Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

HI! and... NICE TO MEET YOU!

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Andreea
Anime fan
Anime fan
Andreea

feminin
Numarul mesajelor : 154
Varsta : 29
Localizare : Romania
Stare de spirit : Happy!
Warn :
HI! and... NICE TO MEET YOU! Left_bar_bleue80 / 10080 / 100HI! and... NICE TO MEET YOU! Right_bar_bleue

Puncte : 29310
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/11/2008

HI! and... NICE TO MEET YOU! Empty
MesajSubiect: HI! and... NICE TO MEET YOU!   HI! and... NICE TO MEET YOU! Icon_minitimeMier Noi 05, 2008 11:29 pm

Salut la toata lumea!!!Ma numesc Andreea am 14 ani si sunt o mare fana anime. Una mare de tot! Pasiunile mele sunt animeurile, manga si lenevitul Very Happy aaa... si mai invat asa... din joi in pasti. Dar in rest petrec 25 din 24 de ore la calculator, am program de cearta cu parintii in fiecare zi cu morala de 2 ore, si imi place sa mananc paste sau cartofi prajiti in fata la un episod cu vampire knight. Si cam atata despre mine... Smile Apropo urasc minciuna, barfitorii/barfitoarele si rockeri si mai ales manelistii! Ascult in prostie Ayumi Hamasaki, Kanon Wakeshima si ON/OFF.
Sus In jos
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
HI! and... NICE TO MEET YOU! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100HI! and... NICE TO MEET YOU! Right_bar_bleue

Puncte : 30035
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

MesajSubiect: Re: HI! and... NICE TO MEET YOU!   HI! and... NICE TO MEET YOU! Icon_minitimeMier Noi 05, 2008 11:39 pm

Heya, welcome, here, happy posting and no spam!! ^^
Ai zis ca urasti rockari...marog, ma fac ca nu am auzit...><
Oricum, n'am eu stilul, desi ascult j'rock....

HI! and... NICE TO MEET YOU! Wallpaper13in2
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Serena C.C.
Anime fan
Anime fan
Serena C.C.

feminin
Numarul mesajelor : 137
Varsta : 31
Localizare : Blue City
Warn :
HI! and... NICE TO MEET YOU! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100HI! and... NICE TO MEET YOU! Right_bar_bleue

Puncte : 29372

MesajSubiect: Re: HI! and... NICE TO MEET YOU!   HI! and... NICE TO MEET YOU! Icon_minitimeJoi Noi 06, 2008 12:19 am

konnichiwa deea Smile welcome here! have fun and enjoy!
Inafara de Vampire Knight(a carui fana sunt si eu) ce anime-uri iti mai plac?
Sus In jos
http://fantasy-anime.forumer.ro
Andreea
Anime fan
Anime fan
Andreea

feminin
Numarul mesajelor : 154
Varsta : 29
Localizare : Romania
Stare de spirit : Happy!
Warn :
HI! and... NICE TO MEET YOU! Left_bar_bleue80 / 10080 / 100HI! and... NICE TO MEET YOU! Right_bar_bleue

Puncte : 29310

MesajSubiect: Re: HI! and... NICE TO MEET YOU!   HI! and... NICE TO MEET YOU! Icon_minitimeJoi Noi 06, 2008 11:35 am

Imi plac in general alea romantice cum ar fi ef-a tale of memories, itazura na kiss, peach girl etc.
Nu pot sa spun ca urasc rockari (scz m-am exprimat gresit) urasc stilul lor. Dar rock mai ascult si eu vreo 2-3 melodii Very Happy
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: HI! and... NICE TO MEET YOU!   HI! and... NICE TO MEET YOU! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 8:17 pm

heya andreea ma bucur sa te cunosc
citesti manga?ce manga preferi?
sper ca vom deveni prietene
happy posting and no spam
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: HI! and... NICE TO MEET YOU!   HI! and... NICE TO MEET YOU! Icon_minitime

Sus In jos

HI! and... NICE TO MEET YOU!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: AG Central  :: Newbie central-
Mergi direct la: