BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30025 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Chiar dragoste adevarata? Mier Noi 05, 2008 11:26 pm | |
| Ceea ce a fost intre Yukari si George nu o pot numi dragoste adevarata ci mai degraba o aventura... Se vedea ca ii pasa unul de celalalt dar erau doua stiluri total diferite.George era un tip realist, cu capul pe umeri care stie foarte bine ce vrea in timp ce Yukari era o eleva nehotarata ce nu-si stabilise inca telul.Din partea lui Yukari poate mai veneau mici 'semne' dar nimic mai mult.Intr-un final s-a vazut clar ceea ce a fost intre ei. | |
|
SintaX_Dev Discovering anime world
Numarul mesajelor : 66 Localizare : Hell and Heaven Stare de spirit : Indifferent Warn : Puncte : 28548 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/05/2009
| Subiect: Re: Chiar dragoste adevarata? Mar Mai 05, 2009 6:33 pm | |
| Eu cred ca a fost dragoste adevarata. Why? Ptr. ca atunci cand George a plecat, i-a lasat lui Yukari toate creatiile lui, si dupa cum am observat ii dadeau lacrimile in momentul in care a parasit-o pe fata. Eu cred ca s-au iubit cu adevarat, nu ca a fost doar o aventura. Si nu mai am ce sa comentez... just it was pure love ^_________^. | |
|
Phoenix Beginner
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 30 Localizare : Annandale-on-Hudson, New York Stare de spirit : Mysterious Warn : Puncte : 29330 Reputatie : 0 Data de inscriere : 07/11/2008
| Subiect: Re: Chiar dragoste adevarata? Mar Iul 07, 2009 8:27 pm | |
| Nu stiu,imi place sa cred ca Yukari si George s-au iubit cu adevarat , insa ... nu sunt nici eu chiar atat de convinsa pe cat as vrea. De iubit s-au iubit,pentru ca in final amandoi au fost afectati de despartire (amandoi au plans la final,cu toate ca din orgoliu si mandrie nu cred ar recunoaste nici unul),insa ... nu stiu cat de siguri erau pe sentimentele lor. Pentru Yukari el nu reprezenta un viitor stabil,si George era constient de asta(fapt care ma face sa cred ca intre ei exista si prietenie). In final ... tot nu sunt sigura daca a fost vorba despre dragoste adevarata,prietenie,pasiune sau oricare alt sentiment,insa ... cred ca oricare dintre noi are nevoie de o astfel de relatie intr-un punct al vietii. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Chiar dragoste adevarata? | |
| |
|