Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

New Espada : Nou membru orcum

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Ranaid
Beginner
Beginner
Ranaid

masculin
Numarul mesajelor : 3
Varsta : 32
Localizare : Slobozia jud.Ialomita
Stare de spirit : Buna
Warn :
New Espada : Nou membru orcum Left_bar_bleue0 / 1000 / 100New Espada : Nou membru orcum Right_bar_bleue

Puncte : 27691
Reputatie : 0
Data de inscriere : 23/09/2009

New Espada : Nou membru orcum Empty
MesajSubiect: New Espada : Nou membru orcum   New Espada : Nou membru orcum Icon_minitimeMier Sept 23, 2009 2:21 pm

Buna ziua ! Nu-mi prea place a ma prezint,dar totusi voi fi politicos si o voi face.In primul rand vreau sa va anunta ca numele meu nu-l voi zice,deci nu doresc o astfel de intrebare.In rest ma puteti intreba orice altceva,chiar si ce am de mancare in frigider Laughing

Varsta /An/Zodie : 17 ani /19.02.92/Varsator cu ascendent in Scorpion.
Locatia : As spune undeva-n Balcani,dar ma abtin putin.Judetul Ialomita,orasul Slobozia.
Ocupatia : Elev,e urata dar nu ma mai palnag trebuie s-o fac daa vreau sa ajung cineva-n viata.
Anime-urii Favorite : Lupin 3rd,Pokemon,Bleach,DB/DBZ,Digimon,SM,DN,CG,Hellsing etc ne vom lungi foarte mult.
Manga : Bleach,666 Satan,Naruto si Spirala
Muzica/Trupe Favorite : Orice gen,dar nu manele,am si eu o limita.Bug Mafia,LP,La Familia ,Rammstein etc.
Filme/Seriale : Dr.House,X-Men : Originiile lui Wolverine,Venom,Piratii din Caraibe etc.
Hobby-urii : Sa lenevesc Laughing
Calitatea Mea : Sfatuitor
Defectul Meu : Credul

~Hai intrebati-ma si voi ,ca nu mai stiu.
Sus In jos
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
New Espada : Nou membru orcum Left_bar_bleue0 / 1000 / 100New Espada : Nou membru orcum Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

MesajSubiect: Re: New Espada : Nou membru orcum   New Espada : Nou membru orcum Icon_minitimeVin Sept 25, 2009 9:57 pm

Heeeello!!
Bine ai venit pe aici, imi pare rau ca ti'am dat welcomeul cu intarziere....sper ca nu mi'am alungat un user datorita faptului ca nu prea mai e activ forumul, chiar ma gandeam la o tema noua xD
Intrebare: de unde ai aflat de forum?
culori favorite?
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Ranaid
Beginner
Beginner
Ranaid

masculin
Numarul mesajelor : 3
Varsta : 32
Localizare : Slobozia jud.Ialomita
Stare de spirit : Buna
Warn :

Puncte : 27691
Reputatie : 0
Data de inscriere : 23/09/2009

MesajSubiect: Re: New Espada : Nou membru orcum   New Espada : Nou membru orcum Icon_minitimeSam Sept 26, 2009 10:32 am

de unde ai aflat de forum?
Am cautat pe Google forum-urii anime si v-am descoperit,am zis ca poate aduc o"pata de culoare" pe aici daca ma inregistrez.
culori favorite?

Da,Blue Sky si negrul care nu-i culoare.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: New Espada : Nou membru orcum   New Espada : Nou membru orcum Icon_minitime

Sus In jos

New Espada : Nou membru orcum
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: AG Central  :: Newbie central-
Mergi direct la: