Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Rio Takeuchi vs Hiyono Yuizaki

In jos 
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Rio Takeuchi vs Hiyono Yuizaki Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Rio Takeuchi vs Hiyono Yuizaki Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Rio Takeuchi vs Hiyono Yuizaki Empty
MesajSubiect: Rio Takeuchi vs Hiyono Yuizaki   Rio Takeuchi vs Hiyono Yuizaki Icon_minitimeMier Noi 05, 2008 11:23 pm

Rio-e draguta, cea mai tare dintre spintecatori, misteriosa si se pricepe la facerea bombelor

Hiyono-draguta, zbuciumata, sacaitoare, destul de activa ca si personaj

Eu o aleg pe Rio, a fost candva preferata mea din animeuri
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Vizitato
Vizitator

Rio Takeuchi vs Hiyono Yuizaki Empty
MesajSubiect: Re: Rio Takeuchi vs Hiyono Yuizaki   Rio Takeuchi vs Hiyono Yuizaki Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 4:46 pm

mie imi place Rio...atat de mica si totusi atat de matura,imi place curajul ei,vointa si marea incredere pe care o are in sine...eu personaj care imi place foarte mult...deci eu votez pentru Rio`chan
Sus In jos

Rio Takeuchi vs Hiyono Yuizaki
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: Anime time! :: Anime Series :: Spiral-
Mergi direct la: