Ranaid Beginner
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 32 Localizare : Slobozia jud.Ialomita Stare de spirit : Buna Warn : Puncte : 27691 Reputatie : 0 Data de inscriere : 23/09/2009
| Subiect: New Espada : Nou membru orcum Mier Sept 23, 2009 2:21 pm | |
| Buna ziua ! Nu-mi prea place a ma prezint,dar totusi voi fi politicos si o voi face.In primul rand vreau sa va anunta ca numele meu nu-l voi zice,deci nu doresc o astfel de intrebare.In rest ma puteti intreba orice altceva,chiar si ce am de mancare in frigider Varsta /An/Zodie : 17 ani /19.02.92/Varsator cu ascendent in Scorpion. Locatia : As spune undeva-n Balcani,dar ma abtin putin.Judetul Ialomita,orasul Slobozia. Ocupatia : Elev,e urata dar nu ma mai palnag trebuie s-o fac daa vreau sa ajung cineva-n viata. Anime-urii Favorite : Lupin 3rd,Pokemon,Bleach,DB/DBZ,Digimon,SM,DN,CG,Hellsing etc ne vom lungi foarte mult. Manga : Bleach,666 Satan,Naruto si Spirala Muzica/Trupe Favorite : Orice gen,dar nu manele,am si eu o limita.Bug Mafia,LP,La Familia ,Rammstein etc. Filme/Seriale : Dr.House,X-Men : Originiile lui Wolverine,Venom,Piratii din Caraibe etc. Hobby-urii : Sa lenevesc Calitatea Mea : Sfatuitor Defectul Meu : Credul ~Hai intrebati-ma si voi ,ca nu mai stiu. | |
|
BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30025 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Re: New Espada : Nou membru orcum Vin Sept 25, 2009 9:57 pm | |
| Heeeello!! Bine ai venit pe aici, imi pare rau ca ti'am dat welcomeul cu intarziere....sper ca nu mi'am alungat un user datorita faptului ca nu prea mai e activ forumul, chiar ma gandeam la o tema noua xD Intrebare: de unde ai aflat de forum? culori favorite? | |
|
Ranaid Beginner
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 32 Localizare : Slobozia jud.Ialomita Stare de spirit : Buna Warn : Puncte : 27691 Reputatie : 0 Data de inscriere : 23/09/2009
| Subiect: Re: New Espada : Nou membru orcum Sam Sept 26, 2009 10:32 am | |
| de unde ai aflat de forum? Am cautat pe Google forum-urii anime si v-am descoperit,am zis ca poate aduc o"pata de culoare" pe aici daca ma inregistrez. culori favorite?
Da,Blue Sky si negrul care nu-i culoare. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: New Espada : Nou membru orcum | |
| |
|