| Cu cin semanati? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30025 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Cu cin semanati? Joi Noi 06, 2008 10:10 pm | |
| eu sunt o combinatie intre Sora si May.Seman cu Sora deoarece si eu lupt pentru visele mele iar cu May pentru ca sunt prea nervoasa si uneori prea directa XD | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cu cin semanati? Vin Noi 14, 2008 5:47 pm | |
| eu semna cateodata cu sora de ce? pentru ca sunt visatoare ,sunt cu picioarele pe pamant,sunt amuzanta iar cateodata seman cu layla de ce? pentru ca sunt calma cateodata dai si furioasa cateodata |
|
| |
SintaX_Dev Discovering anime world
Numarul mesajelor : 66 Localizare : Hell and Heaven Stare de spirit : Indifferent Warn : Puncte : 28548 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/05/2009
| Subiect: Re: Cu cin semanati? Mar Mai 05, 2009 6:36 pm | |
| Hmm -.-... intr-un timp semanam cu May x.x', dar m-am lasat de sportul asta )... deci cred ca seman cu Rosetta ^o^... nu este personajul meu preferat >.>, but cu ea ma aseman cel mai mult ^^"... mie lene sa mai caracterizez ... X_x | |
|
| |
asami Beginner
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 30 Localizare : Nush Stare de spirit : NEbuna Warn : Puncte : 29040 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/01/2009
| Subiect: Re: Cu cin semanati? Mar Iun 23, 2009 4:47 pm | |
| Innainte spuneam cu sora,imi placea sa vizez chiar prea mult sa-mi urmez visele etc etc... dar la moment May vreau sa inving vreau sa cistig cind e vorba de o competitie dorinta asta si alte calitati trezeste in mine caracterul lui MAy... | |
|
| |
Rorschach Beginner
Numarul mesajelor : 8 Warn : Puncte : 28108 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/07/2009
| Subiect: Re: Cu cin semanati? Dum Iul 05, 2009 5:01 pm | |
| Nu ma pasioneaza sa vorbesc despre mine,but... ...cred ca seman cu Leon la caracter.Cateodata sunt usor retrasa chiar si pentru mine insumi.Iar fizic seman cu Rosetta ... | |
|
| |
Phoenix Beginner
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 30 Localizare : Annandale-on-Hudson, New York Stare de spirit : Mysterious Warn : Puncte : 29330 Reputatie : 0 Data de inscriere : 07/11/2008
| Subiect: Re: Cu cin semanati? Lun Iul 06, 2009 4:21 pm | |
| La aspectul fizic seman,cred,cu Layla Hamilton,pentru ca sunt blonda si inalta si am aspectul acela de copil strain (mi-a atras atentia o colega in aceasta privinta) si,de multe ori am si acelasi stil vestimentar. La caracter pe de alta parte,cu toate ca mi-ar place sa afirm ca seman tot cu frumoasa americanca,trebuie sa recunosc faptul ca sunt uneori putin infantila si fraiera,oricat as incerca sa ma corectez.Seman putin cu Sora,insa si cu Mia(ma implic mult in diferite activitati si imi place sa coordonez actiuni). | |
|
| |
Hotaru Beginner
Numarul mesajelor : 1 Warn : Puncte : 25261 Reputatie : 0 Data de inscriere : 22/01/2011
| Subiect: Re: Cu cin semanati? Sam Ian 22, 2011 10:00 pm | |
| Eu seman cu Rosetta fiind ca sunt in zodia berbec,sunt putin copilaroasa si am ambitie in mine dar seman si cu Mia pentru ca imi place sa scriu povesti si poezii la fel ca ea. | |
|
| |
didienutza Beginner
Numarul mesajelor : 5 Warn : Puncte : 23310 Reputatie : 0 Data de inscriere : 17/02/2012
| Subiect: Re: Cu cin semanati? Vin Feb 17, 2012 4:46 pm | |
| seman cu layla la spect....la caracter sunt o combinatie intre roseta+sora+mey | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cu cin semanati? | |
| |
|
| |
| Cu cin semanati? | |
|