Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Genul favorit

In jos 
+5
nTh
Candilay
iRaven
BlitzZMay
Phoenix
9 participanți

Ce gen de manga preferati ?
1.Action
Genul favorit Vote_lcap11%Genul favorit Vote_rcap
 11% [ 7 ]
2.Horror
Genul favorit Vote_lcap16%Genul favorit Vote_rcap
 16% [ 10 ]
3.Adult/Mature
Genul favorit Vote_lcap11%Genul favorit Vote_rcap
 11% [ 7 ]
4.Romance/Drama
Genul favorit Vote_lcap26%Genul favorit Vote_rcap
 26% [ 16 ]
5.Fantasy
Genul favorit Vote_lcap10%Genul favorit Vote_rcap
 10% [ 6 ]
6.Comedy
Genul favorit Vote_lcap13%Genul favorit Vote_rcap
 13% [ 8 ]
7.Yuri/Yaoi/Ecchi
Genul favorit Vote_lcap13%Genul favorit Vote_rcap
 13% [ 8 ]
Total voturi : 62

AutorMesaj
Phoenix
Beginner
Beginner
Phoenix

feminin
Numarul mesajelor : 30
Varsta : 30
Localizare : Annandale-on-Hudson, New York
Stare de spirit : Mysterious
Warn :
Genul favorit Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Genul favorit Right_bar_bleue

Puncte : 29330
Reputatie : 0
Data de inscriere : 07/11/2008

Genul favorit Empty
MesajSubiect: Genul favorit   Genul favorit Icon_minitimeVin Noi 07, 2008 9:48 pm

Care este genul vostru de manga favorit ?

Eu personal sunt o mare amatoare a genurilor School Life si Shoujo .De ce ?Pentru ca sunt o fire foarte romantica (din acest punct de vedere) si pentru ca in general manga-urile din aceste doua categorii sunt ceva mai scurte (nu am niciodata rabdare sa citesc o manga foarte lunga).
Sunt adolescenta , asa ca e normal sa imi placa manga-urile despre viata altor adolesctenti.Iar in ceea ce priveste shoujo , nu ma satur niciodata sa citesc despre povesti cu happy ending.
De asemenea , mai sunt si fana ecchi/yuri/yaoi (defapt , nu fana , ci maniaca )si ... mai adoor si manga-urile ce se incadreaza in catehoriile "Adult" sau "Mature".

Ultima editare efectuata de catre Phoenix in Mar Iul 07, 2009 12:38 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
http://emergency-hospital.forumstory.org/forum.htm
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Warn :

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Genul favorit Empty
MesajSubiect: Re: Genul favorit   Genul favorit Icon_minitimeVin Noi 07, 2008 9:58 pm

Ca si tine, si eu prefer manga'urile shoujo...imi plac pentru ca sunt scurte, desi eu nu sunt o fire romantica imi place sa citesc in general tot ce tine de romance X_X
Un alt tip nu cred ca asi mai avea....inainte citeam mai mult actiune....lol, acum nu le mai suport XD
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
iRaven
Beginner
Beginner
iRaven

feminin
Numarul mesajelor : 18
Localizare : Far away... in Bucharest
Stare de spirit : ... o_o
Warn :

Puncte : 29298
Data de inscriere : 06/11/2008

Genul favorit Empty
MesajSubiect: Re: Genul favorit   Genul favorit Icon_minitimeVin Noi 07, 2008 10:45 pm

Goood, eu am votat toate genurile o.o"
Pe bune, ador orice fel de manga: shoujo, shounen, josei, seinen, yaoi, yuri, mature, school life, slice of life, action, drama, romance, fantasy, horror, supernatural si toate celelalte genuri care mai exista... nu ma satur de niciunul si nu am vreunul care sa`mi placa mai mult decat celalalt... I enjoy any kind of manga ^__^
Sus In jos
http://www.goagal.ro
Vizitato
Vizitator

Genul favorit Empty
MesajSubiect: Re: Genul favorit   Genul favorit Icon_minitimeSam Noi 15, 2008 7:43 pm

Eu trebuie sa spun ca sunt ^*^Addicted to Shoujo/Romance^*^ [bad addiction],dar nu umblu dupa manga`urile siropoase,no way..prefer ceva matur si provocator.Anyway...mai citesc si alte genuri cum ar fi horror,pshihologic,action,comedy, yaoi or yuri [I'm not addicted to this ok?,dar mai citesc din cand in cad...when I'm in perv mood >.<].Heh...asta e tot ^__^
Sus In jos
Candilay
Beginner
Beginner
Candilay

feminin
Numarul mesajelor : 18
Localizare : In my world,full of candies and love
Stare de spirit : in love
Warn :

Puncte : 29100
Data de inscriere : 15/12/2008

Genul favorit Empty
MesajSubiect: Re: Genul favorit   Genul favorit Icon_minitimeMar Dec 16, 2008 8:43 am

Omg...wtf I'm seeing here O.O.That's my post O.o.God =))).Whatever.

So...avand in vedere faptul ca sunt o manga freak,sunt o addictata la shoujo/romance.Din subgenurile acestui gen prefer manga-urile mature,smut,adult chiar,povestile care nu sunt siropoasemdesi...imi plac si acele romance-uri combinate cu putina drama^^.
Inafara de asta citesc si celelalte genuri,depends on my mood,dar imi place foarte mult sa citesc shounen si yaoi :-",pe langa shoujo/romance.
Sus In jos
http://aboutanime.info
nTh
Beginner
Beginner
nTh

masculin
Numarul mesajelor : 28
Localizare : DaRk
Stare de spirit : HaPpY.....DeOcAmDaTa
Warn :

Puncte : 28563
Data de inscriere : 12/04/2009

Genul favorit Empty
MesajSubiect: Re: Genul favorit   Genul favorit Icon_minitimeLun Apr 13, 2009 7:34 am

Pai sa vedem, votez: Actiune, Horror, Comedy, si cam atat......
Ma rog astea sunt genurile preferate Very Happy...imi plac si celelalte insa astea sutn pe primul loc lol!
Sus In jos
Serena C.C.
Anime fan
Anime fan
Serena C.C.

feminin
Numarul mesajelor : 137
Varsta : 31
Localizare : Blue City
Warn :

Puncte : 29362
Data de inscriere : 05/11/2008

Genul favorit Empty
MesajSubiect: Re: Genul favorit   Genul favorit Icon_minitimeMier Apr 15, 2009 7:43 pm

Um...mie imi plac cel mai mult cele romance si fantasy, si daca sunt impreuna cu atat mai bine!Ador chestiile anormale, magice si romantismul nu mai spun :X
Sus In jos
http://fantasy-anime.forumer.ro
Topaz
Beginner
Beginner
Topaz

Numarul mesajelor : 35
Warn :

Puncte : 28580
Data de inscriere : 15/04/2009

Genul favorit Empty
MesajSubiect: Re: Genul favorit   Genul favorit Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 10:42 pm

Nu am neaparat preferinte ... citesc orice gen , pentru mine conteaza sa fie o manga buna !
Dar totusi , cred ca prefer mai mult Romance/Drama , pentru ca pur si simplu imi plac mangaurile si animeurile de gen romance . Mi se par foarte interesante ! Totusi si genul comedy imi place , pentru ca ma amuza mereu , chiar si atunci cand sunt suparata .
Sus In jos
Teh
Beginner
Beginner
Teh

feminin
Numarul mesajelor : 32
Varsta : 31
Localizare : In Heaven
Warn :

Puncte : 27954
Reputatie : 1
Data de inscriere : 15/08/2009

Genul favorit Empty
MesajSubiect: Re: Genul favorit   Genul favorit Icon_minitimeDum Aug 16, 2009 10:28 am

Romance / Drama; Adult / Mature, Yaoi/Yuri/ Ecchi.

Da, ador aceste tipuri de manga.. :]] cred că doar dintr-acestea citesc. Nu am un motiv anume pentru care îmi plac; la animeuri nu sunt chiar atât de pretenţioasă :]] dar o manga plină de acţiune, şi logică.. şi.......ştiu eu , bătăi etc, nu mă atrage deloc... Mă plictiseşte, rău de tot [ un anime nu prea face asta ] . În fine, ador mangaurile romance.. :]] sunt atât de super, mai ales dacă sunt şi picante [ mature ] , atunci sunt şi mai faine.
Yuri manga am citit, dar nu pot da exemple, chiar nu mi le amintesc. Şi Yaoi manga am citit, şi am aceaşi senzaţie ca şi la animeuri. Cât despre Ecchi, nu mai ţin minte cu exactitate ce am citit.. În fine, sunt genuri foarte drăguţe.

La manga nu pot spune că pot citi chiar orice, acelea par a fi genurile mele preferate [ în smecial romance , mature ] , dar nu bag mâna în foc că nu aş citi şi altceva..
Sus In jos
Flory561
Beginner
Beginner
Flory561

feminin
Numarul mesajelor : 9
Varsta : 24
Localizare : Botosani comuna Candesti
Stare de spirit : Scimbatoare
Warn :

Puncte : 19278
Data de inscriere : 04/05/2014

Genul favorit Empty
MesajSubiect: Re: Genul favorit   Genul favorit Icon_minitimeLun Mai 05, 2014 4:59 pm

Nu am un gen favorit dar eu prefer ceva de genu rance cu multa actiune, nu siu cum sa ma exprim, dar totusi eu prefer in general animeuri romance.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Genul favorit Empty
MesajSubiect: Re: Genul favorit   Genul favorit Icon_minitime

Sus In jos

Genul favorit
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Personaj favorit

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum