Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Misa Amane

In jos 
+2
Andreea
BlitzZMay
6 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Misa Amane Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Misa Amane Right_bar_bleue

Puncte : 30040
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Misa Amane Empty
MesajSubiect: Misa Amane   Misa Amane Icon_minitimeMier Noi 05, 2008 10:06 pm

Misa e unul dintre personajele principale pot
spune acolo.Imi place pentru ca e copilaroasa, desi dupa hainele si
doza mare de machiaj ai spune ca e pe invers.Pacat ca e naiva si cam
prostuta.Eh...poate e din cauza faptului ca e prea moarta dupa
Light....ce face dragostea asta din oameni ><' ...apreciez insa
faptul ca e sincera...^^
Ca si un al doilea Kira nu prea o vad deoarece e influentabila si trebuie sa stie sa joace mai ales ca era pe muchie de cutit.Light a manevrat'o mai mult..majoritatea lucrurilor ce au fost facute de ea erau pe la inceputul aparietiei sale in anime.

Ultima editare efectuata de catre Nyappy in Sam Ian 10, 2009 8:58 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Andreea
Anime fan
Anime fan
Andreea

feminin
Numarul mesajelor : 154
Varsta : 29
Localizare : Romania
Stare de spirit : Happy!
Warn :
Misa Amane Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Misa Amane Right_bar_bleue

Puncte : 29315
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/11/2008

Misa Amane Empty
MesajSubiect: Re: Misa Amane   Misa Amane Icon_minitimeMier Noi 05, 2008 11:08 pm

Misa... Genul de personaj principal feminin naiv, inocent care schimba baiatul "rece" si el se indagosteste de ea. Numa ca cu Light nu prea i-a mers. Very Happy
Sus In jos
Topaz
Beginner
Beginner
Topaz

Numarul mesajelor : 35
Warn :

Puncte : 28595
Data de inscriere : 15/04/2009

Misa Amane Empty
MesajSubiect: Re: Misa Amane   Misa Amane Icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 8:43 pm

Ce pot zice despre acest personaj?Pai, imi place destul de mult.E tare draguta, insa nu prea-mi place cum se imbraca >.> Nu ma atrage stilul ghotic.So... e un personaj draguts , arata bine, e amuzanta si uneori cam copilaroasa dar asta o face sa fie atat de draguta.Se vede ca-l iubeste mult pe Light si atunci cand s-a sinucis pentru el nu mi-a venit sa cred , but... ata ete Misa Amane 994103 ! 001_tongue . Uneori e cam naiva... dar tot imi place ! ^^
Sus In jos
anime-oficial
Beginner
Beginner
anime-oficial

Numarul mesajelor : 8
Varsta : 32
Localizare : japonia tokyo
Stare de spirit : nyappy
Warn :

Puncte : 28438
Data de inscriere : 05/05/2009

Misa Amane Empty
MesajSubiect: Re: Misa Amane   Misa Amane Icon_minitimeMar Mai 05, 2009 5:12 pm

Da misa nu sa sinucis ce ai patit ? linght a murit la omoarat la shikigami.Misa este o fata draguta este idola lui kira ea il iubeste pe kira respectv linght ea este ceva de genu kira2 .
Misa Amane Hinata
Sus In jos
http://yo-hinata-originala.hi5.com
deepdear
Beginner
Beginner
deepdear

feminin
Numarul mesajelor : 41
Localizare : Bucuresti.
Stare de spirit : La rece.
Warn :

Puncte : 28165
Data de inscriere : 05/07/2009

Misa Amane Empty
MesajSubiect: Re: Misa Amane   Misa Amane Icon_minitimeDum Iul 05, 2009 9:23 pm

Cah Cah.
Cand am vazut cum se lipea de Light imi venea sa vomit. Este un personaj total lipsit de demnitate, o marioneta, in ciuda fortei de care a dat dovada.
Mult prea naiva si inocenta, lipsita de acea sclipire de inteligenta. Sinceritate exagerata.
E unul din personajele care nu imi plac deloc.
Sus In jos
Katherine
Beginner
Beginner
Katherine

feminin
Numarul mesajelor : 16
Varsta : 31
Localizare : - Poison Cage -
Stare de spirit : ~nya nya o(≧∀≦)o
Warn :

Puncte : 28019
Data de inscriere : 29/07/2009

Misa Amane Empty
MesajSubiect: Re: Misa Amane   Misa Amane Icon_minitimeMier Iul 29, 2009 12:42 pm

~ niciodata nu mi-a placut in mod special doar ca mi-a placut stilul ei si faptul ca se imbraca diferit dupa locul si starea de spririt in care se afla asta mi se parea amuzant. Mi-a fost mila de ea pentru ca Light numai o folosea ca pe un obiect si Misa chiar tinea la el. Este un personaj foarte dragut. Misa a fost ca o victima prezentata in acesta anime,facuta foarte naiva asculta tot ce zice Light si face intocmai dorintei lui chiar daca acesta nu tine mai deloc la ea [in schimb ea este indragostita de el si il admira pentru ca l-a ucis pe cel care i-a omorat parinti cu ani in urma ].
Misa este din nou o victima asta din cauza lui Lawliet care o interogheaza foarte brutal cea ce biata Misa nu merita,ea mereu a fost o fiinta inocenta dar foarte interesanta si o admiram pentru ca tinea multla Light. Relatia dintre cei 2 este cat se poate de intalnita si in lumea de astazi in lumea reala multi stau cu fetele doar pentru a-si atinge scopul si autorul ne porezinta aceasta situatie intr-un mod foarte interesant. Misa are o grafica foarte draguta.
Sus In jos
http://reminiscence-sorrow.blogspot.com
Continut sponsorizat

Misa Amane Empty
MesajSubiect: Re: Misa Amane   Misa Amane Icon_minitime

Sus In jos

Misa Amane
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Misa vs Takada