Andreea Anime fan
Numarul mesajelor : 154 Varsta : 29 Localizare : Romania Stare de spirit : Happy! Warn : Puncte : 29310 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/11/2008
| Subiect: HI! and... NICE TO MEET YOU! Mier Noi 05, 2008 11:29 pm | |
| Salut la toata lumea!!!Ma numesc Andreea am 14 ani si sunt o mare fana anime. Una mare de tot! Pasiunile mele sunt animeurile, manga si lenevitul aaa... si mai invat asa... din joi in pasti. Dar in rest petrec 25 din 24 de ore la calculator, am program de cearta cu parintii in fiecare zi cu morala de 2 ore, si imi place sa mananc paste sau cartofi prajiti in fata la un episod cu vampire knight. Si cam atata despre mine... Apropo urasc minciuna, barfitorii/barfitoarele si rockeri si mai ales manelistii! Ascult in prostie Ayumi Hamasaki, Kanon Wakeshima si ON/OFF. | |
|
BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30035 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Re: HI! and... NICE TO MEET YOU! Mier Noi 05, 2008 11:39 pm | |
| Heya, welcome, here, happy posting and no spam!! ^^ Ai zis ca urasti rockari...marog, ma fac ca nu am auzit...>< Oricum, n'am eu stilul, desi ascult j'rock.... | |
|
Serena C.C. Anime fan
Numarul mesajelor : 137 Varsta : 31 Localizare : Blue City Warn : Puncte : 29372 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/11/2008
| Subiect: Re: HI! and... NICE TO MEET YOU! Joi Noi 06, 2008 12:19 am | |
| konnichiwa deea welcome here! have fun and enjoy! Inafara de Vampire Knight(a carui fana sunt si eu) ce anime-uri iti mai plac? | |
|
Andreea Anime fan
Numarul mesajelor : 154 Varsta : 29 Localizare : Romania Stare de spirit : Happy! Warn : Puncte : 29310 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/11/2008
| Subiect: Re: HI! and... NICE TO MEET YOU! Joi Noi 06, 2008 11:35 am | |
| Imi plac in general alea romantice cum ar fi ef-a tale of memories, itazura na kiss, peach girl etc. Nu pot sa spun ca urasc rockari (scz m-am exprimat gresit) urasc stilul lor. Dar rock mai ascult si eu vreo 2-3 melodii | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: HI! and... NICE TO MEET YOU! Vin Noi 14, 2008 8:17 pm | |
| heya andreea ma bucur sa te cunosc citesti manga?ce manga preferi? sper ca vom deveni prietene happy posting and no spam |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: HI! and... NICE TO MEET YOU! | |
| |
|