Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Miwako vs Yukari

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Miwako vs Yukari Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Miwako vs Yukari Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Miwako vs Yukari Empty
MesajSubiect: Miwako vs Yukari   Miwako vs Yukari Icon_minitimeMier Noi 05, 2008 11:28 pm

O aleg pe asa zisa Caroline, imi place mult pentru ca pare mai naturala, rectioneaza ca mine unori, cand e debusolata si e pretty.Defectul ei ar cam fi ca nu e prea hotarata...
Si Miwako de draguta, imi plac pentru ca e foarte copilaroasa
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Vizitato
Vizitator

Miwako vs Yukari Empty
MesajSubiect: Re: Miwako vs Yukari   Miwako vs Yukari Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 4:54 pm

puteam sa nu trec prin zona. De la aceeasi autoare, Paradise Kiss si Nana sunt cele mai reusite productii. Ai Yazawa este pur si simplu ... loveable
Parakiss, numele atelierului catorva elevi de la scoala de arta, ajunge pt Yukari sa fie un element foarte important in viata ei, fiind locul de unde toate schimbarile majore apar in viata ei. Intai intalnirea cu George si idila dintre ei, cunoasterea unor persoane noi, pasirea intr`o alta lume.. evenimente ce ii dau curaj sa fie ea, sa fie mai vehementa si sa stie ce vrea sa faca din viata ei.
Mai mult, sa va uitati ca merita.
Sus In jos
SintaX_Dev
Discovering anime world
Discovering anime world
SintaX_Dev

feminin
Numarul mesajelor : 66
Localizare : Hell and Heaven
Stare de spirit : Indifferent
Warn :
Miwako vs Yukari Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Miwako vs Yukari Right_bar_bleue

Puncte : 28548
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/05/2009

Miwako vs Yukari Empty
MesajSubiect: Re: Miwako vs Yukari   Miwako vs Yukari Icon_minitimeMar Mai 05, 2009 6:32 pm

Eu o aleg pe Miwako. Arata bine si stie sa arate bine, desi parul ei este pink O.O, e cute ^___^. Imi place ca este un childish, are o voce <3 and personalitatea ei de fata cumintica *pana a face dragoste pe masa de lucu ^^'*. Imi place si de Arashi in acelasi timp, fac un cuplu dragut. Cat despre Caroline, well ea a avut cel mai mult de suferit in acest anime + sfarsitul care m-a marcat O.O. Deci Miwako.
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Continut sponsorizat

Miwako vs Yukari Empty
MesajSubiect: Re: Miwako vs Yukari   Miwako vs Yukari Icon_minitime

Sus In jos

Miwako vs Yukari
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Miwako&Arashi