Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

scriitori japonezi

In jos 
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
scriitori japonezi Left_bar_bleue0 / 1000 / 100scriitori japonezi Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

scriitori japonezi Empty
MesajSubiect: scriitori japonezi   scriitori japonezi Icon_minitimeVin Aug 21, 2009 3:44 pm

Ca de obicei, eu o iau pe continente-tari-regiuni s.a. cand vine vorba de carti xD
De data asta ajung la una dintre tarile mele favorite...am inceput sa citesc Yoko de ...habar n'am, am uitat cum il cheama x__x'''
Intrebare privitoare la literatura:japonezii astia sunt buni la ceva?
I mean....tot ce am vazut scris de ei nu m'a prea uimit =.=
Acum, ce e drept nu prea le'am secat romanele sau ce mai au ei, buuuut anyway, nu mi s'au parut a avea cine stie ce >_>"
Pareri?
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st

scriitori japonezi
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: General :: Books-
Mergi direct la: