|
| Genul favorit | |
|
+5nTh Candilay iRaven BlitzZMay Phoenix 9 participanți |
Ce gen de manga preferati ? | 1.Action | | 11% | [ 7 ] | 2.Horror | | 16% | [ 10 ] | 3.Adult/Mature | | 11% | [ 7 ] | 4.Romance/Drama | | 26% | [ 16 ] | 5.Fantasy | | 10% | [ 6 ] | 6.Comedy | | 13% | [ 8 ] | 7.Yuri/Yaoi/Ecchi | | 13% | [ 8 ] |
| Total voturi : 62 | | |
| Autor | Mesaj |
---|
Phoenix Beginner
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 30 Localizare : Annandale-on-Hudson, New York Stare de spirit : Mysterious Warn : Puncte : 29330 Reputatie : 0 Data de inscriere : 07/11/2008
| Subiect: Genul favorit Vin Noi 07, 2008 9:48 pm | |
| Care este genul vostru de manga favorit ?
Eu personal sunt o mare amatoare a genurilor School Life si Shoujo .De ce ?Pentru ca sunt o fire foarte romantica (din acest punct de vedere) si pentru ca in general manga-urile din aceste doua categorii sunt ceva mai scurte (nu am niciodata rabdare sa citesc o manga foarte lunga). Sunt adolescenta , asa ca e normal sa imi placa manga-urile despre viata altor adolesctenti.Iar in ceea ce priveste shoujo , nu ma satur niciodata sa citesc despre povesti cu happy ending. De asemenea , mai sunt si fana ecchi/yuri/yaoi (defapt , nu fana , ci maniaca )si ... mai adoor si manga-urile ce se incadreaza in catehoriile "Adult" sau "Mature".
Ultima editare efectuata de catre Phoenix in Mar Iul 07, 2009 12:38 pm, editata de 1 ori | |
| | | BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30025 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Re: Genul favorit Vin Noi 07, 2008 9:58 pm | |
| Ca si tine, si eu prefer manga'urile shoujo...imi plac pentru ca sunt scurte, desi eu nu sunt o fire romantica imi place sa citesc in general tot ce tine de romance X_X Un alt tip nu cred ca asi mai avea....inainte citeam mai mult actiune....lol, acum nu le mai suport XD | |
| | | iRaven Beginner
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 30 Localizare : Far away... in Bucharest Stare de spirit : ... o_o Warn : Puncte : 29298 Reputatie : 0 Data de inscriere : 06/11/2008
| Subiect: Re: Genul favorit Vin Noi 07, 2008 10:45 pm | |
| Goood, eu am votat toate genurile o.o" Pe bune, ador orice fel de manga: shoujo, shounen, josei, seinen, yaoi, yuri, mature, school life, slice of life, action, drama, romance, fantasy, horror, supernatural si toate celelalte genuri care mai exista... nu ma satur de niciunul si nu am vreunul care sa`mi placa mai mult decat celalalt... I enjoy any kind of manga ^__^ | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Genul favorit Sam Noi 15, 2008 7:43 pm | |
| Eu trebuie sa spun ca sunt ^*^Addicted to Shoujo/Romance^*^ [bad addiction],dar nu umblu dupa manga`urile siropoase,no way..prefer ceva matur si provocator.Anyway...mai citesc si alte genuri cum ar fi horror,pshihologic,action,comedy, yaoi or yuri [I'm not addicted to this ok?,dar mai citesc din cand in cad...when I'm in perv mood >.<].Heh...asta e tot ^__^ |
| | | Candilay Beginner
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 30 Localizare : In my world,full of candies and love Stare de spirit : in love Warn : Puncte : 29100 Reputatie : 0 Data de inscriere : 15/12/2008
| Subiect: Re: Genul favorit Mar Dec 16, 2008 8:43 am | |
| Omg...wtf I'm seeing here O.O.That's my post O.o.God =))).Whatever.
So...avand in vedere faptul ca sunt o manga freak,sunt o addictata la shoujo/romance.Din subgenurile acestui gen prefer manga-urile mature,smut,adult chiar,povestile care nu sunt siropoasemdesi...imi plac si acele romance-uri combinate cu putina drama^^. Inafara de asta citesc si celelalte genuri,depends on my mood,dar imi place foarte mult sa citesc shounen si yaoi :-",pe langa shoujo/romance. | |
| | | nTh Beginner
Numarul mesajelor : 28 Varsta : 30 Localizare : DaRk Stare de spirit : HaPpY.....DeOcAmDaTa Warn : Puncte : 28563 Reputatie : 0 Data de inscriere : 12/04/2009
| Subiect: Re: Genul favorit Lun Apr 13, 2009 7:34 am | |
| Pai sa vedem, votez: Actiune, Horror, Comedy, si cam atat...... Ma rog astea sunt genurile preferate ...imi plac si celelalte insa astea sutn pe primul loc | |
| | | Serena C.C. Anime fan
Numarul mesajelor : 137 Varsta : 31 Localizare : Blue City Warn : Puncte : 29362 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/11/2008
| Subiect: Re: Genul favorit Mier Apr 15, 2009 7:43 pm | |
| Um...mie imi plac cel mai mult cele romance si fantasy, si daca sunt impreuna cu atat mai bine!Ador chestiile anormale, magice si romantismul nu mai spun :X | |
| | | Topaz Beginner
Numarul mesajelor : 35 Warn : Puncte : 28580 Reputatie : 0 Data de inscriere : 15/04/2009
| Subiect: Re: Genul favorit Mar Apr 21, 2009 10:42 pm | |
| Nu am neaparat preferinte ... citesc orice gen , pentru mine conteaza sa fie o manga buna ! Dar totusi , cred ca prefer mai mult Romance/Drama , pentru ca pur si simplu imi plac mangaurile si animeurile de gen romance . Mi se par foarte interesante ! Totusi si genul comedy imi place , pentru ca ma amuza mereu , chiar si atunci cand sunt suparata . | |
| | | Teh Beginner
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 31 Localizare : In Heaven Warn : Puncte : 27954 Reputatie : 1 Data de inscriere : 15/08/2009
| Subiect: Re: Genul favorit Dum Aug 16, 2009 10:28 am | |
| Romance / Drama; Adult / Mature, Yaoi/Yuri/ Ecchi.
Da, ador aceste tipuri de manga.. :]] cred că doar dintr-acestea citesc. Nu am un motiv anume pentru care îmi plac; la animeuri nu sunt chiar atât de pretenţioasă :]] dar o manga plină de acţiune, şi logică.. şi.......ştiu eu , bătăi etc, nu mă atrage deloc... Mă plictiseşte, rău de tot [ un anime nu prea face asta ] . În fine, ador mangaurile romance.. :]] sunt atât de super, mai ales dacă sunt şi picante [ mature ] , atunci sunt şi mai faine. Yuri manga am citit, dar nu pot da exemple, chiar nu mi le amintesc. Şi Yaoi manga am citit, şi am aceaşi senzaţie ca şi la animeuri. Cât despre Ecchi, nu mai ţin minte cu exactitate ce am citit.. În fine, sunt genuri foarte drăguţe.
La manga nu pot spune că pot citi chiar orice, acelea par a fi genurile mele preferate [ în smecial romance , mature ] , dar nu bag mâna în foc că nu aş citi şi altceva.. | |
| | | Flory561 Beginner
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 24 Localizare : Botosani comuna Candesti Stare de spirit : Scimbatoare Warn : Puncte : 19278 Reputatie : 0 Data de inscriere : 04/05/2014
| Subiect: Re: Genul favorit Lun Mai 05, 2014 4:59 pm | |
| Nu am un gen favorit dar eu prefer ceva de genu rance cu multa actiune, nu siu cum sa ma exprim, dar totusi eu prefer in general animeuri romance. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Genul favorit | |
| |
| | | | Genul favorit | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |