Stare de spirit : Indifferent
Warn :
ce animeuri va plac? Left_bar_bleue80 / 10080 / 100ce animeuri va plac? Right_bar_bleue

Puncte : 28548
Data de inscriere : 05/05/2009

MesajSubiect: Re: ce animeuri va plac?   ce animeuri va plac? Icon_minitimeMar Mai 05, 2009 6:14 pm

Well... :

Gravitation - Un anime superb si yaoi <3, ya, I'm sa yaoi fan girl :3... poveste este superba, de fiecare data cu complicatii. Coloana sonora este buna, iar grafica excelenta. Cel mai frumos desenat si conturat este Yuki Eiri, durul anime-ului. Anime-ul nu are multe episoade... ultimul episod a fost foarte obisnuit, chiar nu-mi dadusem seama ca se terminase anime-ul O.O. Anime-ul ma acaparat din primul episod. Eu ii ofer nota 10 cu felicitari, este cel mai bun anime yaoi pe care l-am vazut. Anime-ul nu are scene prea vulgare... tin minte cand m-am uitat prima data la el, acum 3 veri cu vara-mea, cand l-am vazut Shu si Yuki sarutandu-se in lift, am ramas O.O, eu care credeam ca Shu e fata ><'... anyway, is the best of the best!

Vampire Knight - Pai, anime-ul are ca baza vampirii, ceea ce mi-a placut cel mai mult <3. Sonora este excelenta, iubesc end-ul "Still Doll". Grafica imi place la nebunie, personajele au o forma buna. Povestea este interesanta, cel mai mult imi place drama din ea. Un anime superb, cred ca o sa ma apuc sa citesc manga O.O...

Inukami - Etto, un anime mai copilaros dupa parerea mea, dar imi place. Povestea nu am mai intalnit-o altundeva, deci originala, si interesanta. Grafica este chiar excelenta, coloana sonora... hmm... nu stiu, nu am fost atenta la op-urile si end-urile anime-ului O.O.

Death Note - Un anime plin de logica. Pot zice ca este primul anime politist care imi place. Povestea este originala, coloana sonora bestiala @__@, iubesc melodiile acelea nebune, grafica buna, cel mai frumos fiind desenata Misa^^. Principalul motiv pentru care ma atras anime-ul este ca are multa drama. In al doilea rand, un adolescent ii tine in frau pe toti politistii si pe L., mi se pare O.o... + ca are un curaj mare. Urasc sfarsitul T.T.

InuYasha - Ei bine, mi-a placut mult si acesta. Coloana sonora imi place nespus de mult, mai ales end-urile, grafica excelenta O.O... iar povestea incalcita si complexa. Imi plac fazele haioase dintre Kagome/ InuYasha si Miroku/ Sango/ celelalte femei :]]. Merita toate laudele mele^^.
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Rayto
Beginner
Beginner
Rayto

masculin
Numarul mesajelor : 9
Localizare : in the shadows
Stare de spirit : variabila
Warn :

Puncte : 28392
Data de inscriere : 09/05/2009

MesajSubiect: Re: ce animeuri va plac?   ce animeuri va plac? Icon_minitimeSam Mai 09, 2009 7:27 pm

hmm multe de zis....in primul rand iubesc animeul jigoku shoujo..pentru enma ai am chiar o dragoste platonica:)) in rest vampire knight(imi place de hiou shizuka),hellsing(o plac pe integra),paradise kiss,nana si cele yaoi:okane ga nai,sukisyo,kire papa etc
Sus In jos
Phoenix
Beginner
Beginner
Phoenix

feminin
Numarul mesajelor : 30
Localizare : Annandale-on-Hudson, New York
Stare de spirit : Mysterious
Warn :

Puncte : 29330
Data de inscriere : 07/11/2008

MesajSubiect: Re: ce animeuri va plac?   ce animeuri va plac? Icon_minitimeDum Iul 05, 2009 5:53 pm

Nana - Cred ca este ultimul anime pe care l-am vizionat.Cu toate ca nu mi-au placut niciodata personajele principale (Nana Komatsu este prea dulce,fraiera si uneori infantila,iar Nana Osaki este mult prea diferita de mine),m-a atras foarte mult personajul Laylei,precum si relatia ei cu Takumi,Ren si Shin.

Rose of Versailles - Singurul,unicul,favoritul meu ... ROV (pe scurt).De ce ?Pentru ca este primul anime de acest gen pe care l-am vazut si pentru ca sunt o mare fana a clasicelor.Ideea pe baza careia este construit personajul lui Oscar mi se pare foarte interesanta,plus ca atmosfera istorica prezenta pe tot parcursul anime-ului ii da un farmec aparte.

Strawberry Panic - Primul anime yuri pe care l-am vazut.Placut,relaxant,usor.Are o grafica buna,o poveste interesanta si captivanta si o idee destul de reusita.Nu spun ca este un anime incredibil,insa m-a impresionat mult personajul Shizumei.

Blood+
- Nu sunt deloc fana a vampirilor (dovada,nu-mi place Twilight),insa la acest anime m-a atras mai mult povestea personajelor secundare.Prefer mai mult sa observ relatiile dintre oameni,asa ca ... am urmarit 50 de episoade de 4 ori numai ca sa vad(si sa revad) povestea dintre Julia Silverstein si David.
Sus In jos
http://emergency-hospital.forumstory.org/forum.htm
Blue Rose
Beginner
Beginner
Blue Rose

Numarul mesajelor : 29
Localizare : In univers
Stare de spirit : depinde de ziua pe care am avut-o
Warn :

Puncte : 26723
Data de inscriere : 07/04/2010

MesajSubiect: Re: ce animeuri va plac?   ce animeuri va plac? Icon_minitimeMier Apr 07, 2010 6:29 pm

Nana pur si simplu ador Nana! chiar daca e doar un personaj fictiv, Nana Osaki e un model,e ceea ce vreau eu sa fiu si pot spune ca intr-adevar seman cu ea foarte mult.Dupa ce am vazut animeul m-am gandit sa urmez o cariera muzicala si de atunci nu am renuntat deloc la acest vis care sper sa devina realitate!

Blood plus:pur si simplu ador vampirii[ nu doar "Twilight"] sunt favoritii mei.Am inceput sa ma uit dupa ce am deschis televizorul pe animax si am vazut cum o fata bruneta ii arunca unei alte fete un trandafir albastru, m-a surpins acel trandafir[de aici a inceput toata nebunia si pasiunea mea pentru trandafirii albastrii] si turnul de piatra apoi am decis sa ma uit.

Death note din pacate nu am vazut decat filmul dar mi-a placut enorm de mult! ma voi uita curand si la anime
Sus In jos
http://www.myspace.com/I-live4music/
Silver
Beginner
Beginner
Silver

feminin
Numarul mesajelor : 14
Localizare : Pe Luna
Stare de spirit : -__-''''
Warn :

Puncte : 28420
Reputatie : 1
Data de inscriere : 07/05/2009

MesajSubiect: Re: ce animeuri va plac?   ce animeuri va plac? Icon_minitimeSam Iul 10, 2010 12:43 pm

well...e o lista lunga, da' sa incerc
1. Soul Eater-ce pot sa spun, un anime grozav si personaje la fel, poveste interesanta, amuzant...foarte amuzant, Black Star e super ^_^
2.Bleach-la fel ca la SE, imi place mult povestea, personajele si actiunea.
3.Gravitation-cred ca e primul shounen ai pe care l-am vazut. Nu mai spun ca e super amuzant.
4.Inuyasha
5.Blood +
6.D.N. Angel
7. Loveless
8. Nana
9. Special A
10. Naruto

si multe altele
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce animeuri va plac?   ce animeuri va plac? Icon_minitime