Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Povesti scurte

In jos 
AutorMesaj
Blue Rose
Beginner
Beginner
Blue Rose

Numarul mesajelor : 29
Varsta : 30
Localizare : In univers
Stare de spirit : depinde de ziua pe care am avut-o
Warn :
Povesti scurte Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Povesti scurte Right_bar_bleue

Puncte : 26723
Reputatie : 0
Data de inscriere : 07/04/2010

Povesti scurte Empty
MesajSubiect: Povesti scurte   Povesti scurte Icon_minitimeMier Apr 07, 2010 9:20 pm

data:07.04.2010
ora:22:15
ascult:Deluhi-"Hybrid truth"
POSEDATA DE DORINTA

Privesc peretele orange din fata mea cautand iesirea din imperiul de ganduri pe care l-am construit, sau ,cel putin, asa pare.Inchid ochii si imi inchipui scena sub talpile mele, lumina reflectoarelor ce imi lumineaza chipul, imi inchipui ca sunt invaluita de sunetul chitarilor si ca ma dezlantui in fata a mii de oameni care ma privesc...ne privesc...
Deschid ochii si constat cu dezamagire cum iluzia se pierde asemeni unui fum, imi aud respiratia tot mai puternic, imi simt mainile tremurand si realizez ca nu mai pot controla emotia; adrenalina si tristetea preiau controlul asupra corpului meu, un vis curge prin venele mele iar doua lacrimi amare si reci curg pe chipul meu pe jumatate in umbra.Vocea mea disperata tipa "Nu mai pot!Nu de data aceasta!Nu ii voi lasa!Jur!nu din nou!", mainile mele inclestate mi se prind de capul ce sta sa explodeze de atata mahnire.Ce am devenit?Ce au facut din mine?
Sufletul meu e pictat in culoarea cenusei din cauza timpului ce nu se mai intoarce,amintirile unui ideal imi bantuie mintea, alt ideal ocupandu-i locul si torturandu-ma acum.Ce am facut pentru a suferi atat?Dorinta arde in ochii mei ...sunt...posedada de acest tel de neatins, posedata de dorinta...

va rog nu ma criticati asemeni crticilor literari pentru ca nu imi plaece, spuneti-mi ce va place, dupa cum ati vazut am scris povesti scurtede aceea e atat de mica.

ora:22:19
ascult:Deluhi-"Yomi no yuzuri ha"
inspirata de:dorinta
Sus In jos
http://www.myspace.com/I-live4music/

Povesti scurte
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: Fan Area :: Fan fiction/Poems-
Mergi direct la: